10 Octombrie, 2025, 08:12:47 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cum iti dai seama ca cineva te iubeste?  (Citit de 16466 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Mai, 2006, 03:00:37 p.m.
Răspuns #15

serenity82

off-topic: ma bat cu turcii fara probleme s-ar putea sa inving o armata intreaga pt ca se vor incurca intre ei dorind ca fiecare sa-mi vina de hac (ex. meciul steaua - midel cand ai nostri s-au aparat in poarta si au mancat bataie ca idiotii pt ca s-au incurcat unul pe altul de multi ce erau in dorinta de a apara poarta.  :D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

25 Mai, 2006, 03:02:49 p.m.
Răspuns #16

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

25 Mai, 2006, 03:09:06 p.m.
Răspuns #17

serenity82

:o ti-e rau? cum de imi dai dreptate, e prima data cand nu te mai contrazici cu mine  :o
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

25 Mai, 2006, 03:11:07 p.m.
Răspuns #18

charlie

ex. meciul steaua - midel cand ai nostri s-au aparat in poarta si au mancat bataie ca idiotii pt ca s-au incurcat unul pe altul de multi ce erau in dorinta de a apara poarta.  :D

aici ai cea mai mare dreptate  ;D

PS: te deranjeaza ca nu ma contrazic cu tine ?  :P  :-*

25 Mai, 2006, 03:16:25 p.m.
Răspuns #19

serenity82

ahaaaaaaaaaaaaaa deci numai acolo am dreptate  ;) m-am linistit  ;D

25 Mai, 2006, 03:16:47 p.m.
Răspuns #20

charlie

sa ajung acasa si pun cateva poze cu cascade... aici nu le pot edita, au mai mult de 100 kilo.  :(

PS: nu ai raspuns la intrebare  :P

25 Mai, 2006, 03:24:18 p.m.
Răspuns #21

serenity82

pai atunci pe seara iti mai dau cateva.

cat despre intrebare uneori imi face placere sa discutam asa ca daca nu ma contrazice nimeni incep sa cred ca ceva nu e ok  :D acum vorbind serios daca cineva te contrazice incepi sa faci schimb de pareri si asta este un lucru bun pentru ca iti largesti orizonturile ;)

25 Mai, 2006, 03:33:48 p.m.
Răspuns #22

charlie

mai stiu eu cativa pe care daca ii contrazici, se supara si incep sa tipe  ;D

25 Mai, 2006, 03:36:48 p.m.
Răspuns #23

serenity82

eu nu ma supar daca ma contrazice cineva ma supar daca ma jigneste sau se leaga de familia mea sau cu alte cuvinte ma calca pe nervi dar de obicei imi plac astfel de discutii contradictorii deoarece stimuleaza imaginatia si invatam sa justificam tot ce spunem  :)

25 Mai, 2006, 03:39:05 p.m.
Răspuns #24

charlie

eu nu ma supar daca ma contrazice cineva [...]

asta e bine  :)

PS: voi cei ce paziti acest forum, va rog a permite acest mic off-topic  ;D

25 Mai, 2006, 03:44:54 p.m.
Răspuns #25

serenity82

25 Mai, 2006, 04:09:40 p.m.
Răspuns #26

charlie

25 Mai, 2006, 09:58:45 p.m.
Răspuns #27

crocantzel

Vizitator