11 Octombrie, 2025, 12:14:16 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: poze  (Citit de 68571 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Iulie, 2006, 11:53:26 p.m.
Răspuns #30

serenity82

Si astea sunt pozele. Altele dupa ce le descarc pe cele de pe telefon si mai adun de pe la amici pozele din week-end de la WaterPark  :D ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

01 August, 2006, 12:48:27 p.m.
Răspuns #31

serenity82

Pozele mele sunt facute la Blaj la Tarnava mai exact la barajul de pe Tarnava Mare, la Crucea lui Iancu, si la Teiul lui Eminescu. Brunetica de langa mine e sorela. Zona e foarte frumoasa si o recomand cu tot sufletul, asa cum va recomand sa mergeti in Rameti sa vedeti niste chei frumoase si spuer peisaje  :)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

01 August, 2006, 12:53:47 p.m.
Răspuns #32

serenity82

* adica super scuze am scris repede

10 August, 2006, 09:45:46 p.m.
Răspuns #33

serenity82

am primit pozele de la water park(de fapt o parte din ele) si va postez cateva asa cum am promis. eu maine plec la mare deci voi lipsi cateva zile dar va promit ca o sa recuperez  ;D :D. cat despre poze sunt si eu prin ele pe acolo vedeti unde e mai mare nebunia si pe cineva in costum rosu si aia sunt eu  ;D :D sper sa va placa

10 August, 2006, 09:50:42 p.m.
Răspuns #34

charlie

« Ultima Modificare: 12 Noiembrie, 2006, 11:14:12 p.m. de nimeni »
You believe but what you see
You receive but what you give

01 Septembrie, 2006, 10:36:52 p.m.
Răspuns #35

charlie

promit sa pun si cele mai noi poze ale domnisoarei aici, cat mai curand posibil, numai sa am timp.
ca altfel, ma decapiteaza.  ;D

18 Septembrie, 2006, 05:06:42 p.m.
Răspuns #36

pokemon

Super pozele...dar mai ales persoana...esti o super scumpica...si naturala...cand iti va fi mai rau sa ti fie cum iti era in momentele in care ai facut acele poze... :-* :-* :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

20 Septembrie, 2006, 07:33:04 p.m.
Răspuns #37

serenity82

serios vorbind cand imi va fi mai rau sper sa nu imi fie cum imi era atunci pentru ca desi radeam in sufletul meu sufeream mult ca eram singura  :'( nu vreau sa fiu singura dar oricum am inteles ideea si multumesc pentru gandul bun ;D

20 Septembrie, 2006, 07:36:52 p.m.
Răspuns #38

pokemon

Ups...atunci imi cer scuze pt urarea facuta..pareai a fi foarte fericita  :-[ Iti doresc sa fii happy mereu si sa ai pe cineva cu care sa fii fericita
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

20 Septembrie, 2006, 08:24:23 p.m.
Răspuns #39

charlie

« Ultima Modificare: 14 Noiembrie, 2006, 10:07:07 a.m. de nimeni »

20 Septembrie, 2006, 08:46:33 p.m.
Răspuns #40

pokemon

Frumos frumos frumos frumos  :D Esti super  :-*

20 Septembrie, 2006, 11:54:26 p.m.
Răspuns #41

serenity82

pozele sunt din 16.09 de la o nunta la palatul snagov. rochita e facuta la comanda iar broderia de pe rochie am cusut-o eu intr-o saptamana cand veneam seara de la servici. sper sa va placa macar rochia  :P

21 Septembrie, 2006, 12:13:51 a.m.
Răspuns #42

serenity82

multumesc dragul meu prieten pentru ajutor. mereu esti un dragut si ma ajuti cu pozele  :-*

21 Septembrie, 2006, 01:17:11 a.m.
Răspuns #43

|ngerMorT

Esti ca o printesa...gingasa, suava, delicata...foarte frumoasa! Si rochia e superba si broderia, felicitari! Desprinsa din povesti  :-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

21 Septembrie, 2006, 08:16:10 a.m.
Răspuns #44

charlie

multumesc dragul meu prieten pentru ajutor. mereu esti un dragut si ma ajuti cu pozele  :-*

ce sa zic....
« Ultima Modificare: 21 Septembrie, 2006, 08:20:09 a.m. de nimeni »