10 Octombrie, 2025, 09:24:36 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: de unde atata ura?  (Citit de 3963 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 August, 2003, 07:31:49 p.m.
Citit de 3963 ori

Nadia

Vizitator
stiti  de  fapt  la  ce  ura   ma   refer  la  ura  aia  care  reflecta  invidie,dispret,folosinta..mai  multi  prieteni  de  ai  mei  s-au  incadrat  in  aceasta  categorie,si  in  general  nu  stiu  cum  sa  ma  mai  port  cu  ei  ca  am  incercat  sa  ii  schimb  dar  de  fapt  nu  pot  pt  ca  s-au  dopvedit  ca  nu  imi  sunt  prieteni  adevaratzi  si ca  nu  mereita  sa mai   incerc  sa-i  schimb  si  stiu  ca  nu  totzi  oamenii  sunt  la  fel  dar  am  nimerit  foarte  multi ce s-au  dovedit  a fi  asa .oare  cum  pot  sa  se  foloseasca  de  un  suflet,inima  e  clara  ca  apa  de mare  tinuta  in  palme...oare  cum  pot  sa o  invenineasca  asa.cineva  imi  zicea  odata  ca  sa  imi  aleg  foarte  bine  prietenii  ca  nu  toti  sunt  ca  mine,dar  nu  am  ascultat-o,cum  sa  ma  port  cu  astfel  de  persoane?ce  merita  acestia?
sa  incerc  sa  ma schimb?nu  stiu  de  ce  se  poarta  asa  ca  nu  le-am  facut  nimik  sa  le   dau  de  inteles  cva  as  avea  ceva  de  impartit  cu  ei.dar  nu  toti  oamenii  sunt  egali.fiecare  are  modul  lui  de  a  se  manifesta  ,de  a  se  comporta  sau  de    a  iubi.de  ce  nu    pot  sa   fie  si  ei  sinceri?cum  pot  sa se  prefaca?cum  pot  sa  se  simta  bine  cand  fac  rau.unii  se  simt  impliniti  cand  si-au  atins  scopul  dar  uneori  trebuie  sa  te  declri  infrant  in  lupta  cu  viatza  dar  ei  nu.ei cred  ca  totul  l-i   se  cuvine  lor  si  numai  lor  chiar  daca  calca  pe  suflete  sau  cadavre.ce  sa  fac  sa nu  le  mai  cad  in gheare  ca se  ascund  foarte  bine  si  nu  poti sa  le  vezi  adevarata  fata  ca  e  ascunsa  mereu  sub  masca 8) si  nu  se  descopera  decat  atunci  cand  sunt  demascati?stiu  ca  nu  pot  sa  fie  toti  prieteni  dar  macar  sa  nu  se  mai  dea drept  fratii  de''  cruce  ''dar  cum  sa  fac  sa  nu  mai  am  eu  de  suferit  din  cauza acestor  persoane?

28 August, 2003, 10:45:51 p.m.
Răspuns #1

androgin

Vizitator
ignora-i! nu te lasa niciodata atinsa sau induiosata de asa-zisele prietenii eterne...nu exista. In general un prieten este o persoana de la care ai ceva de invatat si pe care te poti baza. Poti sa intalnesti astfel de persoane dar nu-i vei avea cu siguranta toata viata. Cat despre prefacuti, ipocriti si interesati, am auzit cu totii si, cel mai probabil, toti am trecut prin asta, fie ca ne-am dat seama sau nu. In privinta lor nu ai ce face, decat sa pastrezi distanta. Cum ii depistezi? Poti sa nu-i descoperi niciodata, sa traiesti cu impresia ca ai parte de cei mai iubitori prieteni si sa te terezesti din senin cu un cutit in spate...de asta iti trebuie precautie, cum spuneam mai sus... desi, intr-o oarecare masura asta inseamna izolare si inchidere in sine, zic eu ca e cea mai buna solutie...Cel mai bun prieten il gasesti in tine insati, restul sunt doar imitatii, a caror singura menire reala este integrarea ta in societate

29 August, 2003, 06:40:01 a.m.
Răspuns #2

Iosif

Cred ca androgin a spus aproape totul.. vreau doar sa completez ca viata fara suferinta nu exista. Daca esti implicat in ceva, indiferent despre ce este vorba, trebuie sa iei in calcul si un posibil esec. Sa iei in calcul esecul nu inseamna sa iti fie frica tot timpul, sau sa nu ai incredere in nimeni.. inseamna doar sa fii cu mintea "acolo", cu mintea limpede si rationala. Trebuie sa inveti sa vezi dincolo ochii frumosi. Sa stii ca limbajul trupului spune destul de multe.. omul a invatat sa minta cu gura, dar a uitat ca se poate "vorbii" si altfel.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

10 Septembrie, 2003, 02:56:03 p.m.
Răspuns #3

Nadia

Vizitator
Va  multumesc  pentru  sfaturi.Sa  fiti  iubiti!

19 Iulie, 2004, 11:15:32 p.m.
Răspuns #4

anatolie

Nu exista bine fara rau si rau fare de bine trebuie sa ai alaturi negru ca sa apreciezi stralucirea albului. Tzinei la distantza si nu suferi pe seama lor. DAca nu ai fi avut parte de prieteni nashpa mai puteai sa-i pretzuesti pe acei devotatzi?