10 Octombrie, 2025, 05:42:25 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Nou veniti vechi...  (Citit de 4388 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Aprilie, 2006, 12:11:08 a.m.
Citit de 4388 ori

Paul

Ar fi frumos... sa ne amintim cu totii cum eram cand am "pasit" prima data in Lovetime...

Asa... ca... deschid eu drumul...

Ma numesc Paul, sunt student la Silvicultura in Brasov, am descoperit site-ul vostru din intamplare cautand un loc unde sa-mi public cateva poezii... Imi place foarte mult. Sper sa devenim prieteni buni
Iubesc, deci exist.

19 Aprilie, 2006, 12:25:19 a.m.
Răspuns #1

Guardian|Angel

Ei bine, eu m-am bagat din prima in seama, ca mai apoi sa imi fac prezentarea...cu inatrziere....dar m-am lipit imediat de sufletul lovetime-ului si de utilizatorii acestuia... :-*
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

19 Aprilie, 2006, 09:00:05 a.m.
Răspuns #2

sunshine

Ce sa zic? Probabil a fost o noua sansa pt mine. Cautam informatii pt un proiect si v-am gasit pe voi, eram coplesita de singuratate si aici am putut sa-mi "rasfoiesc" viata , am inteles in sfarsit cat de mult am gresit si langa voi am inceput sa sper si sa astept( asta nu inseamna ca voi primi ceva , insa zilele trec mai usor langa voi ) .Cine sunt, stiti deja, cine voi fi ....probabil acelasi suflet plin de iubire si prea las ca sa accepte sfarsitul.

PS: dar barbatii peste 3o de ani ;Dunde sunt?  ::) ???
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

19 Aprilie, 2006, 09:50:17 a.m.
Răspuns #3

digitty

Numele meu este Andreea si sunt inca in liceu(Giurgiu).Profii imi omoara zilele si cred ca o sa traiesc cu vreo cativa ani mai putin datorita lor. Eu nu prea obisnuiesc sa scriu pe forumuri,dar acesta este singurul care a reusit sa-mi captiveze atentia,asa ca aproape de un an de zile va dau batai de cap pe aici cu mintea mea de copil  ;D si va trebui sa mai indurati ceva vreme prezenta mea :P  :)
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

19 Aprilie, 2006, 11:26:51 a.m.
Răspuns #4

desdemona

Ma numesc Maria.Maria Alexandra..familia mea de aici ma stie de Des...
Am venit am plecat..iar am venit iar am plecat...si intr-un final m-am intors acasa...sunt la fel ca un vant de primavara...
Cativa apropiati...cei dragi mie de aici..imi spuneau ca sunt ca o lumanarica ..a sperantei...sunt sau nu..am ramas aici...si voi mai petrece mult timp la o cafea,la o prajitura sau avand grija ca rochiile mele sa nu fie furate.
aveti grija de voi dragii mei. :-*
haideti...va iubesc :)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului