04 Noiembrie, 2025, 03:42:53 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Bllue by nature  (Citit de 53402 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Ianuarie, 2006, 04:42:32 p.m.
Citit de 53402 ori

Paul

« Ultima Modificare: 11 Decembrie, 2006, 11:27:19 a.m. de Bllue »
Iubesc, deci exist.

27 Ianuarie, 2006, 04:47:22 p.m.
Răspuns #1

un_suflet

Iata-te si pe tine..."optimistule"! Cu siguranta ai vrut sa spui "degustator"...:)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

27 Ianuarie, 2006, 04:52:19 p.m.
Răspuns #2

Paul

Vai.. vai... Nu pot sa cred ce apreciat sunt. Daca ar fi asa si in viata de zi de zi... poate nu as fi scris astfel la adresa mea... Oricum... e bine sa fii putin critic cu persoana ta. Multumesc fetelor de cuvintele frumoase. S-ar putea sa va bucurati mai mult de mine de-acum inainte. Mai ales ca sunt din nou liber de contract d p d v emotional. Asa ca nu mai stati pe ganduri...
Iubesc, deci exist.

27 Ianuarie, 2006, 04:53:19 p.m.
Răspuns #3

ONLY DESIRE

dezgustator?in nici un caz!modest?cu siguranta! ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

27 Ianuarie, 2006, 04:56:47 p.m.
Răspuns #4

Paul

mersi frumos... Din nou nu fac decat sa ridic din umeri...
Iubesc, deci exist.

27 Ianuarie, 2006, 07:14:16 p.m.
Răspuns #5

cv

Vizitator
 :D Paul e critic cu domnia sa.
Chiar citeam topicul cum ati ajuns pe love si imi aminteam cat de repede m-am lasat convinsa sa vin prima data... oare pentru ca erai... degustator? ;)

27 Ianuarie, 2006, 07:27:46 p.m.
Răspuns #6

Strumfita

dezgustator?? cred ca glumesti .. vroiai sa zici dragutz` ..  ::)
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

27 Ianuarie, 2006, 08:48:34 p.m.
Răspuns #7

sunshine

YAMMMMYYY! ;DMie chiar mi se facu foame, daca era Lord pe aici, il mancam pe el, caci  aceeasi parere o are despre el( offf tinerii, niciodata nu sunt multumiti cum arata), asa ca ma multumesc cu tine.Exista cateva domnisoare aici care au ramas cu gura cascata.Mai fetelor, dar mai lasati si pt altele ;) 8)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

27 Ianuarie, 2006, 08:51:33 p.m.
Răspuns #8

Guardian|Angel

Mai mai mai...in sfarsit a aparut singura persoana care ma intrece in modestie, domnia sa, maritul PAUL....cam mult timp trecu pana sa reapari marite... :-*
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

27 Ianuarie, 2006, 08:54:06 p.m.
Răspuns #9

Paul

Precum bine vad... Experimentul cu autocritica, are mare priza la domnisoare... O sa-l mai folosesc... Cat despre laude si cuvinte frumoase, in replica... Un tir de sarutari.
Iubesc, deci exist.

27 Ianuarie, 2006, 09:04:24 p.m.
Răspuns #10

cv

Vizitator
 :D stiam eu de ce rad... nu esti modest deloc.
cum au incurajat domnitele cum... pupaturi si inca... tir ;)

01 Februarie, 2006, 02:44:27 p.m.
Răspuns #11

ONLY DESIRE

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

01 Februarie, 2006, 10:04:03 p.m.
Răspuns #12

desdemona

he he..acum da..si sa stii ca tot vin domnisoarele.Ce tot le faci? ::) ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

01 Februarie, 2006, 11:10:52 p.m.
Răspuns #13

Guardian|Angel

ia vezi mai usor cu "facutul " ca ma faci geloasa ;)
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

01 Februarie, 2006, 11:11:47 p.m.
Răspuns #14

Paul

Eu sunt ca Nica din amintiri din copilarie.
-Mai Ioane, dragi ti-s fetele?
-Dragi... dragi...
-Dar tu lor?
-SI ele mie... :)
Iubesc, deci exist.