Sunt persoane care se nasc cu ghinion?? nu cred sunt persoane slabe, care se complac in a-si plange de mila si sunt persoane care fac totul pentru a-si atinge telul. Sunt cei care reusesc norocosi....deloc, sunt luptatori, sunt persoane care isi stabilesc prioritatile si incearca sa urce scarile treptat.... Sau macar eu asa am facut.... daca cred in karma?..... am citit despre aceasta opinie, inclin sa cred ca da.... totusi am senzatia ca omul isi foloseste prea putin din potentialul intelectual.... Am avut posibilitatea sa intru in afaceri (chipurile sa devin bogata) dar asta insemna sa fac compromisuri, sa spun jumatati de adevar, sa neglijez scoala, sa renunt la visurile mele..... de dragul banilor, sa am mai putin timp pentru mine (nu ca acum as avea mai mult....). Mi s-a propus sa intru in politica....iarasi liberul arbitru m-a lasat sa aleg..... trebuia sa mint, sa buflez, sa fac promisiuni pe care sa nu le pot onora si atunci am refuzat, simplu nu puteam , nu ma caracteriza acea postura.... nu mi-am plans de mila cand mi-a fost greu, mi-am recunoscut intotdeauna greselile..... am incercat sa fiu exigenta cu mine, dar mai ales am muncit pe rupte, uneori si 14 ore pe zi.... Prietenii ma acuza mereu ca mucesc nebuneste, asa o fi, nu pot sa aleg calea usoara deoarece nu este cea dreapta, iar eu am o problema cu dreptatea.... dar m-am considerat o privilegiata a sortii.... cred in legea compensatiei si in echilibrul universal..... atunci cand mi-e greu (cand este ploaie si furtuna in sufletul meu...) ma ambitionez si mai tare pentru a-mi finaliza proiectele sau a face fata problemelor vietii (am avut si eu cateva...) cand am avut succes sau impliniri (de orice natura...) am fost fericita dar n-am uitat sa-i multumesc celui de sus pentru ce am obtinut, cred ca pana la urma totul tine de caracter si de consecventa....