10 Octombrie, 2025, 08:20:04 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Unde ati vrea sa fiti acuma ?  (Citit de 5503 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Aprilie, 2006, 03:45:45 p.m.
Citit de 5503 ori

Lord_Saladin

Vizitator
Eu as vrea in brate  :'(... voi ?

22 Aprilie, 2006, 05:54:06 p.m.
Răspuns #1

Alia

Eu sunt exact acolo unde imi doresc, in bucatarie pregatind mielul pentru masa de maine....dar maine.....cu siguranta mi-as dori ca la masa frumos aranjata sa am un invitat "special", dar cum calul lui fat-frumos a suferit un accident, ma voi multumi in a invita parintii si cativa prieteni apropiati la masa. In fond sarbatoarea pascala se sarbatoreste in familie....(ce sa spun si eu acum)....Acest aspect "minor" nu ma va impiedica sa ma  simt bine alaturi de cei dragi. Cat despre ce as vrea...."am sa ma gandesc altadata".... Miracolul invierii sa va aduca in casa lumina, puterea crestina de a iubi,darui si ierta.Paste fericit, cu multa sanatate si bucurie! urez comunitatii Love Time

22 Aprilie, 2006, 06:01:59 p.m.
Răspuns #2

Aledronix

Acum as vrea sa fiu acasa la Brasov cu toti prietenii mei dar mai ales cu "EA".Si cum asta nu se poate pentru ca sarbatoresc pastele in Cluj unde nu stiu decat pe unchiu si matusa mea ma multumesc sa fiu alaturi de voi.
Un Paste Fericit Tuturor!

22 Aprilie, 2006, 07:53:08 p.m.
Răspuns #3

Guardian|Angel

la 2 metri sub pamant! :'(
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

22 Aprilie, 2006, 09:17:14 p.m.
Răspuns #4

Aledronix

la 2 metri sub pamant! :'(
de ce Angel? ce te face sa vrei sa fi ..rece?

22 Aprilie, 2006, 10:30:18 p.m.
Răspuns #5

furia ingerului

Vizitator
langa ea sa aprindem aceeasi lumanare in noaptea asta...astfel Cristos ar invia intre noi si ne-ar mangaia pe aripi...

23 Aprilie, 2006, 07:41:20 p.m.
Răspuns #6

Aledronix

langa ea sa aprindem aceeasi lumanare in noaptea asta...astfel Cristos ar invia intre noi si ne-ar mangaia pe aripi...
Si near da viata vesnica spre a putea aduce lumina sa in sufletele tuturor!

23 Aprilie, 2006, 09:13:50 p.m.
Răspuns #7

buburuza

:) eu a-si vrea sa fiu in italia acolo unde este iubirea mea,sa stau in bratele lui si sa uit ca am fost candva atata timp despartiti.Doar ca e putin c-am imposibil insa voi visa in fiecare minut ca sunt acolo cu el pana in momentul in care va fi el aici cu mine ;).
lumea e perversa fii diferit de ea

23 Aprilie, 2006, 10:41:42 p.m.
Răspuns #8

black rose

sa fiu langa....ingerul meu...sa fiu din nou cu el ;D
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

23 Aprilie, 2006, 10:44:20 p.m.
Răspuns #9

sunshine

Intr-o cabana , in padure, singura , sa ascult vantul si sa-mi plang sufletul gonit de durerea din trupul ce-l chinuia din ce in ce mai mult, sa privesc razele soarelui printre crengile copacilor, " sa fac dragoste cu vantul, sa fac dragoste cu ploaia".
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\