09 Octombrie, 2025, 11:41:31 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Anunt important!  (Citit de 184692 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

22 Mai, 2006, 06:06:25 p.m.
Răspuns #15

Strumfita

Cu cea mai mare placere .. stii ce? ii gratis .. nu cer bani .ia-l ca pe un cadou  ;D
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

22 Mai, 2006, 08:03:03 p.m.
Răspuns #16

Iosif

Acum lasand gluma la doua parti, mi-ar placea sa am un papagal. Am avut in tinerete si pasari si pesti si flori... acum nu mai am nimic. :(
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

23 Mai, 2006, 02:20:35 p.m.
Răspuns #17

charlie

Nu se oboseste, inghite direct! :) ... dar cred ca se va speria cand va incepe papagalul sa cante la el in stomacel :)

si pe urma ce face ? scuipa penele afara ?  ;D

Acum lasand gluma la doua parti, mi-ar placea sa am un papagal. Am avut in tinerete si pasari si pesti si flori... acum nu mai am nimic. :(

:(
You believe but what you see
You receive but what you give

23 Mai, 2006, 02:27:32 p.m.
Răspuns #18

serenity82

nu le scuipa decat daca se ineaca  :D in schimb s-ar putea sa invete sa cante si sa vorbeasca  ;D
cat despre:
Citat din mesajul lui: Joey din Ieri la 20:03:03
Acum lasand gluma la doua parti, mi-ar placea sa am un papagal. Am avut in tinerete si pasari si pesti si flori... acum nu mai am nimic.

sorry  :(

Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

23 Mai, 2006, 02:29:33 p.m.
Răspuns #19

charlie

nu le scuipa decat daca se ineaca  :D in schimb s-ar putea sa invete sa cante si sa vorbeasca  ;D

cred ca ar fi prima care sa stie sa cante din neamul "pisicesc"  ;D

23 Mai, 2006, 02:31:05 p.m.
Răspuns #20

serenity82

iti dai seama ce realizare ar fi ............................. am lua un premiu pentru ca avem o pisica speciala.  :D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

23 Mai, 2006, 02:31:24 p.m.
Răspuns #21

Iosif

Eh, canci problem! Il am pe Miti, pana se intoarce Ralu (adica inca vre-o 2 luni).

E haioasa pisica asta, chiar daca imi vine sa dau cu ea de pamant! S-a urcat pe aragaz si a "gustat" supa. Animal psihopat.. de parca nu i-as da sa manance! Nu-i mai place mancarea de pisici, acum vrea supica direct de pe aragaz! Mda... si-a prajit mustatile la un moment dat, tot dupa o experienta asemanatoare.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

23 Mai, 2006, 02:35:43 p.m.
Răspuns #22

serenity82

:D Miti e nebun lasa ca il am eu pe Norocel. eu un pui de pisoi de 2 luni, in afara ca e frizer si in fiecare dimineata ma trezesc coafata, face si alpinism si sporturi extreme. mai exact pai se catara pe spatele meu, sare de pe fotoliu in pat, din pat jos (in cap), apoi sare sa muste coada catelului, i-a ravasit hartiile taticului, isi baga tot capul in laptic pentru ca nu stie inca sa bea singur, apoi se ineaca, se joaca cu firele de la calculator si ii place sa-si bage labutele in priza mai continui?.......................................  ;D

23 Mai, 2006, 02:37:07 p.m.
Răspuns #23

Iosif

Nu, nu are sens, pentru ca si Miti face toate astea. :D Pe langa asta, musca si zagaraie! Cred ca a fost caine intr-o viata anterioara!

23 Mai, 2006, 02:38:18 p.m.
Răspuns #24

serenity82

si almeu musca si zgarie. cred ca ar trebui sa le facem cunostinta  ;) cred ca s-ar intelege perfect.  ;D

23 Mai, 2006, 02:40:13 p.m.
Răspuns #25

charlie

pacat ca sunt fete amandoua   ;D

sau asa am inteles eu  ::)

23 Mai, 2006, 02:41:33 p.m.
Răspuns #26

serenity82

al meu e baiat  :D asa ca se poate  ;)

23 Mai, 2006, 02:44:43 p.m.
Răspuns #27

charlie

perfect....

face J. o mica surpriza lui Ralu'

sau mai multe mici surprize....  ;D

23 Mai, 2006, 02:48:00 p.m.
Răspuns #28

serenity82

de obicei apar 2 - 3 odata ca am avut si eu pisica si nu a scazut sub 2 surpize asa ca nu se stie. dar ma rog s-ar putea sa nu aiba parte de mici surprize daca se vor proteja  :D

23 Mai, 2006, 02:54:04 p.m.
Răspuns #29

charlie

corect.... dar sa nu aibe si Ralu' parte de o mica surpriza cand se intoarce... chiar asa ?  :(

;D  ;D  ;D