10 Octombrie, 2025, 01:07:02 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: vreau sa-i fac o surpriza pe care sa nu o uite niciodata.ajutati-ma va rog  (Citit de 6402 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Aprilie, 2006, 09:37:26 p.m.
Citit de 6402 ori

buburuza

Buna dinou prieteni sunt tot eu buburuza mica vesnic indragostita.Cu totii stiti problemele mele da nu stiti ce am realizat in ultima luna si ce am hotarat.nici nu vreau sa vb despre astea am nevoie de multe idei din partea voastra si sunt convinsa ca o sa ma ajutati ca deobicei.Am realizat ca il iubesc asa ca m-am hotarat sa-l astept cuminte pe iubirea mea care plecase in italia.Am descoperit dinou sentimentul pe care il aveam de la inceput si asta numai din cauza lui :) il iubesc la nebunie visez cu ochii deschisi ziua in care o sa ma stranga in brate dinou si stiu ca acest moment va veni cat de curand :).El se intoarce in august in romania si ultima oara cand am vb cu el i-am spus mai in gluma ca o sa-l sechestrez cand se intoarce ca sa nu mai plece nicaieri el a inceput sa rada si mi-a zis ca nu o sa se opuna da sa nu-l cer de sotie ca s-ar putea sa accepte :D.Si acum ma gandesc ce surpriza sa-i fac cand vine.Ma gandeam sa inchiriez un apartament la munte sau la mare si sa plecam doar noi 2 acolo  :D.Voi ce spuneti ce idee imi dati ca sa fie cat mai surprins si cat mai fericit? :D.Astept mai multe idei de la voi va pupacesc dulce de tot si paste fericit incontinuare prietenii mei. :-*
lumea e perversa fii diferit de ea

27 Aprilie, 2006, 11:01:22 a.m.
Răspuns #1

cristina

E o idee foarte buna!Yo as zice pe langa asta o cina romantica cu lumanari si tot tacamul,ce zici e o idee buna? ;D
"One word free us of all the weight and pain in life,that word is LOVE!"

30 Aprilie, 2006, 02:06:32 p.m.
Răspuns #2

buburuza

;) dap la asta ma gandeam si eu abia astept sa o pun in practica :) abia astept sa-i vad reactia pentru ca nu e obisnuit chiar deloc cu astfel de surprize  :D dar o sa se obisnuiasca   ;).Te pupic cristina si mersi mult :-*

04 Mai, 2006, 11:01:06 a.m.
Răspuns #3

cristina

"One word free us of all the weight and pain in life,that word is LOVE!"

04 Mai, 2006, 04:43:56 p.m.
Răspuns #4

anhelik_sandra

pai.. de ce nu te duci... la "Din dragoste..."  sau la "Tradati in dragoste" (asta in caz k sti ca ar fi un caz fericit...)

06 Mai, 2006, 12:55:01 a.m.
Răspuns #5

buburuza

:D buna dinou prieteni!anhelik_sandra nu cred ca e nevoie sa ajung pana acolo sau cel putin nu momentan ;).E o idee buna intradevar dar eu vreau sa fie ceva minunat pentru cateva zile,ceva minunat de care sa ne bucuram noi doi si sa-l vad pe el dinou fericit asa cum era in seara in care ne-am intalnit dupa cele 3 zile in care am fost despartiti dintr-un motiv dureros pentru amandoi dar mai ales pentru el.Pentru ca nici atunci nu se astepta ca eu sa ma port asa cu el,a venit la mine dupa cele 3 zile cerandu-mi iertare pt ceea ce se intamplase era sigur ca dupa ce trecuse prin ce trecuse eu sigur a-si fi dorit sa fug de el si nu se astepta sa raman langa el.Acum trebuie sa fie ceva in genu la acea seara petrecuta singuri si absolut minunata,ceva fantastic pe care sa il simtim la cea mai mare intensitate,trebuie sa fie ceva ce sa nu uitam niciodata :).Eu si prietenu lui ne gandeam sa dam o petrecere surpriza pentru cateva ore in ziua in care el vine aici dupa care sa ma retrag undeva doar eu cu el fara telefoane fara griji fara persoane in jurul nostru.Acolo sa fie ceva minunat pregatit,ceva gen un apartament departe de bucuresti cu o camera superba,cu un pat imens asa cum ii place lui si pe asternuturi sa scriu cu rosu "TE IUBESC ADI!" sau ceva in genu asta facute la comanda la magazinele astea care se ocupa cu imprimeuri.Pana acum ne-am gandit numai la asta dar vreau sa mai adun idei multe :D trebuie sa fie surprins rau ;).Va multumesc tuturor si astept cu nerabdare cat mai multe pareri.Spre exemplu am putea incepe o tema noua care sa se numeasca astfel:CUM SA-I ARATAM CA ESTE IUBIT(A)  :D.Va pupacesc dulce si mai astept pareri.Pana atunci nu uitati sa oferiti multa iubire celor din jur ;)

31 Mai, 2006, 01:54:06 p.m.
Răspuns #6

buburuza

:-* buna dinou prieteni am revenit sa vad ce mai e pe aici si sa vad daca mai aveti idei interesante pt surpriza dar se pare ca nu :(.oricum s-ar putea sa-mi faca el o surpriza inainte  sa apuc eu sa-i fac asa ca nu stiu ce-mi rezerva viitorul si daca voi mai apuca eu sa-i fac vreo surpriza.In rest eu sunt mai fericita ca oricand din cauza lui binenteles.Si asta va urez si voua,ca dragostea sa va invadeze sufletele si sa fiti cei mai fericiti dupa acest pamant.va pupacesc dulce de tot si aveti grija de voi. :-*