10 Octombrie, 2025, 07:58:17 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: poze  (Citit de 68549 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Februarie, 2007, 11:59:57 a.m.
Răspuns #90

charlie

Ajungea bateria inca pentru 50 de poze  >:(

comentezi prea mult ....  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

18 Februarie, 2007, 12:03:32 p.m.
Răspuns #91

serenity82

ca intotdeauna
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

20 Martie, 2007, 07:18:01 p.m.
Răspuns #92

serenity82

Pentru ca intotdeauna ideile bune se copiaza va dau si eu pagina mea de hi5 unde gasiti poze mai noi cu mine.
http://Serenity82.hi5.com
De obicei o actualizez cand am ceva frumos.  :P
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

20 Martie, 2007, 07:29:55 p.m.
Răspuns #93

pokemon

e vreo problema daca spun ca m am indragostit de tine? ???
frumoasa foc domne....ce mai incolo si incoa  ;D
 :-* :-* :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

16 Noiembrie, 2008, 01:03:59 a.m.
Răspuns #94

lumycriss

Vizitator
Subscriu tuturor parerilor ce au fost exprimate mai sus, chiar daca in urma cu ceva timp; eu sunt convinsa ca nu te-ai schimbat foarte mult in anul care a trecut si in care nu ti-ai mai "actualizat" chipul fata de forum :P Ce pot sa mai adaug decat ca... te invidiez  ::) ai stil, esti inalta, dreapta si frumoasa... da, frumoasa, de obicei folosesc termenul de "dragut/a", dar tu il meriti pe cel de frumoasa! Sa fii iubita si sa iubesti pe masura frumusetii tale exterioare! Numai bine!  :-*

06 Iulie, 2009, 11:02:08 a.m.
Răspuns #95

serenity82

Multumesc frumos lumycriss, dar nu sunt asa inalta  :P

Am doar 1.60, si sunt mandra de faptul ca sunt micuta de inaltime. Din pacate nu am mai lasat albumele foto pt toti utilizatorii pentru ca intrau tot felul de ciudati. Promit sa va postez in curand poze noi cu mine, pentru ca m-am schimbat intre timp  ;D

06 Iulie, 2009, 12:41:53 p.m.
Răspuns #96

Ezo

Ah, atunci inseamna ca esti armonios de slabuta?  :P Si eu sunt micuta, un pic mai micuta decat tine... 1.57  ;D Nu pot sa spun ca sunt mandra de asta, dar incerc sa ma consolez cu gandul ca "esentele tari se tin in sticlute mici"  ::) Insa si sticlutele mici sunt greu de observat... si fragile... si greu de pastrat...  :-\

Cu drag, aceeasi Lumi... Ezo pentru voi de acum inainte  :-*
Sa nu crezi ce-ti spun acum...

06 Iulie, 2009, 01:25:21 p.m.
Răspuns #97

serenity82

Daca stii sa mergi, daca poti purta un toc sau pur si simplu daca iti porti cu mandrie inaltimea, asa cum se zice, crede-ma ca nu treci neobservata. Totul tine de tinuta pe care o adopti

06 Iulie, 2009, 03:03:18 p.m.
Răspuns #98

charlie

Astept pozele.  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

06 Iulie, 2009, 08:50:19 p.m.
Răspuns #99

Semiramis

Global Moderator
şi eu  :D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!