05 Noiembrie, 2025, 10:08:39 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Anunt important!  (Citit de 195088 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Aprilie, 2007, 03:43:39 p.m.
Răspuns #300

serenity82

eu vreau la craiova sau sa vina craiova in bucuresti, in rest nu ma inereseaza daca e mare munte mic sau apa  :P
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

19 Aprilie, 2007, 03:52:55 p.m.
Răspuns #301

Lady Allia

Vreau la Adjud!Vreau la Adjud!Vreau la Adjud!Vreau la Adjud!Vreau la Adjud!
 Vreau la Slanic Moldova!Vreau la Slanic Moldova!Vreau la Slanic Moldova!Vreau la Slanic Moldova!

...şiiiii mai vreau într-o câmpie cu multeeeeeeeee flori!!!

19 Aprilie, 2007, 07:59:54 p.m.
Răspuns #302

pokemon

si eu vreau la bucuresti  :'( :'( :'(
eu zic sa ne unim si sa tragem de colturile tarii pana ajung cum ne dorim noi... :-\
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

19 Aprilie, 2007, 08:19:18 p.m.
Răspuns #303

Semiramis

Global Moderator
vând fân. cu caru'  :ninja:
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

19 Aprilie, 2007, 08:25:49 p.m.
Răspuns #304

pokemon

si il vinzi scump? ;D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

20 Aprilie, 2007, 11:21:01 a.m.
Răspuns #305

serenity82

iar fan? asta se cheama plagiat. Charlie nu ai nimic de comentat?
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

20 Aprilie, 2007, 11:48:48 a.m.
Răspuns #306

charlie

Drepturile de autor reprezinta ansamblul prerogativelor de care se bucura autorii cu referire la operele create; institutia dreptului de autor este instrumentul de protectie a creatorilor si operelor lor.

Operele literare si artistice sunt protejate de "Conventia de la Berna pentru protectia Operelor Literare si Artistice", care dateaza din 1886, fiind revizuita în 1971.

Dupa Conventia de la Berna nu mai este necesara indicarea faptului ca o opera este protejata de drepturile de autor atât timp cât "proprietatea Intelectuala a unei opere literare, artistice sau stiintifice corespunde autorului pentru simplul fapt ca el a creat-o" si "sunt considerate obiecte ale proprietatii intelectuale toate creatiile originale literare, artistice si stiintifice exprimate prin orice mediu si pe orice suport, tangibile sau intangibile, cunoscute acum sau care se vor inventa în viitor".

În lumea digitala se aplica aceleasi legi ale proprietatii intelectuale si drepturilor de autor ca si pentru toate celelalte creatii originale.

În martie 2002 a intrat în vigoare Tratatul OMPI pentru Dreptul de Autor (WCT) si în mai Tratatul OMPI pentru Interpretare si Fonograme (WPPT).

Ambele "Tratate ale Internetului" (cum sunt cunoscute) au fost realizate în 1996 de Organizatia Mondiala a Proprietatii Intelectuale. Astfel este actualizata si completata Conventia de la Berna si se introduc elementele societatii digitale. Într-o perioada de 6 ani (1996 - 2002), se realizeaza ratificarea acestor noi tratate de 30 de tari, minimul cerut de Organizatia Natiunilor Unite, pentru punerea sa în aplicare.

Dreptul de autor este protejat în România prin Legea 8/1996. Aceasta a fost modificata si completata prin Legea nr. 285 din 23 iunie 2004 si Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 123 din 1 septembrie 2005

==============

Pe drepturi de autor se plateste un impozit de 10% la sursa.

==============

PS1: va suporta consecintele daca e .... decizia ii apartine lui Joey. e "opera" lui.  :P
PS2: asta chiar e post mai mare de 10 randuri.  ::) (nu dati punct!)
« Ultima Modificare: 20 Aprilie, 2007, 11:52:13 a.m. de charlie »
You believe but what you see
You receive but what you give

20 Aprilie, 2007, 11:56:49 a.m.
Răspuns #307

serenity82

=)) atunci scuze, asa imi aduceam aminte ca tu ai postat cu fanul dar cred ca pentru ca tu te-ai certat cu mine atunci pe tema asta =)). Te simti bine? cam lung mesajul:D ;D

20 Aprilie, 2007, 12:28:51 p.m.
Răspuns #308

charlie

pai sa stii... am obosit.

PS: putin suparat.

20 Aprilie, 2007, 07:28:22 p.m.
Răspuns #309

crocantzel

Vizitator
 Vand numar telefon Gigolo. Rog seriozitate.

20 Aprilie, 2007, 07:33:35 p.m.
Răspuns #310

Lady Allia

;D :laugh: :laugh: :laugh: ;D...şi Gigolo răspunde vreodată? Tratează migrene?  :laugh: :laugh: :laugh:

21 Aprilie, 2007, 09:27:44 p.m.
Răspuns #311

sunshine

Ma intreb cine e "Buddy" de la "Who's online" ??? :woot:Daca e cumva buddy al meu ;), il rog din suflet sa-mi dea de stire daca e bine , sanatos. :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

22 Aprilie, 2007, 10:30:35 p.m.
Răspuns #312

crocantzel

Vizitator
Cand il vezi, nu mai zici ca ai migrene. Oricum, la cati bani platesti, nici nu-ti permiti sa zici asa ceva ;)

P.S. vorbeam de gigolo, nu de buddy ala ;) ....cred :D

22 August, 2007, 04:06:46 p.m.
Răspuns #313

charlie

Am o durere de cap.

O vrea cineva? Ca o dau ieftin... :D

22 August, 2007, 04:44:33 p.m.
Răspuns #314

serenity82

Nu trebuie sa fii atat de darnic draga, mai bine o pastrezi pentru tine  ;) ;D