09 Octombrie, 2025, 04:23:47 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La multi ani, Lady Allia!  (Citit de 7363 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Februarie, 2006, 10:54:59 p.m.
Citit de 7363 ori

Guardian|Angel

la multi multi ani frumosi,fericiti, plini de dragoste si de impliniri, de multa iubire,si speranta...te iubim si te imbratisam, eu una mi`as dori sa o fac in realitate!te sarut scumpa doamna...Allia!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

21 Februarie, 2006, 10:56:29 p.m.
Răspuns #1

Guardian|Angel

Lorelei pandeste..he-he ca v-am luat-o inainte,sa fiu sigura! ;D
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

21 Februarie, 2006, 10:58:10 p.m.
Răspuns #2

Lorelei

;D ;D Pandeam, pandeam... La multi ani, Lady Allia, sa fii fericita, senina, sa-ti fie pasul drept si sigur!

PS. Cred ca ai vazut deja, te asteptam la castel!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

21 Februarie, 2006, 11:14:47 p.m.
Răspuns #3

Maria

Vizitator
   la multi ani Lady Allia, sa-ti fie viata plina, frumoasa si usoara. Sa  escaladezi usor damburile vietii si sa ramai la fel de sensibila.
                      Cu simpatie,

21 Februarie, 2006, 11:31:44 p.m.
Răspuns #4

cv

Vizitator
La multi ani, Lady Allia! Sa ai vise frumoase iar zorii sa-ti aduca implinirea lor.

darul... din nefericire o eroare l-a sters din memoria adresei. dar de ziua ta a fost aici ;)
« Ultima Modificare: 23 Februarie, 2006, 04:15:48 p.m. de 1zi »

22 Februarie, 2006, 07:47:35 a.m.
Răspuns #5

sunshine

O primavara este intotdeauna fericita daca florile ei sunt pline de frumusete si puritate. Eu sunt fericita ca am primit sufletul tau minunat.
 Lacrimile fulgilor topiti, de-a soarelui zambire, ti-au adus scumpa mea, numai fericire.
 Ce sa-ti doresc azi? Implinirea visului vostru si sa nu simti imbratisarea mea in fiecare clipa din viata.
  LA MULTI ANI , SURIOARA. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

22 Februarie, 2006, 10:55:27 a.m.
Răspuns #6

un_suflet

Sa ne traiesti...SA TRAIESTI IUBITA SI IUBIND FRUMOS!
Ani...cati va dori Bunul Dumnezeu.
Luni, in care sa intrii in rezonanta cu soarele, cu luna, cu pamantul, cu anotimpurile.
Saptamani, in care sa descoperi frumusetea naturii si a sufletelor.
Zile, pe care sa nu le simti cand se transforma in nopti.
Nopti, in care sa uiti ca a fost doar un vis.
Ore, in care visele devin realitate.
Minute, care nu se lasa asteptate.
Clipe nesfarsite pe care nu le vrei uitate.
INTELEPCIUNE, IUBIRE, NOROC si SANATATE!
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

22 Februarie, 2006, 11:06:47 a.m.
Răspuns #7

Daniela

Vizitator
La multi ani, sensibila si delicata Lady Allia! :) Esti cu siguranta o pilda pentru multe dintre sufletele stinghere de pe LoveTime... Cele mai sincere urari de bine din partea celei care realmente iti apreciaza sinceritatea! :)

22 Februarie, 2006, 05:10:15 p.m.
Răspuns #8

sufletel

Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase...pentru ca existati si aveti suflete atat de calde si minunate! Sunt foarte fericita si emotionata de tot ceea ce ati scris aici..., sunt o fire mai sensibila  :)...si ma bucur pentru ca sunt aici cu voi.... Lady Allia  :) :-* :-* :-* :-* :-* :)
Mi-am permis sa fiu alaturi de cel mai minunat "cadou" pe care mi l-a facut Dumnezeu si viata ...  :) :D :), iar acum va scriu de la sufletel...cel mai frumos suflet...cel mai minunat TOT din viata mea !

Sa fiti cu totii iubiti si fericiti!  :-* :-* :-*

22 Februarie, 2006, 05:31:57 p.m.
Răspuns #9

Strumfita

Imi pare rau pentru intarziere .. Allia .. zana a dragostei si a tot ceea ce este frumos .. La multi ani !!. Multa sanatate.. fericire ( alaturi de sufletelul tau ) .. si nu in ultimul rand .. multa iubire si speranta.
  Te iubim  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

22 Februarie, 2006, 08:40:53 p.m.
Răspuns #10

desdemona

cei din urma vor fi cei dintai. ;D..eu am ajuns mai tarziu..dar sper ca Lady a mea imi va accepta scuzele.
Sper ca atunci cand va citi mesajul meu va fi deja fericita...ca visurile deja i s-au implinit,ca are tot ce isi poate dori.Ca este sanatoasa si implinita.Ca acum cercul..sfera perfectiunii si a dragostei este intregita..stiu sigur.Ce iti mai pot spune..astazi este o zi foarte frumoasa..pentru ca este ziua ta.Si ma bucur ca Dumnezeu ne-a permis sa intalnim aceasta fiinta deosebita..Vreau sa stii ca noi vom fi mereu aici,eu voi fi mereu aici.Stii tu poate in alta viata ai fost mama mea ;D,as fi fost foarte fericita,si stiu sigur ca vei fi o mama foarte buna si de asemenea o sotie care reliefeaza perfectiunea pentru ca tu draga mea Lady stii sa iubesti.Ce pot sa mai zic...sa te ajute Dumnezeu sa pastrezi tot ceea ce ai si sa ramai mereu Lady a noastra.
ai grija de tine si de sufletel.Un puup mare mare si o imbratisare de la Maria
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

22 Februarie, 2006, 10:14:42 p.m.
Răspuns #11

charlie

la multi ani sarbatoritei....  8)
You believe but what you see
You receive but what you give