25.04.06 .. aceea zi calduroasa de primavara in care noi 2 ne-am intalnit privirile ..ziua in care povestea noastra a inceput. La inceput .. a fost o gluma. Nu stiam ce vreau .. imi erai indiferent.
Primul sarut .. ma intrebam: " Oare sa te las sa ma saruti sau sa te evit?" . iar acum .. tanjesc dupa "un ultim sarut". Acel zambet .. acei ochi verzi in spatele carora se ascunde o lume plina de vise ,, si sperante.. un suflet curat care vrea sa iubeasca .. dar nu e lasat.. ii mai zaresc si acum .. in ale mele vise .. in cateva poze. Ascult zilnic melodiile tale si imi imaginez ca esti langa mine si ma alinti.
As vrea ca aceasta poveste sa nu aiba final.As vrea ,, ca acum sa fiu langa tine, sa te privesc in ochi si sa-ti spun ceea ce nu ti-am spus niciodata .. as vrea sa mai am parte de acele saruturi dulci. Oare e vina mea? Oare ar trebui sa las orgoliul la o parte si sa uit tot ce s-a intamplat? Sa incerc sa readuc totul la viata?
Mi-e frica ... mi-e frica ca pentru tine .. nu reprezint nimic. Nu ti-e dor de mine? De ochii pe care ii priveai minute in sir, iar la sfarsit spuneai: " Ador ochii tai .. ador sa ma pierd in ei!"? Nu ti-e dor de mana ce iti mangaia bratul cu atata placere si grija ? De sarutul plin de iubire pe care ti-l ofeream atunci cand incercam sa te impiedic sa spui ceva ce nu-si avea rostul?
Ai renuntat la mine atat de usor .. eu.. cea care te asculta ori de cate ori aveai nevoie de cineva care sa te indrume spre drumul cel bun .. cea care te intelegea si te incuraja. Pentru tine oare chiar nu a insemnat nimic? As vrea sa am ocazia sa-ti ies in cale .. sa te privesc .. macar o clipa, sa vreau sa plec , iar tu sa ma opresti.
Iar visez .. nu .. gata .. a ajuns. Pe cine vreau sa mint? Nu voi putea pune niciodata punct aceste visari dulci... si totusi atat de dureroase. Amintirile .. un cuvant atat de simplu si totusi atat de complex .. nu as renunta la ele pentru nimic in lume .
Azi am fi facut 2 luni impreuna. Pare putin.. dar totusi .. pentru mine nu deoarece pentru mine conteaza fiecare clipa petrecuta cu tine .. fiecare privire.. fiecare sarut.
Nu stiu ce sa fac .. sa las totul asa cum e sau sa incerc sa fac ceva pentru a fi din nou impreuna? Daca as sti ca simti ceva pentru mine .. nu as sta nici macar o clipa pe ganduri. Daca simti ceva pentru mine de ce nu faci nimic? De ce nu ma cauti macar pentru a ma intreba ce mai fac? Cum is ? De ce nu incerci sa iei legatura cu mine?
"Wherever you go .. whatever you do .. i will be rite here waiting for you .. whatever it takes .. or how my heart breaks .. i will be rite here waiting for you .. "