11 Octombrie, 2025, 01:16:33 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Dragii mei prieteni  (Citit de 17142 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Decembrie, 2005, 04:43:31 p.m.
Citit de 17142 ori

DIANA

Vizitator
Dragii mei prieteni, un adevarat sportiv trebuie sa stie cand sa se retraga. Eu nu stiu daca sunt un adevarat sportiv. Poate ma retrag prea repede. Poate putin cam tarziu... Poate nu voi sti niciodata...  Ii las pe altii sa judece. :)
Ceea ce stiu, insa, cu siguranta, e ca de acum trebuie sa acord prioritate altor lucruri, si in special micutului sufletel ce va veni pe lume in circa trei luni.
Mamici, ma alatur "trup si suflet" ;) voua!
Prieteni, va voi iubi mereu! Sper sa fi reusit sa va daruiesc ce a fost mai bun in mine. Sper sa fi reusit sa ascund suficient de bine ce e rau si nefolositor. :)
Cu drag vesnic,
Diana

08 Decembrie, 2005, 07:11:30 p.m.
Răspuns #1

|ngerMorT

:)
Mamicuto... :) Ce pot sa-ti spun este in primul rand ca nu te retragi  :P La o adica o sa mai postezi pe aici, vrei nu vrei, n-o sa te lase inima, iti zic eu!  :D
Micutul sufletel o sa fie tare destept si in mod special iubaret, pentru ca a participat si el la toate discutiile noastre  ;)...si iti doresc sa fie sanatos, frumos si la fel de simpatic ca mamica lui!
Si noi te iubim mult de tot, si stim ca nu ne parasesti cu adevarat! Te asteptam pe aici oricand!  :-*

Cu drag etern  :), Oana.  :-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

08 Decembrie, 2005, 08:27:58 p.m.
Răspuns #2

dew

Vizitator
 Sa ai parte numai de fericire,Diana.Dumnezeu sa te pazeasca si sa te insoteasca la fiecare pas.Sunt convinsa ca vei ramane alaturi de noi si ne vei citi tot cu atat drag ca pana acum.Ai grija mare de bebe si cand va veni pe lume ,papa-l dulce pe frunte ,din partea mea! :-*

"Prieteni, va voi iubi mereu! " -si noi te vom iubi in continuare,te vom pastra in suflet!
  "Sper sa fi reusit sa va daruiesc ce a fost mai bun in mine." -Ai reusit,crede-ma!

Numai bine,Diana! :'( (Ramai alaturi de noi,da?)

08 Decembrie, 2005, 09:53:46 p.m.
Răspuns #3

Strumfita

Regret tare mult aceasta clipa. Dar sa stii ca te iubim si pentru noi toti ai fost un prieten foarte bun si ai reusit sa ne daruiesti ce a fost mai bun in tine . Ai grija de bebe .. si de tine ..
   Asa cum a spus si tear .. ramai alaturi de noi ..  :'(
   Sa nu uiti ca te iubim si iti dorim numai bine ..  :-* :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

09 Decembrie, 2005, 12:00:52 a.m.
Răspuns #4

Evangeline

Draga Diana mi-a dat o lacrima de tristete ca ai plecat si o lacrima de bucurie pentru ca vei avea un bebe :) Vreau sa-ti multumesc ca ai fost printre noi si ne-ai ajutat. Mai ales iti multumesc ca m-ai ajutat mult cu sfaturile tale :-*
Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate tie si bebelului! Sa-ti fie calea luminata si sa fii binecuvantata!

Te imbratisez si te pup dulce :-* Numai bine, Di! :)

P.S. Sa nu uiti sa ne dai de stire cand bebelusul va vedea lumina zilei! ;)

:-*
Never, never quit!

29 Ianuarie, 2007, 10:35:49 p.m.
Răspuns #5

Paul

Citat
Dragii mei prieteni, un adevarat sportiv trebuie sa stie cand sa se retraga. Eu nu stiu daca sunt un adevarat sportiv. Poate ma retrag prea repede. Poate putin cam tarziu... Poate nu voi sti niciodata...  Ii las pe altii sa judece. 
Ceea ce stiu, insa, cu siguranta, e ca de acum trebuie sa acord prioritate altor lucruri, si in special micutului sufletel ce va veni pe lume in circa trei luni.
Mamici, ma alatur "trup si suflet"  voua!
Prieteni, va voi iubi mereu! Sper sa fi reusit sa va daruiesc ce a fost mai bun in mine. Sper sa fi reusit sa ascund suficient de bine ce e rau si nefolositor.
Cu drag vesnic,
Diana
    Ferice de noi ca te-ai intors... Sa nu mai pleci :-* :-*
Iubesc, deci exist.