10 Octombrie, 2025, 09:25:53 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: petale de littlerose si spini tot de littlerose  (Citit de 24982 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

16 Aprilie, 2007, 05:13:35 p.m.
Răspuns #30

Little Rose

17 aprilie 1982
noaptea de inviere. o femeie frumoasa si puternica a dat viata unui suflet pe care il astepta si il dorea inca din luna de miere cand i-a ales numele dupa intalnirea unei fetite zambitoare si jucause. i-a spus sotului sau :"daca dumnezeu ne va da o fetita se va chema la fel ca aceasta copilita"

visul li s-a implinit. aveau o printesa cu piele alba si fina. prima fetita. printesa bunicilor, a matusilor si a parintilor.
isi faceau planuri pentru acel bot cu ochisori, tare curios si neastamparat in acelasi timp.
a invatat sa scrie, imitand scrisul din carti. canta la pian, lua premii la scoala. si toti cei din jurul ei o invidiau pentru ceea ce reusea de fiecare data.
si printesa a crescut mare si a uitat cat de mult o iubeau parintii ei. si s-a avantat in lumea larga, crezand ca va gasi fericirea.
a intalnit o multime de oameni, care o incantau, care o vrajeau si ea uita de tot si toate si isi construia de fiecare data universul in jurul celui care isi dorea sa-i fie alaturi vesnic. mladitele ei se incolaceau, aveau o singura directie EL. dar primavara si vara nu erau vesnice. iarna ii vestejea petalele, frunzele si o lasa secatuita de fiecare data. si ea astepta mereu primavara cu speranta ca va putea infrange timpul si rautatea.
si vremea a trecut. parintii au inceput sa imbatraneasca si sa uite ca printesa lor exista. nu o mai recunoasteau. nu mai avea zambetul de odinioara. crescuse, dar nu crescuse frumos. era framantata de cele lumesti si de neimplinire.
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

16 Aprilie, 2007, 06:41:52 p.m.
Răspuns #31

Little Rose

ea era singura care se credea uitata, neiubita in fuga ei dupa iubirea suprema a unui muschetar care dadea bir cu fugitii de fiecare data cand trebuia sa fie ferm sau sa ia o decizie.

cu timpul mica printesa a inceput sa isi doreasca sa fie metamorfozata: intr-un trandafir. foarte frumos dar periculos prin spinii pe care sa-i ascunda sub frunze ca la prima atingere sa poata provoca durerea. dumnezeu a transformat-o intr-un little rose, dar fara de spini. asa i-a fost dat. sa nu raneasca ci doar sa iubeasca. de aceea o alta floare prietena de pe meleagul iubirii i-a spus Love Rose.

si uite asa dragii mosului, trandafira noastra a invatat sa infloreasca, sa-si schimbe petalele de fiecare data si din nou sa infloreasca. astepta sa fie culeasa si asezata intr-o glastra, dar viata i-ar fi fost de scurta durata. asa ca a inteles ca alinarea trebuie sa ii vina din acelasi regn, vegetal. asa ca acceptat ca in apropierea ei sa creasca si alte flori de primavara. cel mai drag ii este un ghiocel, care pentru a-i fi alaturi trandafirei si dupa trecerea primaverii a rugat zeul florilor sa il transforme in trandafir.
trandafira si trandafir ghiocel. doi copii cu chipuri de flori. atat de deosebiti dar atat de apropiati.

16 Aprilie, 2007, 06:54:48 p.m.
Răspuns #32

cv

Vizitator
Trebuie sa recunosc... imi incalc o promisiune facuta mie: sa nu stric linistea acestei povesti bazaind pe aici. Mi-am pus totusi papucei de casa cu blanita deasa si lunga si am intrat tiptil doar sa spun ca este tare frumoasa povestea. As vrea sa cant "la multi ani!" pentru trandafiras si trandafiras ghiocel dar deja am facut prea mult zgomot. Las un zambet pe noptiera si ies la fel de tiptil :)

02 Decembrie, 2007, 09:01:19 p.m.
Răspuns #33

Little Rose

episodul 1, 2,3,4 pana la un happy end.

doua flori: cristina trandafira si sorin ghiocel, intr-o zi de vara, 19 august si-au unit mainile, inimile, viata pentru totdeauna. asa a fost sa fie. S-au asteptat dintodeauna si sa dea Domnul sa se iubeasca pentru totdeauna, asa cum se intampla chiar acum.
Cristina Trandafira, Little Rose, Love Rose, a ajuns la deplina inflorire alaturi de un suflet drag pe care l-a asteptat. si daca nu l-ar fi asteptat si nu i-ar fi intalnit pe ceilalti muschetari, si nu ar fi nimerit de ziua ei in urma cu doi ani in aceasta comunitate nu ar fi fost atat de fericita acum. si este.
si vestea buna este ca va mai inflori inca o data, pentru ca peste 9 luni mugurii unei alte flori isi vor face aparitia din fiinta ei.  :D

DUMNEZEU SA NE FIE ALATURI!

CU drag va saluta Love Rose.
Numai bine va doresc

DECLAR INCHIS ACEST TOPIC! GATA! DMEULT VROIAM SA O FAC. A VENIT MOMENTUL!!!!!!!!!!!!!!!!! :-X

03 Decembrie, 2007, 07:34:10 a.m.
Răspuns #34

sunshine

Inainte sa-l inchizi as dori sa-ti spun cat de mult ma bucur pentru voi, imi rade sufletul cand simt atata fericire si-mi da sperante . Rugaciunile tale pentru multi prieteni de ai tai au fost rasplatite si minunile au inceput sa apara . Ai crezut neincetat si Dumnezeu iti va mangaia inima toata viata.
  SA FITI FERICITI, SA PURTATI ATATA IUBIRE IN SUFLET INCAT INGERASUL CE VA VENI PE LUME SA UMPLE DE VIATA TOT CE IL VA INCONJURA.
  DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE !!! :-* :hug: :hug:

PS: iti multumesc, draga mea Cristina , ca mi-ai adus multe petale de trandafir in suflet, petale care mi-au crescut credinta ca merit.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

04 Decembrie, 2007, 10:16:35 a.m.
Răspuns #35

pokemon

Inca un suflet s-a implinit,inca o pereche e fericita!
Sa va fie viata plina de fericire si impliniri!
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

04 Decembrie, 2007, 12:12:43 p.m.
Răspuns #36

Lady Allia

Draga mea...iti doresc din suflet, iar tu stii asta  :) :-* :)...multa, multa iubire, fericire, impliniri, intelegere, o relatie deosebita bazata pe tot ce trebuie sa contina o relatie..., iar cand va fi timpul va doresc ca iubirea voastra sa fie implinita cu un bebelas frumos si sanatos care sa va aduca soarele si adevarata viata in suflet si in caminul vostru  :).
Sa fi iubita asa cum stii tu sa iubesti fata draga si...sa ne auzim numai si numai de bine...

04 Decembrie, 2007, 01:18:29 p.m.
Răspuns #37

charlie

episodul 1, 2,3,4 pana la un happy end. ...

Iti urez sa ai parte doar de bine si de bune. Sa fii fericita.

PS: Si sa raspunzi la telefon data viitoare.   
You believe but what you see
You receive but what you give

05 Decembrie, 2007, 01:25:55 a.m.
Răspuns #38

Rebecka

Nu e doar un happy end, LOVE ROSE, nu e asta...e the beginning of love...asta e inceputul...unei vieti frumoase si fericite..eu iti tin pumnii si iti doresc din suflet sa fii iubita atat de frumos cum stii tu sa iubesti, sa fiti fericiti, va felicit inca de acum ptr minunea care va aparea in viata voastra, si sper din tot sufletul, ca parintii tai sa revada zambetul micii lor printese asa cum il stiau..te admir si te respect ptr faptul ca nu ai renuntat si ca ai avut puterea de a merge mai departe!FELICITARI si o imbratisare, din suflet!
Eu sunt un om fără de ţară,
Un strop de foc purtat de vânt,
Un rob razleţ scăpat din fiară,
Cel mai sarac de pe pamânt.
Eu sunt un mag de legea noua,
Un biet nebun, orbit de-o stea,
Ce-am rătăcit să v-aduc voua
Poveştile din ţara mea...Octavian Goga

13 Decembrie, 2007, 03:24:02 p.m.
Răspuns #39

Little Rose

eu spun THE END, eu continui acest topic. trebuie un altul neaparat.

intr/adevar rebeca, un inceput, foarte frumos, .

sunshine, draga mea, ingerasul nu o sa vina, inca. trebuie sa mai asteptam. se lasa asteptat, da mereu alarme false. cer scuze pentru retragerea informatiei. fericirea era prea mare, incat nu am mai avut rabdare si v-am impartasit fericirea momentana, ce m-a facut sa gresesc. promit sa nu ma mai pripesc. :-X

numai bine,

Love Rose