06 Noiembrie, 2025, 12:18:55 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Anunt important!  (Citit de 195185 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 August, 2006, 07:01:09 p.m.
Răspuns #120

anushca

Vizitator
Subscriu, baiete... la ce spune Domnita. E pacat sa-ti irosesti mintea in astfel de ganduri. Oricum Lorelei e zgarcita si nu da nimic... doar te amageste. Dar daca vrei ramane valabila oferta cu dat o bataita. O aplic personal

17 August, 2006, 10:25:40 p.m.
Răspuns #121

charlie

daca nu dati cu imprumut... inchiriez.
You believe but what you see
You receive but what you give

17 August, 2006, 10:40:50 p.m.
Răspuns #122

anushca

Vizitator
E scump... prea scump  :P
in plus garantezi ca nu-l uzezi? ;D

17 August, 2006, 10:49:09 p.m.
Răspuns #123

charlie

va fi folosit o singura data.

mai ales glontul.

* postul cu nr 1000.

17 August, 2006, 10:52:34 p.m.
Răspuns #124

serenity82

puteti sa treceti peste partea asta ca ma suparati nu asa se vorbeste  >:(
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

17 August, 2006, 11:02:19 p.m.
Răspuns #125

anushca

Vizitator
serenity82, viata e destul de complicata si trebuie uneori sa nu o iei chiar sub toate aspectele in serios. uneori faci haz de necaz, alteori razi de el. nu e superficialitate, e un mod de aparare ca oricare altul.
eu am incredere in baiet ca-si va putea educa mintea sa treaca peste impas.
asa cum i-am spus: fiecare avem zile in care am vrea sa ne hotaram ziua de maine fara sa doara pe nimeni daca alegem sa nu o primim. dar nu suntem complet singuri si cat timp nu noi ne-am dat viata, nu noi ne-am ingrijit de ea... nu avem dreptul sa o distrugem ci doar obligatia de a nu dezamagii

18 August, 2006, 09:46:35 p.m.
Răspuns #126

Zamolxis

Vizitator
Cumpar scuter...
Sa aiba capacitatea cilindrica mai mica de 50cm cubi.

SI neparat, un pret decent...Pretu` minim .
Poate fii si mana a doua, mana a treia, nu conteaza. 8)

26 August, 2006, 08:37:30 p.m.
Răspuns #127

sunshine

:'(MI-E DOR DE IAGOOOOOOO :'(UNDE ESTI MAESTRE? CE CONT GRAS TE LUA DE LANGA NOI????? ???
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

31 August, 2006, 07:31:11 p.m.
Răspuns #128

Miss M.

DENISA ARE 3 DINTISHORI ! :P
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

01 Septembrie, 2006, 09:00:10 p.m.
Răspuns #129

sunshine

MAESTRE........chiar mi-ai auzit tipatul de dor.........ce-mi vad ochii ? E chiar EL....THE BEST.........RUUUUUUUUDDDDDDYYYYYY VALENTINOOOOOOOOO :P
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

01 Septembrie, 2006, 09:03:08 p.m.
Răspuns #130

sunshine

YUPIIIIIIIIIIII!LA MULTI INAINTE  ;D SA TE TII , MADA, DE ACUM TOTUL VA PURTA AMPRENTA LOR.......TOTUL( tine telecomanda la distanta-un sfat de la o mamica  ce a vazut muuuuuuuuuullti dintisori  :P:-* :-* :-* 

02 Septembrie, 2006, 10:33:21 a.m.
Răspuns #131

anushca

Vizitator
"e septembrie iar te aştept la castel in grădină
să-mi aduci învelite-n ziar nişte aripi de înger
şi-un căuş de lumină" (nu mă lăsa să plec toamna - emir)

11 Septembrie, 2006, 08:51:13 p.m.
Răspuns #132

charlie

1. frec menta...

2. se pare ca mi-am pierdut simtul umorului.... ofer recompensa. (oferta numai pentru Bucuresti)
« Ultima Modificare: 11 Septembrie, 2006, 11:10:34 p.m. de nimeni »

17 Septembrie, 2006, 06:16:32 p.m.
Răspuns #133

charlie

daca cedez nervos cine vine sa ma viziteze la spital ?  :o               ;D

17 Septembrie, 2006, 06:22:11 p.m.
Răspuns #134

Strumfita

ofer recompensa celui care imi inapoiaza inima ..
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?