05 Noiembrie, 2025, 10:15:35 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Anunt important!  (Citit de 195108 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Iunie, 2006, 01:16:01 p.m.
Răspuns #75

ONLY DESIRE

vand suflet...ciuruit,zdrentuit.....incapatanat;nu-mi mai foloseste la nimic!!!insa se regenereaza odata cu schimbarea stapanului?ce ziceti?va intereseaza?....pretul?un chilipir:o vorba buna! ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

05 Iunie, 2006, 08:08:41 p.m.
Răspuns #76

Iosif

O pereche de vaci crosetau benzina intr-un copac. Vine un stol de crocodili si intreaba cat e ceasul. Vaca scoate termometru si zice ca e joi. Morala? Nu te juca cu focul ca risti sa te calce submarinul!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

13 Iunie, 2006, 01:35:29 a.m.
Răspuns #77

Iosif

Era ora 12, aproape ora 10, cand surdul il asculta pe mut care spunea ca orbul a vazut un moldovean alergand dupa o masina parcata! Si acolo, aproape, la 200km, intr-o zi friguroasa care atingea 35 grade C si cand soarele lumina noaptea palida, un mos de 15 ani asezat pe o banca de piatra facuta din lemn, spunea tacut ca prefera sa moara decat sa-si piarda viata!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

13 Iunie, 2006, 01:19:11 p.m.
Răspuns #78

serenity82

vreau sa vand un car de nervi cine vrea? il dau aproape gratis doar sa-l luati. daca-l cumparati va dau bonus si o cutie de stres si o mica depresie nervoasa. hai ca e superoferta 3 la 10 000 :D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

13 Iunie, 2006, 11:51:45 p.m.
Răspuns #79

denyyy

ANUNT FOARTE IMPORTANT!!!!!!

Maine 14.06.2006 are loc in toate orasele mari o selectie pentru o reclama la o noua si oarecare pasta de dinti.Participantele  selectate din toate orasele vor primi o bonificatie de 130$/ora. Filmarea clipului dureaza 24 ore, cu pauze de apa si o pastila de guma.
    Obligatii pentru participante; sa nu aiba carii si sa zambeasca larg,...cu toata gura''

15 Iunie, 2006, 12:33:46 p.m.
Răspuns #80

serenity82

ai uitat sa spui undee selectia  :D pentru cei interesati sau vrei sa pastrezi pt tine  ;)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

15 Iunie, 2006, 02:32:09 p.m.
Răspuns #81

charlie

nu a zis pentru ca e aranjata selectia  :)
You believe but what you see
You receive but what you give

15 Iunie, 2006, 02:33:50 p.m.
Răspuns #82

serenity82

aha da asa se explica  ;)

15 Iunie, 2006, 02:39:40 p.m.
Răspuns #83

charlie

acum mi-am mai dat seama de ceve.... nu a zis nici criteriul de varsta... asa ca...  :o

15 Iunie, 2006, 02:41:20 p.m.
Răspuns #84

serenity82

nu cred ca asta conteaza ca nu e nici un tip de criteriu nici macar cel mai mic :D

15 Iunie, 2006, 02:42:55 p.m.
Răspuns #85

charlie

nu cred ca ar rezista oricine 24 de ore.... deci ar putea fi  :)

19 Iunie, 2006, 11:09:58 a.m.
Răspuns #86

serenity82

Azi sunt plina de veselie, chef de viata, optimism, energie si tot ce e bun. pentru cei care au nevoie de asa ceva va donez putin de la mine doar sa-mi spuneti k? nu costa nimic, va dau din toata inima  ;D

19 Iunie, 2006, 11:12:17 a.m.
Răspuns #87

charlie

e luni !

asa cum te simti tu ar trebui sa te simti joi sau vineri, nu LUNI. lumea munceste luni, la naiba  :(

Edit: da, stiu, si joi si vineri se lucreaza, dar vine week-end'ul  ::)

19 Iunie, 2006, 11:17:59 a.m.
Răspuns #88

serenity82

joi si vineri ma voi simti muuuuuuuuuuuuuult mai bine ca plec la maaaaaaaaaaaaaaaaaaareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pentru 2 zile  :D deci vrei putin entuziasm de la mine? ca vad ca ai nevoie

19 Iunie, 2006, 11:21:24 a.m.
Răspuns #89

charlie

sa'ti zic un secret ?

s'ar putea sa merg si eu in week-end la mare  ::)