05 Noiembrie, 2025, 10:01:41 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: salutare  (Citit de 19044 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

16 Mai, 2006, 12:25:04 p.m.
Citit de 19044 ori

serenity82

Imi pare bine ca am nimerit si eu aici. e super dragut site-ul. ce sa va spun despre mine am aproape 24 de ani, sunt satena, ochi verzi(de curand am renuntat la ochelari si mi-am pus lentile) ;D am 1.60 45 kg, sunt o fata foarte haioasa si simpatica, uneori naiva si prea increzatoare in oameni aaaaaa si uitam ce e mai important fac niste prajituri super, nu am primit nici o reclamatie pana acum ci doar laude :) Dorinta mea cea mai mare este sa reusesc sa-mi intemeiez o familie fericita si sa am posibilitatea sa le ofer copiilor mei cam tot ce isi vor dori (cu conditia sa merite)
Caam atat pentru moment daca doriti mai multe detalii doar intrebati
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

16 Mai, 2006, 12:37:28 p.m.
Răspuns #1

Iosif

Let`s get married! :) Ce prezentare a la matrimoniale :)

Ghini ai vinit :)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

16 Mai, 2006, 12:39:18 p.m.
Răspuns #2

littlerose

Vizitator
bine ai venit.

esti cumva berbec? ;D

16 Mai, 2006, 12:41:11 p.m.
Răspuns #3

serenity82

:-*Multumesc de oferta dar mai devreme spuneai ca o casnicie se bazeaza pe iubire deci..............pentru moment nu se poate. Si sincer daca voiam sa fac o prezentare ca la matrimoniale bagam mai mult  :P
Nu sunt berbec sunt fecioara  ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

16 Mai, 2006, 12:41:21 p.m.
Răspuns #4

Iosif

Eu? Nu, sunt peste, inot pe aici :)

Da, da, stiu, nu pe mine m-ai intrebat :D
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

16 Mai, 2006, 12:44:41 p.m.
Răspuns #5

Iosif

Citat
pentru moment nu se poate.
`ai mai, cum poti refuza asa? :(

`ai ca stiu ca vrei!

Iar ea vorbind cu el în somn,
Oftând din greu suspina:
– O, dulce-al noptii mele Domn,
De ce nu vii tu? Vina!

:D

16 Mai, 2006, 12:54:57 p.m.
Răspuns #6

crocantzel

Vizitator
Gataaa...Eu sunt consilierul matrimonial...;D Ca in Mr&Mrs Smith, da? Haha...Sa va vad...;)

16 Mai, 2006, 01:15:00 p.m.
Răspuns #7

black rose

bine ai venit draga serenity82(sper ca am scris corect)......cand gustam si noi prajiturile facutre de tine...ca mi-ai facut pofta...si voi dragi cavaleri...nu luati cu asalt fata...lasati-o sa respire ;D
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

16 Mai, 2006, 01:17:21 p.m.
Răspuns #8

serenity82

Crocantzel ce vrei sa vezi ca s-ar putea sa nu se poata hm..........

Joey pentru moment am spus asta depinde de muuuuuuuulte variabile. prima din ele e cum se va termina incurcatura in care sunt si apoi mai discutam (asta asa sa nu te refuz direct) si apropo degeaba spui tu:

Iar ea vorbind cu el în somn,
Oftând din greu suspina:
O, dulce-al noptii mele Domn,
De ce nu vii tu? Vina!

ca si eu zic ca nu vreau sa ajung sa-mi spui la final

Ce-ti pasa tie chip de lut,
De voi fi eu sau altul

Traind in cercul vostru stramt
Norocul va petrece
Caci eu in lumea mea ma simt
Nemuritor si rece.

Asa ca nu risc  ;D ca nu stiu daca-ti place cercul meu  :P

16 Mai, 2006, 01:28:21 p.m.
Răspuns #9

viulian

Administrator
Mai baieti, lasati fata in pace!

Cunoasteti si voi omul inainte de a venit cu propuneri  ;D

16 Mai, 2006, 01:43:51 p.m.
Răspuns #10

serenity82

de ce spui asta ti-e frica sa nu-si ia teapa?
eu cred ca e invers de asta am si raspuns negativ.
va multumesc ca mi-ati luat apararea dar........... nu ma speri eu asa usor  :P

16 Mai, 2006, 01:45:31 p.m.
Răspuns #11

charlie

ai grija, el e om calculat.  :)
You believe but what you see
You receive but what you give

16 Mai, 2006, 01:51:43 p.m.
Răspuns #12

sunshine

Bine ai venit , scumpica :-* 
  Nebunule ;)( joey ) vad ca ai bateriile incarcate dupa o noapte nedormita ;DDaca stiam ca inoti noaptea , veneam sa facem una mica( meeiiiiiiii ma refer la intrecere :P).
 Deci, serenity , ai nimerit printre noi, nu mai ai cale de scapare, cine ajunge aici e sechestrat .
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

16 Mai, 2006, 01:59:42 p.m.
Răspuns #13

viulian

Administrator
Am pus iconitul ";D" aiurea in mesajul precedent.. introducand neintentionat acel substrat de neincredere.. Mea culpa!

Voiam sa zic ca lovetime.ro nu se doreste a fi site de matrimoniale in care orice tipa care apare sa fie asaltata in direct cu propuneri; asta induce o atmosfera de superficial si trivial; orice femeie e cam satula de asa ceva.
Si invitam la cunoastere.. pentru ca noii veniti sa NU inceapa experienta pe forum aparandu-se (in fata asalturilor) ci deschizandu-se.. expunand propriile idei despre viata, oferind sfaturi, idei.
Daca orice ar spune fetele ar fi urmat de o hoarda de propuneri nu ar mai fi o atmosfera echilibrata, relaxanta, de intelegere si acceptare..

Sper ca m-am facut mai bine inteles :) acum.

16 Mai, 2006, 02:02:45 p.m.
Răspuns #14

serenity82

E bine atunci ca nu aveam de gand sa plec prea curand  :D

multumesc pentru explicatii viulian e de apreciat reactia ta dar eu nu m-am suparat, nu ma supar asa usor si stiu ca baietii au glumit asa ca de ce sa ma deranjeze? e ok pana acum daca o sa ma supere ceva va promit ca o sa va dati seama imediat de asta.
pup  :-*