10 Octombrie, 2025, 01:19:33 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Despre dragoste  (Citit de 4239 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Mai, 2006, 04:55:55 p.m.
Citit de 4239 ori

Iosif

Cel care e îndrăgostit cu pasiune devine inevitabil orb din cauza obiectului iubirii sale, deşi în general îşi recapătă vederea la opt zile după căsătorie. Immanuel Kant
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

10 Mai, 2006, 08:53:35 p.m.
Răspuns #1

furia ingerului

Vizitator
Sunt imens de multe exemple in jurul oricui in sprijinul a ce spui tu Joey. Toti le-am cunoscut cel putin o data in vietile altora si cel putin o data in propriile noastre vieti. Cu ceva timp in urma sa stii ca as fi fost de acord cu toata afirmatia, cap-coada. Acum insa, in virtutea straniei directii ce-a luat-o viata mea, spun decat ca intr-adevar iubirea orbeste...Dar, atentie...: faptul ca iti pierzi directia, intelegandu-se prin asta capul si ratiunea, nu inseamna ca daca ai norocul ca cea pt. care ti l-ai pierdut este o persoana cu suflet deosebit, nu inseamna ca nu-ti poate fi tocmai ea lumina ochilor si pana ce se strecoara intr-a ta si te indruma...
Sa va dea amicul de Sus sa va pierdeti vederea prin iubire langa acea fiinta fara de care oricum lumea nu ar mai merita privita...!!!

11 Mai, 2006, 03:47:14 p.m.
Răspuns #2

Iosif

Sa va dea amicul de Sus sa va pierdeti vederea prin iubire langa acea fiinta fara de care oricum lumea nu ar mai merita privita...!!!

...inca caut! :) Dar sa dea! ;)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

11 Mai, 2006, 03:50:45 p.m.
Răspuns #3

littlerose

Vizitator
s-ar putea sa dea si tu sa nu stii, sau s-ar putea sa nu dea si tu sa crezi ca ai primit ceva.
eu am o vorba, cand vine vorba de dragoste si de cel care ma va purta spre acest sentiment: caile vietii sunt in general foarte intortocheate. fie cei doi au gresit drumul, fie doar unul dintre ei.

eu am speranta ca "amicul de SUS" mai lucreaza pe la semafoare din cand in cand si ne calauzeste pasii pentru a da nas in nas cu DRAGOSTEA ;)