10 Octombrie, 2025, 09:32:49 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: poze  (Citit de 68553 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

16 Februarie, 2007, 12:12:43 a.m.
Răspuns #75

Lady Allia

:'( :'( :'(...îmi pare rău draga mea... :-* :-* :-*...îmi pare rău...şi deşi ştiu că în aceste momente cuvintele nu te ajută...să ştii că adevărata minune există în tine...! Va fi bine...iubirea nu poate să ocolească adevăratele miracole..., iar tu eşti un miracol de candoare, gingăşie, căldură...!

16 Februarie, 2007, 08:22:46 a.m.
Răspuns #76

catty

nu ai idee cat de rau imi pare sa aud asa ceva...cum a zis si lady...stiu ca orice cuvant acum pare inutil...dar stiu ca esti o persoana puternica si ambitioasa...nu renunta niciodata la asta...nu renunta la zambetele si voia buna care te caracterizeaza si inca atata de bine...si mai ales nu renunta la speranta...meriti sa fi fericita si trebuie sa crezi in asta... mult mult curaj si putere
cu orice putem sa te ajutam noi suntem aici si stii asta
 :-*

16 Februarie, 2007, 08:54:24 a.m.
Răspuns #77

serenity82

Incerc sa nu arat cat sufar, incerc sa nu ma las daramata dar ma simt distrusa :(( si cu atat mai mult cu cat sunt convinsa ca el tine la mine si nu stiu de ce face asta  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(. nu vreau decat sa-l am langa mine atat. cand e aici simt ca pot depasi orice obstacol iar fara el mi se pare totul in van  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

16 Februarie, 2007, 05:08:14 p.m.
Răspuns #78

|ngerMorT

Frumoasa Serenity, este normal sa suferi... din pacate nu este nici placut si nici nu meriti asta. Si nu iti voi spune sa nu plangi, pentru ca ar fi absurd sa iti cer asa ceva.. Dar iti cer sa nu iti pierzi speranta..Dumnezeu te iubeste si va avea grija sa iti fie bine, pentru ca ai un suflet cald si iubitor ce merita sa fie iubit inapoi la fel de mult! Esti puternica si poti sa treci peste asta si fara el.. puterea vine din tine, din sufletul tau frumos!  :-*
« Ultima Modificare: 16 Februarie, 2007, 08:32:49 p.m. de |ngerMorT »
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

16 Februarie, 2007, 08:23:17 p.m.
Răspuns #79

Escu

Global Moderator
Incerc sa nu arat cat sufar, incerc sa nu ma las daramata dar ma simt distrusa :(( si cu atat mai mult cu cat sunt convinsa ca el tine la mine si nu stiu de ce face asta  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(. nu vreau decat sa-l am langa mine atat. cand e aici simt ca pot depasi orice obstacol iar fara el mi se pare totul in van  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

GATA CU PLANSU....TREBUIE SA BEM!!!Aminteste-ti...ce am vb ..si gandeste-te ca nu a fost sa fie, mergi mai departe !
Let's put a smile on that face!

16 Februarie, 2007, 08:48:15 p.m.
Răspuns #80

Evangeline

Daca el a ales sa se termine inseamna ca nu te merita ;). Printul tau e undeva in lume si ai sa-l gasesti. Daca ai nevoie de ceva noi suntem aici :-*
Never, never quit!

16 Februarie, 2007, 08:59:03 p.m.
Răspuns #81

serenity82

Merci dar stiti eu merg pe un pricipiu mai prost, broscutele trebuiesc pupate si iubite asa cum sunt ca sa devina un print si el e inca la stadiul de broscuta. O sa devina print cand va invata sa pretuiasca acest sentiment minunat numit iubire si cand va trece peste traumele din copilarie si peste deceptii si temeri. nu inainte :-[
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

16 Februarie, 2007, 09:05:54 p.m.
Răspuns #82

Semiramis

Global Moderator
Ser, dacă s-a întâmplat ceea ce cred eu, adică să te fi despărţit de J, nu plânge, asta nu înseamnă decât un singur lucru: că nu te merită.
şi crede-mă, tot el pierde. nu mai găseşte fată care să facă nişte ecleruri atât de bune ca tine... :-*
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

16 Februarie, 2007, 09:08:59 p.m.
Răspuns #83

Evangeline

Vezi draga mea, cand doua zic acelasi lucru inseamna ca trebuie sa te gandesti mai bine si sa iei in serios ceea ce spune ele: nu te merita.

:-*
Never, never quit!

16 Februarie, 2007, 11:42:17 p.m.
Răspuns #84

serenity82

Adevarul e ca nu mai papa el eclere ca la mine insa nu pierde mare lucru ca oricum nu papa dulciuri - poate de aia uita sa fie dulce uneori :P. Si da crezi bine din pacate  :'(. Acum sper sa am si eu dreptate pe partea cealalta dar asta timpul va decide  :-\

16 Februarie, 2007, 11:49:04 p.m.
Răspuns #85

burn_2_hell

pozele sunt foarte frumoase!!!iti dau un hug maree de tot ca sa nu mai fii trista..si multi pupici... :-*  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

17 Februarie, 2007, 08:25:04 p.m.
Răspuns #86

Just

Imi pare rau Serenity sa aud vesti triste.Iti doresc sa gasesti putere in sufletul tau pentru a trece de aceste clipe dureroase si sa-ti recapeti cat mai curand zambetul tau frumos .
 Sa nu te necajesti prea mult,o sa fie bine si cu siguranta iubirea te va cauta din nou,curand.

Ps:Tare frumoase pozele!Asteptam si altele in care sa te vedem zambind .

And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

17 Februarie, 2007, 11:18:36 p.m.
Răspuns #87

serenity82

Are charlie unele misto de azi ca cica am fost sa patinez pentru prima data si el trebuia sa faca poze de pe margine. a facut putine ca era ocupat  >:(.

18 Februarie, 2007, 01:27:50 a.m.
Răspuns #88

charlie

am facut putine ca nu aveai tu baterie la aparat.  >:(  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

18 Februarie, 2007, 11:25:31 a.m.
Răspuns #89

serenity82

Ajungea bateria inca pentru 50 de poze  >:(