10 Octombrie, 2025, 01:27:03 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce vor fetele  (Citit de 11128 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Aprilie, 2006, 10:36:13 p.m.
Citit de 11128 ori

agent007

ce vor fetele de la baieti din ziua de astazi daca aveti idee va rog sa ma ajutati sa imi improspatez momoria ???

19 Aprilie, 2006, 11:04:15 p.m.
Răspuns #1

Lord_Saladin

Vizitator
Aspect fizic, bani, masina,  influenta.

19 Aprilie, 2006, 11:10:09 p.m.
Răspuns #2

Guardian|Angel

Depinde de fata/femeie...
unele vor ceea ce a zis muzafer, altele contrariul...altele le imbina...trebuie sa inveti sa le cunosti..dupa ochi, dupa suflet!cel mai bine ar fi sa le intrebi pe fiecare in parte ;)
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

19 Aprilie, 2006, 11:25:55 p.m.
Răspuns #3

sunshine

Dap, scopul meu in viata ''este mai multe":un mertzan, mister care s-o nimeri, o vila la Bora Bora si cat mai multa influenta la al de sus.  >:(
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

20 Aprilie, 2006, 07:27:57 a.m.
Răspuns #4

furia ingerului

Vizitator
Sa le cunosti dupa ochi, dupa suflet... ;D Becka pacat ca nu am aici icoana aia disperata din yahoo cu rasul ala turbat tavalindu-se pe podea :D)
Mai potoliti-va dragii mei cu topice din astea interpretate de Mel Gibson in What Women Want :P
Am mereu senzatia cand citesc asa ceva ca femeile sunt un fel de rasa proto-umana sau chiar non-umana cu care noi astia ca barbatii nu avem prea multe intersectii interpretative si ne este tare nebuloasa gandirea lor.
Aiurea!
Daca tot s-a inteles o data pentru totdeauna ca nu-s diferente valorice intre femei si barbati si sunt genuri/sexe egale, ce rost isi mai au asemenea "secretii" de dezbatere?!
Femeile, ca si barbatii, vor de obicei multe  ::)

20 Aprilie, 2006, 10:21:35 a.m.
Răspuns #5

littlerose

Vizitator
unele femei/fete vor doar ce li se poate oferi
altele vor ce nu li se poate oferi
iar adevaratele femei/fete primesc ce sunt in stare sa primeasca
pentru ca daca am plecat de la intrebarea ce vor femeile, ar trebui sa ne gandim si la intrebarea "ce stiu sa primeasca femeile?"
toate cele mentionate anterior se aplica in cazul ambelor "genuri" (quote unquote furia ingerului)

21 Aprilie, 2006, 07:28:39 p.m.
Răspuns #6

Iosif

Cat e de important ce vor femeile? V-ati gandit la asta? Tu ce vrei agent007? Cauta ce ai tu nevoie si lasa-le pe ele in pace, sa caute ce or vrea.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

22 Aprilie, 2006, 03:25:11 p.m.
Răspuns #7

Lord_Saladin

Vizitator
Citat
Cat e de important ce vor femeile? V-ati gandit la asta? Tu ce vrei agent007? Cauta ce ai tu nevoie si lasa-le pe ele in pace, sa caute ce or vrea. 

Conteaza in momentul in care esti refuzat sau categorisit cu niste epitete ce iti induc o stare sufleteasca "inaltatoare"

27 Aprilie, 2006, 11:08:53 a.m.
Răspuns #8

cristina

Ce vor fetele?pai unele ar vrea mai multa atentie,mai putina minciuna,respect, poate si niste trandafiri rosii,nu neaparat aspect fizic frumos,iar altele bani,frumusete si o joaca cu baietii daca stiti la ce ma refer!
"One word free us of all the weight and pain in life,that word is LOVE!"

20 Iulie, 2006, 01:04:29 a.m.
Răspuns #9

valentina

Hai sa-ti spun parerea mea,Sunt doua categorii de fete,femei,unele vor barbati cu bani, altele se multumesc cu sufletul si iubirea.Eu una mi-am dorit sa am un sot care sa ma iubeasca.Sunt o fire romantica si mi-am dorit o casa,copii si stabilitate.Asta am si sunt multumita cu atat.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

21 Iulie, 2006, 09:33:03 a.m.
Răspuns #10

messiahh

Ce vor fetele ?-buna intrebare la care cred ca nu vom sti raspunsul oricat de mult l-am cauta. Pe moment unle vor sa se simta iubite, in siguranta,fericite,sa simta ca esti lnaga ele,ascultate, sa fie importante etc.
Fiecare femeie isi are dorintele ei proprii.
Toate cele bune.

24 Iulie, 2006, 06:53:52 p.m.
Răspuns #11

Empress

fetele vor un barbat care sa le iubeasca sa le faca sa se simta protejate ,un barbat care sa le satisfaca pe plan intelectual si mai ales financiar....sa nu uitam k materialismul la femei este ceva aproape genetic
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

26 Iulie, 2006, 11:45:10 a.m.
Răspuns #12

Luke

Sisu & Puya - Misca-te           asculta asta !
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

26 Iulie, 2006, 11:51:08 a.m.
Răspuns #13

Luke

fetele vor un barbat care sa le iubeasca sa le faca sa se simta protejate ,un barbat care sa le satisfaca pe plan intelectual si mai ales financiar....sa nu uitam k materialismul la femei este ceva aproape genetic  pe mine mo parasit aseara in Constanta pentru k eram cu o idee o data de a'mi face o ferma , si o zis k cu ferma mea si pamantu' ea nu se poate realiza in viata ! si asta dupa 7 luni in care o fost pe 1 loc in viata mea, am iubito si ink o mai iubesc,dar acum NEXT LEVEL--->  ;D
« Ultima Modificare: 26 Iulie, 2006, 12:04:00 p.m. de zzUzzU »
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

30 Iulie, 2006, 07:37:38 p.m.
Răspuns #14

Escu

Global Moderator
lasa ca o sa dea de altu...si tot asa...la 40 de ani o sa se intrebe unde e viatza ei...
Let's put a smile on that face!