11 Octombrie, 2025, 01:14:12 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: petale de littlerose si spini tot de littlerose  (Citit de 24989 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

05 Iunie, 2006, 12:29:06 p.m.
Răspuns #15

ONLY DESIRE

astept cu nerabdare cel de-al cinci-lea episod...si sper si ultimul! ;)
« Ultima Modificare: 05 Iunie, 2006, 01:35:54 p.m. de only u »
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

17 Iunie, 2006, 10:22:12 p.m.
Răspuns #16

littlerose

Vizitator
desi am scris THE END credeti-ma ca nu s-a sfarsit. omul negru a revenit si din nou a intrat cu bocancii in sufletul meu. intr-adevar, nu a lasat urme dar nici mult nu mai avea.

am spus multe despre aceasta ultima relatie cu d'artagnan al mortii mele sufletesti. dar sunt multe altele de care nu pot scapa si nu stiu cum sa formulez ca sa descarc resturile de durere si sa ma impac cu mine.

privind inapoi ma simt mandra de ce am realizat. ma simt mandra ca am avut taria sa ies de sub oprimarea lui, de sub starea de manipulare a unui om slab. pentru ca doar oamenii slabi pot ridica mana la o femeie, doar oamenii slabi te jignesc si iti sugereaza ca ai fi ultimul gunoi de pe fata pamantului.

trebuia sa il cunosc. in mod clar. altfel nu as fi stiut sa privesc oamenii in ochi, sa ma bucur ca nu am spus DA la starea civila ca apoi sa traiesc un iad.

cum a revenit in viata mea? prin modul lui specific: cu forta. a trebuit sa vina la locul meu de munca, sa imi deranjeze doua ore, sa imi fure telefonul. s-a ajuns la politie. reclamatii, mai mai ordin de restrictie.
desi relatia este incheiata a avut tupeul sa se prezinte la parintii mei pentru a-i intreba ce se mai aude cu nunta.
oameni buni, spuneti-mi ca visez si nu exista asemenea specimene.
dar nu visez, nu e asa?
politia l-a speriat putin. si s-a potolit. sper sa il tina asa.

am inteles ca daca ii vreau raul acesta se va rasfrange asupra mea. asa ca ma rog ca dumnezeu sa il linisteasca. incerc sa nu mai pastrez nimic din tot ceea ce a fost, desi sunt amintiri ce greu vor putea fi trecute cu vederea.

ii multumesc lui dumnezeu ca sunt linistita, ca va am pe voi, carora le spun offul meu.

sa fie de bine tuturor.
abia astept sa ajung la momentul in care sa postez despre povestea mea de dragoste implinita, cand va fi ea.
va pup pe toti, dar mai ales pe sunshine, pe care nu stiu de ce o simt fff aproape. poate tu nu ma simti, poate nu mi-ai citit povestea, dar eu am citit-o pe a ta si nu mi-o pot scoate din cap. te simt ca pe-o oglinda.
numai bine

17 Iunie, 2006, 10:59:41 p.m.
Răspuns #17

sunshine

Sigur ca ti-am citit povestea . Dar ma bucur enorm ca ai avut sansa sa alungi raul din calea ta .Mie mi-a fost inselat sufletul insa nu am vrut sa recunosc iar cand am realizat totul era un mare nimic ,nascut din neiubire si crescut cu indiferenta. Fii fericita ca esti la inceput de drum si nimeni nu-ti va putea lua puterea care ai acumulat-o de-a lungul acestor experiente ( atat de grele si multe intr-o perioada atat de scurta) .
 Iti multumesc , scumpa mea, pentru gandurile tale, esti o femeie puternica si, ca si lovergirl, sunteti norocoase ca vedeti partea frumoasa a vietii.
 Va doresc sa gasiti  ceea ce am cautat eu jumatate din viata, un suflet care sa va iubeasca sufletul. :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

18 Iunie, 2006, 01:29:26 p.m.
Răspuns #18

Empress

impresionanta poveste poate ca asa a fost mai bine oricum sunt sigura ca intre voi nu ar fi mers o relatie care sa dureze o viata tu erai prea plina de viata ambitioasa o femeie care vrea sa ajunga cineva in viata o femeie care vrea sa fie independenta ...si pentru asta tzin sa te felicit
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

18 Iunie, 2006, 02:27:48 p.m.
Răspuns #19

Diviana_girl

foarte interesanta povestea vietii tale...pare desprinsa dintrun real inexistent....
Sper doar ca aceasta experienta de viata sa iti serveasca mai incolo...si dupa cum ama observat esti o femeie puternica....ai avut ambitia si curajul de a te desprinde de aceia care nu corespondeau dorintelor tale.....
Ai avut curajul sa spui Nu....unei decizii care dupa parerea ta era una pripita...
Te apreciez pentru faptul ca ai indraznit sa renunti la acel barbat pe care tu il iubeai....constientizand ca o casatorie in acel moment nu e chiar ceea ce tu iti doreai....
Asta spune multte despre tine..... :-*
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzii si orbii o pot vedea"

21 Iunie, 2006, 09:02:46 a.m.
Răspuns #20

littlerose

Vizitator
seara.
liniste.
miros de tei.
dintr-o data pasii mi s-au intersectat cu ai unui om, pe care sa spunem ca l-am iubit, sau am avut iluzia unei iubiri.
era batran. isi tarsaia picioarele. nu avea nimic din ceea ce crezusem ca am vazut la el.
sa fie oare mila ceea ce simt?
mila pentru el, sau  pentru mine?
sa ma bucur pentru starea lui decazuta, de om care vrea sa para ceea ce nu va mai fi niciodata?
sa ma bucur pentru mine ca sunt ceea ce sunt!
nu stiu de ce, dar ochii mi-au fost racoriti ieri.si m-am simtit tare bine.
el a plecat, fara sa insiste. nu avea cum sa ma opreasca. nici daca as fi vrut nu m-as fi oprit.
un om batran.
un om batran si in suflet, si la chip si in toate.

o sa il mai intalnesc. si nu o sa mai stiu ca el a fost. sunt sigura ca asa va fi.

04 Iulie, 2006, 10:39:54 p.m.
Răspuns #21

littlerose

Vizitator
aceasta trebuia sa fie saptamana in care imi uneam destinul cu un om negru.
duminica ar fi trebuit sa spun DA si poate sa regret toata viata.

mi s-a a tot spus  ca pozez in postura de victima pentru ca revin si revin la aceasta poveste. unii ar putea avea dreptate, altii nu.

as pleca departe de lume ca sa fiu sigura ca nu o sa fiu cautata si intrebata de ce nu sunt la starea civila, sau de ce evit sa dau ochii cu el_
sau as putea sa raman sa ii infrunt pe toti cei care cred ca sufar sau ca pentru mine nu mai exista o sansa pe plan sentimental.

cred in sansa mea. ea este. totul e sa stiu sau sa simt cand sa profit de ea la maximum.
stiu ca voi sunteti aici poate cintindu-mi gandurile. multi altii imi sunt aproape.

aceasta e ultima reduta. traiesc si astept sa vina ziua de luni care sa-mi aduca linistea unei zile de duminica ce a trecut in mod favorabil pentru mine fara prea multe victime colaterale.

as vrea din nou ca acesta sa fie ultimul post in acest topic al povestii mele de pana acum.
ceva ma impiedica parca sa il opresc.

17 Octombrie, 2006, 11:04:51 a.m.
Răspuns #22

Little Rose

povestile nu au final.
povestile sunt frumoase atat timp cat sunt frumoase.
ne bucuram de ceea ce primim, plangandu-ne inima in taina ca fericirea nu ne va fi de durata.

s-a mai intamplat, se intampla. nimic nou sub soare.

zambeam, va trimiteam incurajari tuturor, cat puteam, cat imi permitea timpul.
de aseara, parca e mai greu decat oricand.

vi s-a intamplat vreodata sa primiti un telefon care sa va pecetluiasca intr-un fel sau altul simtul gravitatiei? sa nu mai stiti unde sunteti. sa plangeti fara sa va dati seama ca lumea care trece pe langa va observa? sa zambiti chiar daca este ultima data la auzul unei voci dragi, care se presupunea ca este una cu voi?

ati avut vreodata senzatia ca totul se ruineaza si nu aveti nici macar o farama de putere sa impiedicati acest lucru?

DAR, daca a trecut acel rau, poate sa treaca si acesta.
viata nu se gata acum. zambim si plangem.
cum spunea si hemingway, oamenii pot fi infranti, dar niciodata distrusi.

cam atat din petalele ce au cazut si cad de ieri incoace.
o sa apara altele si altele. incep sa ma obisnuiesc cu natura mea salamandrica. :)

ce vrea sa va spun prieteni dragi, si o sa incerc sa postez si un topic in acest sens, spre fericirea lui muzafer, este ca intr-adevar exista iubiri interzise sau neingaduite. noi suntem cei care le decidem deznodamantul. noi le putem transforma. in cazul meu, altcineva a decis pentru mine, fara a mi se oferi dreptul de apel.
sa te lupti pentru cineva care stii ca te iubeste dar nu vrea sa te raneasca?

greu raspuns.

cu drag, va presar petale la picioare,

Little Rose
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

17 Octombrie, 2006, 11:47:23 a.m.
Răspuns #23

sunshine

am primit un mail si lumea mea s-a distrus....hemingway nu avea tot timpul dreptate. as da restul din suflet ce mi-a ramas sa scap de sentimentul asta ce nu ma lasa sa-mi recapat increderea in mine, sa fiu din nou eu, sa fiu sigura ca stie adevarul. dar cineva are nevoie de acest rest, cineva il doreste si nu pot decat sa astept si sa nu mai permit nimanui sa decida in locul meu .
 nu esti singura, draga mea, nu suntem singurele persoane care traiesc dupa cum hotarasc altii.oare de ce cred unii ca stiu ce e mai bine pentru noi si nici macar nu ne intreaba daca au dreptate sau daca  ne pasa de sufletul nostru?
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

17 Octombrie, 2006, 05:39:14 p.m.
Răspuns #24

Zamolxis

Vizitator
Citat
ce vrea sa va spun prieteni dragi, si o sa incerc sa postez si un topic in acest sens, spre fericirea lui muzafer,

:o :o

08 Noiembrie, 2006, 03:48:25 p.m.
Răspuns #25

Little Rose

privesc povestea unui littlerose, fara majuscule si scris legat.

acum va scrie Little Rose cu majuscule.

citesc si imi amintesc.
vreau sa  cred ca viata mea in ultimii 5 ani poate fi regasita in aceste randuri impartasite voua.
da a fost si este viata mea.
ce urmeaza?
Little Rose viseaza, dar in viata.
a lasat pe aramis, portos, atos si d'artagnan sa isi urmeze fiecare cursul vietii. unii sunt fericiti. alti vor sa creada sau sa arate acest lucru.

eu poate am fost doar o floare intr-o vaza. uneori ca ornament, alteori ca trofeu, iar alta data ca obiect de veneratie si respect.
spuneam candva ca sunt ceea ce altii au lasat in mine.
acum parca as spune ca sunt ceea ce sunt pentru i-am cunoscut pe toti acestia, dar imi apartin mie intru totul. m-am modelat si mi-am creat fondul propriu. stratul, substratul si adstratul.

ma rup incet de roate.
nu vreau sa mai depind.

mi se ura sa mai apara inca un muschetar, si sa fie ultimul.
ramane de vazut daca va fi un muschetar, sau pur si simplu EL ???
« Ultima Modificare: 08 Noiembrie, 2006, 03:52:06 p.m. de Little Rose »

08 Noiembrie, 2006, 06:28:21 p.m.
Răspuns #26

desdemona

Little Rose dezlegat si cu majuscule ;D ai tot respectul meu daca ai reusit asta.
nu este greu sa te desparti de trecut..nu trebuie sa il uiti,ci doar sa il accepti ca facand parte din viata ta.ai ajuns la linistea la care cred eu ca o asteptai mult.
este sau nu El?cred ca ai capatat destula experienta ca sa te increzi in intuitia feminina(pe care o stapanim noi atat de bine :D ) care iti spune:este sau nu este!
si eu si Iubirea Ingerului(  ;D ) iti uram toata iubirea de care poate fi cuprins un om...sa daruiesti, sa primesti si sa fii fericita.
CRed ca de acum iti voi spune Love Rose  ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

10 Noiembrie, 2006, 08:54:19 a.m.
Răspuns #27

Little Rose

multumesc.
multumesc.
multumesc.

Love Rose
p.s. daca EL este, veti fi primii care veti afla. ;)

22 Martie, 2007, 09:00:06 a.m.
Răspuns #28

Little Rose

viata imi este viata. clipele imi sunt clipe. zambetul imi e zambet. si atat. nimic mai mult.

frumusetea visului m-a prins, m-a purtat pe culmile fericirii si mi-a reamintit ca sunt parte integranta a unui pamant care ma opreste sa calc stramb. ca fac parte dintr-o familie care nu-si permite sa-si pateze imaginea.
si iata-ma singura, cu visul meu naruit. incerc sa il reinvii dar e mult prea greu, de una singura.
sa iubesti si sa stii de la inceput ca nu ti se va permite niciodata sa treci dincolo de bariera societatii, atat de cruda si de nemiloasa.

am iubit frumos. cum nu am mai iubit. cum poate voi mai iubi.
am sperat. m-am rugat. am  cerut ajutorul. am cerut binecuvantarea. mi-a fost data, dar pentru scurt timp. mult prea scurt. :-X
trebuia sa aleg. am ales. dar EL plecase. se retrasese pe iglu, departe de caldura sufletului meu.
plecase unde linistea il apasa.
am ramas singura si a trebuit sa privesc in oglinda chipul sfarsit al unei femei care pusese in joc mult prea multe. a trebuit sa zambesc si sa-mi deschid viata catre real, nu catre vis.
poate va aparea si un alt vis. sa dea domnul.
chiar daca m-au secatuit aceste 5 episoade pot merge mai departe. si, cine stie...
am potential :D

22 Martie, 2007, 11:41:53 a.m.
Răspuns #29

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give