10 Octombrie, 2025, 11:56:26 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce vor fetele  (Citit de 11160 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Iulie, 2006, 11:34:29 p.m.
Răspuns #15

Luke

ce o fi numai DOmnul stie  eu ii doresc tot binele din lume si sa se realizeze aasa cum vrea ea in viata sa aiba o viata implinita ! next level----> ;D
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

31 Iulie, 2006, 12:02:03 a.m.
Răspuns #16

Strumfita

Ce vrem noi? Depinde .. trebuie sa gasesti fata potrivita pentru a-ti raspunde. Femeile adevarate ( fetele .. in cazul meu  ;D ) vor/vrem sa fim iubite. Fara minciuni .. fara vreun scop ascuns .. vrem sa fim apreciate nu pentru o partida de sex ( sper sa nu intelegeti gresit ) .. nu vrem sa auzim de la un baiat: "mi-e atat de dor de tine .. stii .. chiar tin la tine" , iar dupa cateva secunde sa-ti spuna: " stii .. cea mai buna metoda de impacare e sexul" .. IN NICI UN CAP ..!!! ce naiba voi ganditi doar cu ***beep***? Voi nu aveti cap pe umeri? suflet nu aveti? parca ati fi niste marionete conduse doar de impulsul animalic ... Vrem sa fim iubite .. sa fim ascultate .. intelese, sa ni se mai aduca cateodata cate un trandafir .. nu pentru ca e ziua noastra sau .. e sarbatoare ci pentru a ne aminti cat de bine ee sa fim impreuna .. sa ne avem unul pe celalalt .
  Aaaaa.. si ce nu mai vrem: sa ne siumtim bine impreuna 1 luna .. sa ne faceti sa ne simtim ca in al 9-lea cer, iar dupa aceea sa uitati ca existam .. sa nu mai sunati sa nu ne mai cautati! FRATILOR .. NU UITATI CA S-A INVENTAT TELEFONUL ..!!! SI INCA CEVA .. PENTRU 1 MIN VB PE TEL MOBIL DE PE FIX .. NU RAMANETI PE DRUMURI!!!
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

02 August, 2006, 02:54:08 p.m.
Răspuns #17

merlyn

Nu-ti pot spune ce vor toate fetele ,insa iti spun ce-mi doresc eu:
COMUNICARE SI PUTINA ATENTIE!
Cand ceva ti se intampla, bun sau rau, cugeta la ce inseamna. Acolo gasesti un scop in care viata te invata cum sa razi mai tare sau cum sa nu plangi prea repede.

08 Septembrie, 2006, 01:32:01 p.m.
Răspuns #18

burn_2_hell

Aspect fizic, bani, masina,  influenta.
nu este asa..nu toate gandesc asa...acestea sunt cele materialiste..daca cauti mai bine..o sa vezi ca nu toate sunt asa.. ;)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

08 Septembrie, 2006, 01:42:52 p.m.
Răspuns #19

pokemon

Fetele...sunt de 2 tipuri...cele care isi doresc bani,bijuterii...etc etc-pe care eu le consider imature...iar in momentul in care se vor maturiza isi vor dori iubire...cu tot ceea ce include asta:dragoste,atentie,intelegere,respect...
Si cand spun imature...nu ma refer la varsta  ;)
Deci...cred k toate ajungem la un moment dat sa ne dorim dragoste...doar ca...unele isi doresc mai mult...iar altele mai putin  :)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

08 Septembrie, 2006, 01:46:11 p.m.
Răspuns #20

burn_2_hell

depinde de fata/femeie...astazi majoritatea viseaza sa cada din cer un mosulet ca irinel....full de bani..spun asta pentru ca aproape toate prietenele mele asta isi doresc de la viata..in schimb sunt altele care se multumesc sa stie ca sunt iubite,respectate... :)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside