10 Octombrie, 2025, 11:31:02 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Aveti ghetutele facute ?  (Citit de 11289 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

05 Decembrie, 2005, 08:42:47 p.m.
Citit de 11289 ori

cv

Vizitator
Aveti ghetutele facute?Ati fost cuminti? Ati facut curat in camera?

In seara asta o sa vedem care da si care nu ;)

La multi ani pentru maine sarbatoritilor!

05 Decembrie, 2005, 11:09:50 p.m.
Răspuns #1

|ngerMorT

Eu una tind sa cred ca anul asta n-o sa primesc o nuielusa  ;D Nici o bata ca in alti ani  ;D ;D ;D
Bocanceii i-am cremuit frumos...am pus shi tenesii, si adidasii, si papucii  ;D Dar desigur calitatea conteaza nu cantitatea  ;D....hmmmm...sa nu  :P Eh, vom vedea! Oricum, sentimentul e unul grozav...sa ma trezesc dimineata si sa vad dulciuri, portocale in bocancei e super! Ma face sa ma simt din nou copil (de fapt: mai copil :)...ca deh, copil tot sunt!  :P )!

:-*

Si La multi ani Sfintilor Nicolae  ;D !!!
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

05 Decembrie, 2005, 11:26:19 p.m.
Răspuns #2

Semiramis

Global Moderator
La multi ani celor ce poarta numele Sfantului Nicolae! sa fiti fericiti!

Lorelei, sa-ti fie zilele senine si pline de tot ceea ce e mai frumos pe lumea asta. te iubesc,
semiramis
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

05 Decembrie, 2005, 11:30:34 p.m.
Răspuns #3

|ngerMorT

Hmmm..ce-i cu Lorelei si eu nu stiam?  ;D

E, daca tot ai fost data de gol Lorelei draga, pai hai sa-ti spun si eu LA MULTI ANI! si sa te pup mult de tot  :-* :-* :-*, sa-ti ofer si o imbratisare si sa-ti urez tot ce-i mai frumos pe lume! Stii tu ce!  :-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

06 Decembrie, 2005, 12:20:16 a.m.
Răspuns #4

dew

Vizitator
 Inainte de a merge la culcare cu gandul ca va veni in curand Mosu' Nicolae,am tinut sa doresc tuturor acelora care astazi isi sarbatoresc ziua ,un foarte calduros si din suflet :"La multi ani!" Domnul sa va dea sanatate ,putere pentru a va indeplini dorintele,liniste,armonie in suflet si nu in ultimul rand multa,multa iubire.Pe scurt,sa va dea Dumnezeu fericire!

06 Decembrie, 2005, 08:52:15 a.m.
Răspuns #5

sunshine

Pentru toti sfintii de astazi, LA MULTI ANI! :-* DUMNEZEU SA VA IUBEASCA , INGERII SA VA INSOTEASCA PASII IN VIATA, LACRIMILE SA VA OCOLEASCA SI RAZELE SOARELUI SA VA INCALZEASCA SUFLETELE.
    VA IUBESC SI VA MULTUMESC  CA EXISTATI :-* :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

06 Decembrie, 2005, 02:15:52 p.m.
Răspuns #6

Strumfita

La multi ani Lorelei sa fi fericita si fie ca drumul vietii sa-ti fie mereu luminat si presarat cu flori. Te pup .
   La multi ani sarbatoritilor de Sfantul Nicolae  ;D
   Inger .. sa stii ca pentru unii ziua de "Mos Nicolae" si acea seara ,, cand toti adorm cu gandul la ce le va aduce Mosu .. pentru unii aceasta zi e o zi ca oricare alta  :-[
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

06 Decembrie, 2005, 03:16:12 p.m.
Răspuns #7

|ngerMorT

Da, sunt absolut constienta de acest lucru...si imi pare sincer rau...Ar fi frumos ca fiecare copil sa gaseasca in dimineata de 6 decembrie o bomboana sau o ciocolata sau o portocala in ghetute..e un sentiment superb si imi pare rau ca nu toti au ocazia sa-l simte.
De Craciun e in multe case aceeasi problema...dar cei ce au posibilitate si un suflet mare, pot oricand sa ofere un cadou celor ce nu au parte de asa ceva!

06 Decembrie, 2005, 09:52:31 p.m.
Răspuns #8

Lorelei

Va multumesc tuturor si sper ca Mosul sa fie cat mai darnic cu toata lumea.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.