10 Octombrie, 2025, 09:44:27 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La Multi Ani, croncatzel!  (Citit de 4392 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

05 Martie, 2006, 01:33:35 p.m.
Citit de 4392 ori

un_suflet

La multi ani "crocantzel"!
Astazi te serbam pe tine,
Si iti uram cum se cuvine,
Sa traiesti mult si...bine! :)
Cu cine vrea inima ta...nu cu oricine! ;)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

05 Martie, 2006, 03:35:29 p.m.
Răspuns #1

desdemona

crontzy a meu face 21 de ani.Yupii!! prilej de sarbatoare.Dragul meu...iti urez tot ceea ce te face pe tine fericit..sa ai grija de fericirea ta si de tot ce este drag.
La multi Ani!

un zambet si un gand  de la
                                                                                                          Des
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

05 Martie, 2006, 03:41:52 p.m.
Răspuns #2

Paul

La multi ani Crontzy:) Sa ne traiesti :) bine
Iubesc, deci exist.

05 Martie, 2006, 03:45:00 p.m.
Răspuns #3

Maria

Vizitator
    La multi ani crocantzel. Sa fi iubit! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

05 Martie, 2006, 03:45:15 p.m.
Răspuns #4

sunshine

LA MULTI ANI , copilu. Sa fii fericit si sa iubesti cum nu a mai facut-o nimeni pana acum! :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\