10 Octombrie, 2025, 01:02:10 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La multi ani, un_suflet!  (Citit de 5983 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Ianuarie, 2006, 11:55:12 a.m.
Citit de 5983 ori

Lorelei

La multi ani, un_suflet! Fie-ti pasul sigur si fruntea senina! Sa ti se implineasca tot ce nu s-a implinit pana acum!  :-*
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

29 Ianuarie, 2006, 11:59:40 a.m.
Răspuns #1

Guardian|Angel

Hi hi hi, eu ti-am urat prima "la multi " ani, dar vreau sa-ti mai zic odata, ca atunci cand deschizi ohii dimineata, sa vezi in jurul tau numai fericire, sa ai parte doar de dragoste, sanatate si putere de munca....te iubesc mult sufletica mea draga!!!!!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

29 Ianuarie, 2006, 12:45:49 p.m.
Răspuns #2

cv

Vizitator
 :D azi e zi mare: 3 sarbatoriti. La multi ani, voua frumosilor, sa fiti sanatosi si veseli si sa aveti mereu aproape oameni dragi!

Pentru un_suflet frumos ;)

29 Ianuarie, 2006, 01:06:15 p.m.
Răspuns #3

Lady Allia

Viata sa va sarute cu cerul implinirilor...sa intindeti mana si sa culegeti pe ochii sufletului vostru fiecare speranta, fiecare vis, fiecare iubire, iar clipele sa va rasplateasca cu timpul fericirii...sa nu se termine niciodata!
Sa aveti parte de cei dragi si sa va bucurati de zambetele lor..., iar ei sa nu inceteze sa va zambeasca niciodata...
La Multi Ani...un_suflet  :) :-* :)!
La Multi Ani si voua krishan, Nikki, gabitzuku...!

29 Ianuarie, 2006, 03:08:09 p.m.
Răspuns #4

desdemona

La multi ani draga UN_SUFLET!
acum sa iti explic de ce am pus aceasta imagine.Este cadoul meu transpus in culori si in natura.Sunt gandurile mele.Iti doresc ca din orice suferinta sa iesi invingatoare cu gloria rasaritului de soare,invingator in lupta cu intunericul;iti doresc atata fericire cat vezi cu ochii cerul si iti doresc iubirea si intelepciunea marii!
ai grija de tine. :-* :-*
« Ultima Modificare: 29 Ianuarie, 2006, 03:09:59 p.m. de desdemona_des »
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

29 Ianuarie, 2006, 04:50:35 p.m.
Răspuns #5

Maria

Vizitator
    La multi ani un_suflet! Sa-ti fie viata frumoasa alaturi de cei doi copii si de toti pe care-i indragesti. Dumnezeu sa-ti implineasca toate nazuintele.

30 Ianuarie, 2006, 12:16:28 p.m.
Răspuns #6

un_suflet

Am citit....am privit...am ras....am plans... "meritati cu mult mai mult decat va pot oferi eu" :)
Ceea ce sufletul meu ofera cu generozitate este IUBIRE...o fi de ajuns? :)  (ce zici IAGO?  :D)
Aaa! Inca ceva! In fiecare inceput de an, va voi oferi o fotografie actualizata a "unui suflet in familie" pentru a va tine la curent cu  evolutia/involutia "lui"...
Ii multumesc lui Dumnezeu ca existati...fara voi, ar fi fost..."tot asa, dar altfel" :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

30 Ianuarie, 2006, 03:49:29 p.m.
Răspuns #7

Lord_Saladin

Vizitator

30 Ianuarie, 2006, 06:26:43 p.m.
Răspuns #8

Strumfita

La multi ani suflet drag, fie ca fericirea sa te urmareasca mereu .. iar drumul sa-ti fie presarat cu petale de trandafir .. te pup dulce .. LA MULTI ANI!
   TE IUBIM !!  :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

03 Februarie, 2006, 01:20:21 p.m.
Răspuns #9

Lorelei

Sa fii iubit, fericit si sa te hotarasti o data sa scrii pe site!  :D
La multi ani!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.