Nici eu nu cred ca poate fi vorba despre idealuri in dragoste. Pai cum ar fi sa-ti faci o imagine a persoanei perfecte pentru tine si apoi sa te fortezi sa placi o persoana doar pentru ca are cateva din calitatile pe care le cauti tu? Si spun cateva fiindca, hai sa fim seriosi, cati dintre voi se pot lauda ca au gasit o persoana care sa aiba toate calitatile pe care si le-ar dori de la cineva? Pentru mine cred si SPER DIN TOT SUFLETUL ca s-a terminat cautarea acelei persoane care sa ma intregeasca...Am gasit pe cineva care ma intelege, cu care ma inteleg, me respectam, ne intelegem nevoile si doleantele si careia am simtit pentru prima oara in viata ca pot sa-i spun tot adevarul, dar absolut tot, si - mai important - am simtit cu adevarat ca pot sa-i spun un "Te iubesc" sincer. Doua saptamani au trecut doar de cand suntem impreuna, vreo patru luni de cand ne cunoastem, dar parca am fost impreuna o viata. Asta e ceea ce mi-am dorit dintotdeauna. Nu pot zice ca e idealul meu, nu mi-am facut niciodata o imagine a persoanei cu care as vrea sa-mi petrec viata. Nu am putut. Decar sa-ti faci un ideal preconceput, mai bine il alegi pe parcurs, nu credeti?