11 Octombrie, 2025, 02:34:38 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Pustiu in cer  (Citit de 3731 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

12 Mai, 2006, 04:01:27 p.m.
Citit de 3731 ori

Lord_Saladin

Vizitator
Vi s-a intamplat vreodata sa va rugati cu ardoare pentru certe lucruri si sa va treziti cu cerul gol si pustiu ?...

Efectiv pustiu...

S-ar spune la prima vedere, ca ar fii un argument impotriva lui Dumnezeu, dar apoi o privire atenta asupra altor oameni, ne ofera indicii si mai interesante... la unii da, se 'raspunde'....si inca cum !

Iar la altii, cerul e gol...

Straniu, nu ?

17 Mai, 2006, 05:26:26 p.m.
Răspuns #1

ONLY DESIRE

eu cred ca totul in aceasta lume se intampla cu un motiv si poate ca de cele mai multe ori dorintele nu ni se indeplinesc din simplul motiv ca nu trebuie...ca alta e ordinea fireasca a lucrurilor! si poate ac uneori nu ne dorim atat de mult lucrul pe care-l cerem celui de sus....caci in majoritatea cazurilor e adevarat ce se spune:"daca iti doresti un lucru cu adevarat,daca te rogi cu credinta, atunci vei avea lucrul respectiv". acum de exemplu eu imi doresc ceva foarte mult...poate cel mai mult,insa CINEVA Sus stie de ce nu trebuie sa am acel ceva si sunt convinsa ca intr-o zi voi afla si eu.
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

17 Mai, 2006, 06:12:48 p.m.
Răspuns #2

sunshine

Sau uneori primim ceva si in acelasi timp nu poate fi pe deplin al nostru, dar trebuie sa invatam sa ne multumim cu stropi , sa ne bucuram de acesti stropi
atata timp cat ii avem caci , cu timpul, se pot evapora si vom ramane cu impresia unui vis destramat in zori.Totusi suferinta este permanenta : cand astepti sa ti se umple cerul, cand e plin si cand se goleste.Cei care au asteptat au primit durerea dorintei de a obtine un strop, cei care au primit au simtit suferinta neputintei de a pastra acel strop iar cei ce au pierdut .......au ramas cu nimicul intunecat si cu teama de a mai primi caci durerea pierderii ce va urma va fi tot mai acuta cu trecerea anilor.Totusi, eu cred ca trebuie sa invatam sa primim fiecare strop , oricand , sa-l sorbim cu sete si multumire ca ne-a fost daruit.Suferinta exista oricum :'( :'( :'(
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

22 Mai, 2006, 05:48:09 p.m.
Răspuns #3

Mav^

Inteleg ce vrei sa spui....si eu de multe ori m-am rugat pentru a primi diverse lucruri sau sa mi se intample ceva anume dar.... Ce pot sa-ti spun sigur este ca D-zeu intotdeauna are timp pt noi. Exista trei raspunsuri atunci cand noi cerem ceva de la El.
1: Dumnzeu iti raspunde la acel lucru imediat.
2i: El stie ce este mai bine pentru noi si nu ne raspunde la respectiva rugaciune pentru ca EL considera ca nu este potrivit pt noi si  are ceva mult mai bun pregatit pentru noi.
3i: Dumnzeu poate sa-ti ofere acel lucru dar nu aunci cand il ceri tu, ci cand vei fi pregatit sa-l primesti.

Dar intotdeauna El te asculta.....

09 Iunie, 2006, 11:48:10 p.m.
Răspuns #4

valentina

Depinde ce anume ceri.Sa nu ceri sa ai bani,ci bogatie sufleteasca.
 Daca vrei sa salveze pe cineva trebuie sa credeti,sa va rugati,si mai ales sa iubiti.Intr-o zii,cineva imi povestea ca datorita iubirii si sustinerii sotului,a reusit sa treaca peste un accident foarte grav,dar mai ales sa traiasca.Eu cred ca Dumnezeu ne da fiecaruia dupa cum crede ca e bine.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume