09 Octombrie, 2025, 11:42:16 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Anunt important!  (Citit de 184698 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

05 August, 2008, 12:26:38 p.m.
Răspuns #345

charlie

Acu' vreau shaorma, ca mi-ai facut tu pofta.  :laugh:
You believe but what you see
You receive but what you give

05 August, 2008, 12:35:57 p.m.
Răspuns #346

Escu

Global Moderator
Acu' vreau shaorma, ca mi-ai facut tu pofta.  :laugh:

si a fost buna sa stii...si mi-am luat una mare...mare de tot...de n-am putut sa o mananc pe toata...
PS: pofta buna ciarli :D
Let's put a smile on that face!

05 August, 2008, 01:52:17 p.m.
Răspuns #347

lumycriss

Vizitator
Tanara de 4 ani caut domn inflacarat de 5 ani sa ma transporte in universul inimii mele pe care mi-a furat-o fara mila. Pe aceasta cale tin sa-i aduc aminte ca daca nu se va prezenta cu ea in parc in termen de 30 de zile si nu va da semne de viata, o sa anunt Politia. Rog seriozitate.

05 August, 2008, 01:55:15 p.m.
Răspuns #348

Escu

Global Moderator
Tanara de 4 ani caut domn inflacarat de 5 ani sa ma transporte in universul inimii mele pe care mi-a furat-o fara mila. Pe aceasta cale tin sa-i aduc aminte ca daca nu se va prezenta cu ea in parc in termen de 30 de zile si nu va da semne de viata, o sa anunt Politia. Rog seriozitate.

Domnul nu mai este inflacarat, acum este complet carbonizat. Il gasiti la morga sectorului 5. Pentru detalii, contactati-l pe dl. Marean Vanghelis la nr de tel 89 89 998.
Let's put a smile on that face!

05 August, 2008, 02:00:01 p.m.
Răspuns #349

lumycriss

Vizitator
Citat
Domnul nu mai este inflacarat, acum este complet carbonizat. Il gasiti la morga sectorului 5.
Cat de sadic poti sa fii!  >:( Si nu, nu cred ca vorbesti despre acelasi domn!  :-\ Asta mai are 30 de zile sa apara... Fie si carbonizat!  :laugh:

05 August, 2008, 02:03:55 p.m.
Răspuns #350

charlie

Sectorul 5 nu are morga.  :D

Cred. ???
« Ultima Modificare: 05 August, 2008, 02:55:44 p.m. de charlie »

05 August, 2008, 02:36:07 p.m.
Răspuns #351

lumycriss

Vizitator

05 August, 2008, 11:39:04 p.m.
Răspuns #352

ARIDANA

Vizitator
Nu stiu daca are sau nu morga sect. 5.Dar stiu sigur ca,cu cat esti mai inflacarat cu atat ti-e mai greu s-ajungi la morga...nu te lasa inima.
Eu,cand sunt foarte inflacarata,si dau din inflacarare in... "carbonizare",dorindu-mi sa mor...macar putin,imi amintesc de ce spunea cineva,ale carui opinii le respect mult,si ma si regasesc in conceptia sa despre viata si "trairi"...
"Ani de zile,o viata de fapt,sa nu te fi gandit decat la ultimile clipe,ca sa constati,cand te apropii,in sfarsit, de ele,ca va fi fost degeaba,ca gandul mortii ajuta la tot,doar sa mori nu!"-E.CIORAN
Sunt cateva lucruri de care nu mi-e frica...ca imbatranesc si de moarte,mai sunt,dar astea-s primele pe "lista" :-*

05 August, 2008, 11:56:19 p.m.
Răspuns #353

lumycriss

Vizitator
Ai dreptate, draga Aridana!  :-* Ce sa le faci la barbatii astia, cauta numai sa-ti bage bete in roate!  >:(
Domnul nu mai este inflacarat, acum este complet carbonizat. Il gasiti la morga sectorului 5. Pentru detalii, contactati-l pe dl. Marean Vanghelis la nr de tel 89 89 998.
Ca saracul domn s-a carbonizat, ca e morga, ca nu e morga in sectorul 5... Si pana la urma care-i faza cu sectorul 5?!  ??? Aaaa, m-am prins, faza era de fapt Marian Vanghelie... desi habar n-am la ce te-ai referit, draga Escu!  :laugh:
Anyway, ar fi bine ca domnu' sa se gandeasca bine si sa apara cat mai curand! Ca deh, e vara si cum el e asa de inflacarat, nush daca o duce bine!  :laugh: Si mai are si inima mea cu el...  :-[
Deja ma prostesc singura pe aici!  :P
Si totusi, la cine e inima mea?  :wub:

06 August, 2008, 12:15:32 a.m.
Răspuns #354

ARIDANA

Vizitator
Din moment ce te citeste cineva,chiar eu ,nu sunt inca cineva :angel:,da' nu-i timpul pierdut...atunci inseamna ca nu esti singura.Daca spui ca te prostesti si-ti si place...din nou,nu esti singura...eu ma prostesc mai tot timpul(eeehhh....vorbeste lumea ca asa ar fi,desi nu le plac atunci cand sunt ursuza,deci nu ma prostesc)
Cat despre faptul ca nu ti-a luat...el domnul decat inima   cred eu ca nu-i chiar atat de grav,eu am ramas si fara jumatate de suflet...ma prostesc ceva mai mult decat inainte,dar traiesc...inca! :-*

06 August, 2008, 11:48:40 a.m.
Răspuns #355

lumycriss

Vizitator
Ba e graaaaaaaaaaaav!!!  :'( Imi vreau inima inapoi, sau daca nu, alta la schimb!!!!!!!!!!  :'( :'( :'(
Iar ma prostesc  :D
 :-*

08 Octombrie, 2008, 02:36:24 p.m.
Răspuns #356

charlie

VREAU O CAFEA ! URGEEEEEEEEEEEEENT ! SI SA FIE MAAAAAAAAAAAAAREEEEEEEEEEEEEE!  :bop:

08 Octombrie, 2008, 02:53:23 p.m.
Răspuns #357

inda

Avem carciuma pentru asta ! Nu cere si tu pe la colturi ca nu primesti nimic.
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

08 Octombrie, 2008, 02:56:24 p.m.
Răspuns #358

charlie

La carciuma se serveste alcool.  :D

08 Octombrie, 2008, 02:58:39 p.m.
Răspuns #359

inda

...si nu numai  :angel: dar oricum, oamenilor invizibili nu li se serveste nimic ca pot aparea probleme cu plata  ;)
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul