10 Octombrie, 2025, 01:08:45 p.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Cum stati cu dragostea ?

Singur(a) dar indragostit(a)
6 (12%)
Relatie cu probleme
4 (8%)
Relatie buna
16 (32%)
Casatorie fericita
6 (12%)
Casatorie nefericita
4 (8%)
Relatii ocazionale
4 (8%)
Singuratate absoluta
7 (14%)
Singuratate voita
3 (6%)

Numărul total de membrii care au votat: 40

Autor Subiect: Cum stati cu dragostea ? (poll)  (Citit de 20170 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Mai, 2006, 10:26:14 a.m.
Răspuns #30

andrada

Sub numele anonimatului, votati !

Va rog frumos sa votati...
Am de gand sa realizez un proiect indraznet pe acest forum , dar mai intai, trebuie sa votati cu totii, ca sa vad care va fii urmatoarea faza...

Sper sa iasa cat mai bine pentru toti, totul este sa aveti TUPEU :)

cu prietenie ,

Muzafer, al vostru pirat

De ce nu ai pus si optiunea "Ceva extraordinar"sau macar"Relatie fericita "  ?...mai sunt inca oameni care se iubesc ...si o fac intr-un mod sublim si frumos..."Relatie buna " imi pare prea sarac termenul...
  Iti doresc din tot sufletul sa intalnesti si tu pe cineva care sa te faca ...FERICIT...sa nu gasesti cuvinte ...pentru a descrie tot ce simti ...
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

26 Mai, 2006, 08:46:32 a.m.
Răspuns #31

Luke

STAU BINE CU DRAGOSTEA (cel putin cred k asa este  ;D) IUbiti-va mult ! 8) ;) 
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

30 Mai, 2006, 04:32:07 p.m.
Răspuns #32

Ainat

:D Dragostea e ceva frumos si trebuie traita la intensitatea ei maxima. Este ca un fulg de zapada pe care daca il prinzi intre palmele tale se topeste... asta e dragostea. se topeste si te cuprinde , te incalzeste si te alinta, te mangaie si te inconjoara... eu sunt indragostita de ea.
:)

14 Noiembrie, 2008, 01:58:47 p.m.
Răspuns #33

lumycriss

Vizitator
Am ales "singurătate voită"... Deşi mi s-ar fi potrivit foarte bine şi cea absolută sau "relaţii ocazionale"... :( atâta doar că parcă m-am cam săturat să mă mulţumesc doar cu iubiri de mâna a doua,despre care ŞTIU de la început că nu vor merge,şi totuşi continui să sper că va fi altfel de cum îmi imaginez, adică bine...Apoi,în ciuda faptului că sunt circumspectă,nu pot să rezist într-o relaţie fără să mă implic sufleteşte...Spre exemplu, pt o întâlnire,respectiv "relaţie" care a durat cam 12 ore(mă refer la prezenţa fizică)am fost în stare să sufăr cam 3 luni de zile... :( Şi chiar şi acum îmi mai e dor de el uneori,mă gândesc oare ce mai face...

Uneori resimt singurătatea în care m-am afundat ca pe o mare povară...Poate şi pt faptul că nu am destulă încredere în mine însămi...Am multe complexe şi cred că şi ele joacă un anumit rol în faptul că îi îndepărtez pe ceilalţi de mine, sau se îndepărtează singuri...Şi, deşi simt că am mulţi prieteni, mă simt în continuare iremediabil de singură... :( oare de ce?..