10 Octombrie, 2025, 12:58:05 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: bine v-am gasit  (Citit de 8930 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Mai, 2006, 08:46:27 a.m.
Citit de 8930 ori

andrada

Eu sunt Andrada...o visatoare :) ...un geaman care viseaza sa invete lumea ..sa iubeasca...ador florile din parcuri .. din gradini...mi-e mila de cele taiate...imi place vara ..si toamna..si iarna..si primavara ...fiecare anotimp are ceva magic in el ...apropo  ..oare mai vine vara?...iubesc fulgii de zapada ..si copacii infloriti...si PAMANTUL...da ! iubesc PAMANTUL..cam ciudat , nu? :)
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

19 Mai, 2006, 09:10:57 a.m.
Răspuns #1

sunshine

Bine ai venit iti ureaza o geamana la fel de romantica in ciuda trecerii anilor.Nu-i asa ca e minunat sa ai doua suflete intr-unul singur?Sa simti tot timpul ca ai mai mult de oferit si sa te multumesti cu atat de putin......cu un strop , dar sa-l poti pastra.  :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

19 Mai, 2006, 10:04:15 a.m.
Răspuns #2

serenity82

Bine ai venit printre noi ne bucuram sa avem alaturi alti oameni plin de vise frumoase si dornici sa daruiasca muuuuuuuuuulta dragoste pup  :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

19 Mai, 2006, 01:45:02 p.m.
Răspuns #3

black rose

Buna venit draga mea...chiar daca vara intarzie la noi deja a poposit...sper sa te simti cat mai bine printre noi....
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

19 Mai, 2006, 10:11:26 p.m.
Răspuns #4

littlerose

Vizitator
bine ai venit!
vorbeste si vei fi ascultata!
 ;)

19 Mai, 2006, 10:22:53 p.m.
Răspuns #5

desdemona

Bine ai venit!Soarele sa straluceasca pe aleea ta,iar luna sa iti vegheze visurile si idealurile! :-*
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

20 Mai, 2006, 09:34:23 a.m.
Răspuns #6

Lorelei

Bun venit, Andrada!  :-*
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

20 Mai, 2006, 04:47:55 p.m.
Răspuns #7

Semiramis

Global Moderator
bine ai venit, visatoareo!
 :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

20 Mai, 2006, 10:57:10 p.m.
Răspuns #8

andrada

....mutumesc tuturor de primirea calduroasa... :-*...sa nu uitati sa iubiti .. si sa fiti iubite :-*
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

23 Mai, 2006, 11:14:43 a.m.
Răspuns #9

cristina

Bine ai venit andrada,cred ca vara a venit deja cu caldura asta ;D si copacii inverziti ;)
"One word free us of all the weight and pain in life,that word is LOVE!"

14 Iulie, 2006, 08:39:56 p.m.
Răspuns #10

valentina

Nu nu-i ciudat,pentru ca si eu sunt la fel ca si tine.Iubesc totul ...pamantul acesta obosit ,de cerul" imens si greu",de stele lucitoare,de tot ceea ce-nseamna viata...Bine ai venit pe planeta albastra a iubirii.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

06 August, 2006, 08:42:22 p.m.
Răspuns #11

B3b3

Andrada unde esti ???... e vara ;D  :P ;D
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

17 Noiembrie, 2006, 07:52:56 a.m.
Răspuns #12

andrada

Bine v-am regasit ! ... iertati-ma dragii mei ca am lipsit...am avut nevoie de timp pentru a ma redescoperii...da draga mea adina a venit vara ...a  si trecut ...a trecut si toamna ...suntem in prag de iarna si abia astept primii fulgi de nea ....

21 Noiembrie, 2006, 02:15:30 p.m.
Răspuns #13

digitty

bine ai venit!!!!!   
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

05 Decembrie, 2006, 08:55:42 a.m.
Răspuns #14

B3b3

hello Andrada draga  :-*   in seara asta "trece"chiar si mos Nicolae  ;) ai fost cuminitca?
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!