10 Octombrie, 2025, 12:02:10 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Diana draga..  (Citit de 4147 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Februarie, 2006, 08:46:08 p.m.
Citit de 4147 ori

Maria

Vizitator
        Diana draga,...poate citesti aceste randuri, presimt  c-o faci, love time este un microb benefic. Profit sau nu, de aceasta ocazie a topicului existent de-a striga aici in gura mare!!!!!!!!!! SA TRAIESTI MAMICO!!!!!!!!! mai sunt 20 zile si vei fi implinita. Ca place sau nu,...imi cer scuze celor care nu-s la unison cu mine, am vrut s-o fac aici pe love time!
       Sa-ti fie viata frumoasa, sa fi iubita, sa ai nopti fara colici.
                           Cu mult, mult drag, Maria

20 Februarie, 2006, 09:05:28 p.m.
Răspuns #1

sunshine

Daaaa! Si eu ma intrebam zilele trecute daca a nascut.Nu stiam pe cine sa contactez.Dar, Maria, sper sa ne tii la curent, sa ne imbatam in cinstea micutului. :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

20 Februarie, 2006, 09:24:10 p.m.
Răspuns #2

Maria

Vizitator
      PS. Cu siguranta am sa va tin la curent pe toti cei care va intereseaza PRIETENIA ei.
     Daca citeste aici,...valeleu ce bataita am sa iau! Sunt sigura ca nu-i deacord cu gestul meu,...dar va jur dragilor si dragelor ca nu m-a pus nimeni sa sciu asta aici. Am scris-o eu asa,...am simtit ca merita, mai ales c-a facut parte din echipa voastra celor mai vechi.
        Ma rog, va tin la curent ! iar la vara cand voi merge in vacanta in SUA, sper s-o intalnesc real.