Eu cred ca nu e cinstit ca parintii sa spuna ori noi ori el.Cred ca cinstit e ca oamenii sa se ajute,sa se inteleaga,sa se tolereze,daca se poate,sa se iubeasca...dar nu sa se conditioneze si limiteze reciproc.Limitarea actiunilor cuiva nu aduce nimic bun ptr acel cineva.
In relatii normale si nu extreme cred ca aceste conditionari nu sint bune.
Eu am crezut cindva ca daca fac 18 ani voi fi considerata ca putind face parte dintre adulti.Realitatea a fost ca si la 30 de ani mi se spunea azi te imbraci cu adidasii ,cu blugii astia,cu nu stiu ce,nu te dai cu ruj,nu mai ride,iesi afara,vino-ncoace,un cortegiu intreg de fa aia si aia.
Si vesnica obsesie ca pe mine n-o sa ma iubeasca nimeni niciodata cu firea asta a mea.
La 25 de ani mi-am cumparat o garsoniera pe care m-au batut la cap s-o vind si le=-am facut pe plac.La 31 de ani mi-am luat zborul de tot,m-am maritat si nici azi nu mi-o iarta.Mi-e greu ca nu am nici un ajutor decit sotul meu,dar sint fericita.Ma bucur ca mi-am urmat inima si nu parintii.Cred ca fiecare om stie cel mai bine unde-i e bine si unde nu.Eu cred in fericirea pe care omul o poate construi.
Eu cred in om,in potentialul din el.Cred in miracolul numit om.Chiar daca miracolul se mai impiedica si cade.De-aia e miracol,sa se ridice...