11 Octombrie, 2025, 11:17:54 a.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Cum stati cu dragostea ?

Singur(a) dar indragostit(a)
6 (12%)
Relatie cu probleme
4 (8%)
Relatie buna
16 (32%)
Casatorie fericita
6 (12%)
Casatorie nefericita
4 (8%)
Relatii ocazionale
4 (8%)
Singuratate absoluta
7 (14%)
Singuratate voita
3 (6%)

Numărul total de membrii care au votat: 40

Autor Subiect: Cum stati cu dragostea ? (poll)  (Citit de 20209 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Mai, 2006, 09:42:39 a.m.
Răspuns #15

toxxxic

Singura si indragostita...Cum nu se poate mai rau...

12 Mai, 2006, 10:45:53 a.m.
Răspuns #16

fatyma

Singura...indragostita...S-a intamplat sa ma indragostesc de persoana potrivita dar la momentul nepotrivit...

12 Mai, 2006, 11:15:02 a.m.
Răspuns #17

littlerose

Vizitator
am ales singuratate voita pentru ca nu am gasit alt corespondent al starii mele prezente.
sunt singura pentru ca intr-adevar am ales acest lucru. am ales sa nu fiu cu cineva doar de dragul de a fi mai ales cand cel de langa invatasese sa se incalte cam des in bocanci si sa calce pe unde nimerea fara sa se uite.
desi social sunt singura din punct de vedere social ma simt mai implinita ca niciodata si mai inconjurata de oameni decat am fost vreaodata intr-o relatie.
astept faza a doua in care oamenii sa devina omul ;D

12 Mai, 2006, 03:43:03 p.m.
Răspuns #18

Lord_Saladin

Vizitator
Sunt o gramada de oameni fericiti, defapt, majoritatea covarsitoare este formata din oameni mai mult sau mai putin fericiti....

Nefericitii sunt o minoritate...
Defapt, (una) din durerile nefericitilor consta si in singuratatea nefericirii lor....

Sunt trei oameni in singuratatea absoluta... pe unul dintre ei il stiu..... il cunosc prea bine, din pacate... despre ceilalti doi, nu cunosc mai nimic.... habar nu am de ce au ajuns in starea asta, ce i-a impins in singuratatea asta , cine i-a calcat alungandu-i aici...

Sunt curios ce au de gand nefericitii sa faca ca sa urce si ei scara alaturandu-se zonei "fericite"....

Eu unul stiu ce am de facut, si stiu cat de departe sunt in stare sa merg ca sa scap de nefericire..
Voi ?

12 Mai, 2006, 03:53:28 p.m.
Răspuns #19

fatyma

Muzafer...Nu cred k e asa de usor sa ajung in zona "fericita"...Sunt cam dezamagita de dragoste....dezamagita de baieti si de minciuni...Sunt indragostita de un tip...Imi dadea atentie,am iesit impreuna si dupa o saptamana am aflat k are o prietena de care se pare ca e foarte indragostit...Eiiii...da-mi tu un sfat.....ce sa fac?

12 Mai, 2006, 04:04:52 p.m.
Răspuns #20

Lord_Saladin

Vizitator
EU nu numai ca sunt dezamagit de fete , dar am prins fata de cele tinere adevarata sila ....
Nu atat de ele, ci de superficialitatea lor, de usuratatatea lor, de mercantilismul dus la rang de doctrina, si asa mai departe....

Ce pot sa iti spun ?

Altii ti-ar spune sa continui, sau de ce nu, sa bagi zazanie intre cei doi...
Eu iti zic insa  altfel....
Cauta pe altcineva....si lasa-l pe acel baiat, oricat ar fii de greu.

Nu te baga sa iei din gradina altuia.... niciodata sa nu faci asta.
Sper ca m-ai inteles.

12 Mai, 2006, 04:18:42 p.m.
Răspuns #21

fatyma

Intr-adevar...nici nu cred ca are vreun rost sa ma bag intre ei...cu atat mai mult cu cat ieri am aflat si cine e prietena lui...si nu ar merita sa ii fac asa ceva...Doar ca el ar vrea sa ne mai intalnim(spune el ca in calitate de amici...)...acuma el e plecat in strainatate si nu stiu ce se va intampla cand va veni...Nu vreau sa mai plang din cauza lui...destul mi-a fost cat m-a mintit :'(
Cat despre fetele tinere...da,poate ai dreptate,dar nu se poate generaliza.Eu am 20 de ani si am totusi o gandire matura in ceea ce priveste dragostea.
Sunt trista ca am atata dragoste de oferit si nu pot sa o ofer celui pe care il iubesc :-[

12 Mai, 2006, 04:29:47 p.m.
Răspuns #22

black rose

nu-ti fa probleme fatyma.....pastreaz-o in inima ta pana vei gasi baiatul care merita cu adevarat dragostea ta...nu o risipi pe toti care te folosesc...viata este cruda si mai crud este faptul ca in ziua de azi....nu iubirea sat la baza unei relatii ci pacerea....in ziua de azi dak se sta cu cineva...toti stau de "varjeala"si asta e un lucru sad...asa ca pastreaza iubirea pana vei gasi baiatul potrivit
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

12 Mai, 2006, 04:54:14 p.m.
Răspuns #23

fatyma

Mersi pt sfat black rose...esti tare dulce... :-*

12 Mai, 2006, 05:55:14 p.m.
Răspuns #24

Alia

Muzafer...nu ai vrut sa-mi definesti diferenta dintre singuratatea absoluta si singuratatea voita.... asta e...n-ai vru tu si pace....
Am sa-ti raspund totusi.... eu sunt singura absolut si voit in acelasi timp, dar nu pentru ca asa vreau eu ci pentru ca nu am gasit inca persoana "compatibila" din punt de vedere afectiv, profesional, fizic.... si nu am de gand sa ajung sa vad daca ma potrivesc sexual cu o persoana pentru care nu am sentimente, pentru care nu simt atractie...etc. stii tu.... Nu-mi plac aventurile, nu sunt genul lor (nici ocazionale si nici mai lungi) Acesta este motivul pentru care sunt singura "in absolut". Nu am reminiscente de nici un fel, muncesc mult, invat si mai mult, am gasit o scuza si o evadare cred in munca si ...uite asa trece timpul......

13 Mai, 2006, 05:06:49 p.m.
Răspuns #25

black rose

fatyma...esti la facultate?pe ce profil?
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

13 Mai, 2006, 05:11:49 p.m.
Răspuns #26

fatyma

Da,sunt la facultate anul intai...la georafia turismului...tu?

13 Mai, 2006, 05:52:33 p.m.
Răspuns #27

Lord_Saladin

Vizitator
Citat
Cat despre fetele tinere...da,poate ai dreptate,dar nu se poate generaliza.

Eu zic ca se poate...

Citat
nu iubirea sat la baza unei relatii ci pacerea....in ziua de azi dak se sta cu cineva...toti stau de "varjeala"si asta e un lucru sad...asa ca pastreaza iubirea pana vei gasi baiatul potrivit 

Nu inteleg prea bine dialectul in care ai scris, dar din ce am reusit sa descifrezi pot sa spun ca ai perfecta dreptate.... 90% stau pentru "vrajeala"...

Citat
Muzafer...nu ai vrut sa-mi definesti diferenta dintre singuratatea absoluta si singuratatea voita.... asta e...n-ai vru tu si pace....
Am sa-ti raspund totusi.... eu sunt singura absolut si voit in acelasi timp, dar nu pentru ca asa vreau eu ci pentru ca nu am gasit inca persoana "compatibila" din punt de vedere afectiv, profesional, fizic.... si nu am de gand sa ajung sa vad daca ma potrivesc sexual cu o persoana pentru care nu am sentimente, pentru care nu simt atractie...etc. stii tu.... Nu-mi plac aventurile, nu sunt genul lor (nici ocazionale si nici mai lungi) Acesta este motivul pentru care sunt singura "in absolut". Nu am reminiscente de nici un fel, muncesc mult, invat si mai mult, am gasit o scuza si o evadare cred in munca si ...uite asa trece timpul......

Ce pot sa spun... e bine ceea ce faci... e bine cand astepti practic ca tu sa alegi, cand tu esti cel/cea care face selectia... mai nasol e cand stai la rand sa fii ales, dar asta e o cu totul alta poveste.

Citat
Da,sunt la facultate anul intai...la georafia turismului...tu?

Frumos... am vrut si eu sa merg acolo mai demult...
Am renuntat insa , pe felurite motive
Inca nu stiu daca sa imi para rau sau nu.[/b]

13 Mai, 2006, 11:33:57 p.m.
Răspuns #28

black rose

e foarte frumoasa facultatea...turismul e un hobby de-al meu...din fericire sunt inca la liceu in anul 3(ca sa ma simt si eu bine;D).....

13 Mai, 2006, 11:45:06 p.m.
Răspuns #29

fatyma

Profita de anii de liceu...sunt foarte frumosi...dar iti va placea si facultatea...sunt sigura..Te-ai gandit ce ai vrea sa faci mai departe?