10 Octombrie, 2025, 04:11:39 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Salutare la toata lumea  (Citit de 10174 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

24 Mai, 2006, 10:02:59 p.m.
Răspuns #15

Luke

frate' bine ai venit si eu sunt cam nou !;;)  sedere placuta ! RESPECT si spor la tastat
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

24 Mai, 2006, 10:19:45 p.m.
Răspuns #16

fatyma

Iti urez si eu bun venit.Astept si eu povestea ta cu toate ca toata saptamana viitoare voi fi plecata(vineri ma duc in practica...stiti...cu facultatea... :-\) Dar sunt sigura ca vom avea timp sa ne cunoastem mai bine  :-*

25 Mai, 2006, 08:21:26 a.m.
Răspuns #17

Strumfita

Bun venit  ;D scuzati-mi intarzierea  ::). Logic ca ai nimerit unde trebuie .. asta si cautai  ;D. Abia astept sa-ti citesc povestea ( eu is de ceva timp aici si tot nu mi-am scris-o  ;D ) .
   Spor la invatat :) si succes. Si sa nu uitam .. spor la scris  :P
    :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

25 Mai, 2006, 02:40:53 p.m.
Răspuns #18

black rose

ehe..un simplu:BUN VENIT....avem noi grija sa te simti cat mai bine...astept povestile tale...pana atunci...ai grija de tine :P
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

26 Mai, 2006, 08:21:12 a.m.
Răspuns #19

andrada

Bun venit iti ureaza o visatoare...e atat de frumos sa visezi ...astept sa-ti citesc povestea  :-*...sper sa te simti ca intr-o familie aici ...
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....