10 Octombrie, 2025, 09:21:25 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: nou venit adik nou nou bun de folosi  (Citit de 11102 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Mai, 2006, 06:44:36 p.m.
Răspuns #15

fatyma

23 Mai, 2006, 07:41:40 p.m.
Răspuns #16

desdemona

Hehe!Bun venit moldoveanule!Vad ca dragii au avut grija sa te intampine...nu cred ca pe gustul tau...dar intentia conteaza ;D
Sa iti fie sederea cat mai placuta!Spor la scris!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

23 Mai, 2006, 09:43:59 p.m.
Răspuns #17

Luke

tin sa multumesc tuturor care eu tinut sa ma intampine la venirea mea pe forum ! si sper sa ma ridic la nivelul asteptarilor voastre !  :-[  si sper sa ma ajutati mult ca am multa nevoie ! BINE VA"M GASIT !
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

25 Mai, 2006, 07:34:43 p.m.
Răspuns #18

sunshine

Da bine ai venit , colega, imi pare rau sa te dezamagesc, nu esti prea batran , te-am intrecut cu inca pe atat .Ma bucur ca sunteti atat de multi tineri si nelinistiti pe aici. :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

25 Mai, 2006, 09:52:37 p.m.
Răspuns #19

crocantzel

Vizitator
E de ajuns sa ceri ajutorul si vom face tot ce ne sta in putinta sa ti-l acordam...

25 Mai, 2006, 10:19:37 p.m.
Răspuns #20

Strumfita

Bun venit draga zzUzzU .. sedere luuuuuuuungaaaaaaaaaaaaa si placuta  ;D. Fara vise ce rost ar mai avea viata ?  :P
   Pupici  :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

26 Mai, 2006, 08:05:50 a.m.
Răspuns #21

andrada

Bun venit pe "Planeta iubirii" ... e bine ca ai vise si lupti pentru ele ...iti urez din tot sufletul sa reusesti sa le indeplinesti.. :-*
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

29 Mai, 2006, 05:11:35 p.m.
Răspuns #22

ONLY DESIRE

esti moldovean....esti de-al meu,asa ca nu se paote sa nu te intampin si eu!bine ai venit,bine ne-ai gasit.....si sedere placuta! ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

30 Mai, 2006, 10:46:14 a.m.
Răspuns #23

Luke

salutare' la moldoveni ! sa aud moldovenui cum fac galagie ! mainile sus!:D  ;D ;D
1
2
3
si.... sus mainile moldoveni ! ;D  8)  ;)  :)
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

30 Mai, 2006, 03:22:54 p.m.
Răspuns #24

sunshine

Mai stam mult cu ele sus???????? ::)Acum dupa ce striga HEI !!HEI!!!!!!!TOATA LUMEA E CU MOLDOVENII HEI!!!!!HEI!!!!!!! Putem lua o pauza ;D :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

30 Mai, 2006, 03:26:12 p.m.
Răspuns #25

Luke

Qke luam o pauza de 5 minutele dar dupa iar cu mainele sus pentru moldoveni  ;D  ;D  ;)  :)  8)  8)  8) HEIII !!!!  ;)

30 Mai, 2006, 06:59:02 p.m.
Răspuns #26

littlerose

Vizitator
bine ai venit nume simpatic!
semnat, o munteanca. ;)

31 Mai, 2006, 09:08:40 a.m.
Răspuns #27

black rose

Dupa cum  vezi draga fratioare...sunt  multi...si nu neaparat...moldoveni...in primul rand suntem romani...deci frati..in al doilea rand...suntem aici,impreuna si toti sunt alaturi de tine...asa ca....toata limea mainile sus ;D
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

31 Mai, 2006, 11:02:43 p.m.
Răspuns #28

Lorelei

Cu intarziere, dar cu drag, bun venit!  :-*
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

01 Iunie, 2006, 08:33:56 a.m.
Răspuns #29

Luke

bine va'm gasit ! littlerose multumesc  :-[ apropo imi cam plac muntencele ! intodeauna mi'a facut placere sa cunosc muntence ;)  :-[ .
Lorelei bine te-am gasit ! 8)  8)  ;D  ;D