04 Noiembrie, 2025, 03:39:52 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Va rog vreau sa stiu tot ce le face placere la fete..  (Citit de 13439 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Mai, 2006, 04:48:10 p.m.
Citit de 13439 ori

Luke

am si eu o "problema " as vrea sa stiu cam tot ce le face palacere fetelor la o simpla intalnire. . . .. pana la plimbare . . . . . sau acasa cand stati si va uitati cu preteni la un film inpreuna cu iubitu' sau in parc sau un simplu sarut , o simpla atingere pe picior absolut "totu:"  si as vrea cat maimmulte pareri si opinii cat de multe dar sa fie adevarate ci nu fantezii
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

23 Mai, 2006, 04:49:00 p.m.
Răspuns #1

Iosif

Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

23 Mai, 2006, 04:54:23 p.m.
Răspuns #2

Luke

da asa este dar vreau sa stiu si in general ! difera de la fata la fata ! am vazut pe acilea in forum ce le place fetelor la baieiti sau ceva de genu :-? si se zicea ca 1 gandirea 2 cum reactioneaza in diferite ipostaze 3........4.5.6..7.8. .... si cam pe ultimu loc era felful inca care era    deci sunt pareri si pareri ! as vrea sa le stiu !                            si dak esti cu o fata cred ce ea este cu tine pentru faptu ca te place asa cum esti nu ami trebe' nica in plus doar un putin "finisaj " parerea mea :| 
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

23 Mai, 2006, 04:55:22 p.m.
Răspuns #3

serenity82

pai pot sa-ti spun cum as vrea sa fie o intalnire din punctul meu de vedere:

vine ma ia de acasa sau ne intalnim in oras, indiferent. tipul vorbeste inainte cu mine sa ne imbracam asemanator ca sa nu apar eu elegant si el in pantaloni scurti, e pieptanat, barberit arata super ok. merge sa ne plimbam in parc sau sa vedem un muze ceva, asa ca ma tine de mana e mereu atent la mine nu uita sa ma alinte si sa imi faca complimente(nici foarte multe) ma saruta cand suntem singuri sau imi da simpli pupici cand sunt si alte persoane langa noi, eventual ne plimbam cu barca sau vaporasul(ca iubesc apa), mergem daca ne e foame sa mancam ceva si daca nu sa bem un suc si sa mancam o inghetata. e la fel de atent mereu cat timp e cu mine. spre final poate mergem la un film impreuna si are grija sa ma tina in brate (de obicei prefer sa vedemfilmul la el sau la mine - de fapt la el ca la mine e prea multa lume pentru ca e mai intim si pot sa-l tin in brate si sa-l sarut de cate ori vreau, deci nu va ganditi la prosti). la final as vrea sa ma conduca acasa dar nu inainte sa-mi ia o floare, indiferent de floare doar sa fie data din inima. nu vreau flori la inceput decat daca vine acasa pentru ca e neplacut sa te plimbi cu ele in mana si in plus la final are efect mai mare ca nu se mai asteapta sa-i iei ceva  ;) asta asa pe scurt, daca mai vrei alte detalii intreaba  ;)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

23 Mai, 2006, 04:56:45 p.m.
Răspuns #4

black rose

pareri sunt multe....sunt mii si mii de gusturi...ce-ti putem spune este doar din perspectiva noastra...bine un sfat tot merge...insa tot ce trebuie sa faci tine foarte mult de contextul in care esti....si de situatie......ce ne place....hmmmmm...sa fiti voi insiva...si in primul rand sa aveti ceva umor...conteaza destul de mult...sa stii sa faci o faci o fata sa rada si sa se simta bine!
next.....later
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

23 Mai, 2006, 04:58:21 p.m.
Răspuns #5

Iosif

Da, de acord cu florile, si eu vreau! :D
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

23 Mai, 2006, 05:01:58 p.m.
Răspuns #6

serenity82

hai ca tot ma duc acasa iti trimit ca am in curte la ce adresa sa le livrez?
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

23 Mai, 2006, 05:25:30 p.m.
Răspuns #7

Luke

asa cu florile ne-am inteles ! dar . . .. cred k sunt mult mai multe lucruri 8->  as vrea sa le stiu !:">  :-[  dau o ciocolata ? asa mai merge ? de obicei merge  !:D

23 Mai, 2006, 05:49:02 p.m.
Răspuns #8

viulian

Administrator
Hai sa nu trivializam lucrurile :)

Adica successul cu ciocolata nu e chiar ca la catei cand daca le fluturi sub nas un os si garantat atentia lor desavarsita te copleste si poti sa faci ce vrei cu ei..

Fii si tu un pic mai matur.. e ok sa aduci o mica atentie daca asta simti - fetele isi dau seama cand joci teatru si ca faci lucrurile mecanic sau autentic.

23 Mai, 2006, 05:59:34 p.m.
Răspuns #9

Luke

asa e ! dar cunosc fete ex: ai filmu ala mi-l dai si mie pls DA cum sa nu ciocolata si se rezolva ! si cun destul de multe care fac asta !;) si sub multe circumstante !ciocolata mai ales milka !  :P

23 Mai, 2006, 06:25:31 p.m.
Răspuns #10

cv

Vizitator
:D in primul rand imi plac oamenii care scriu si vorbesc romaneste corect cand vor o parere serioasa (alternanta de scris aleasa de tine... nu-mi e pe plac ;) )

Imi plac baietii care stiu sa asculte (sinonimul: a urmari, a percepe). Cred ca in fiecare moment ai o anumita "cerinta". Se spune ca iubitii isi ghicesc gandurile... nu cred asta. Cred ca din dorinta de a-i fi lui/ei pe plac esti atent la conversatie. Cand ai "sacii in caruta" tinzi sa neglijezi ce spune celalalt

Imi place sa nu uite ce promite. Sa nu se lase asteptat...

Imi place ca uneori sa se gandeasca sa-mi daruiasca mici nimicuri: o vorba sau o poza sa o gasesc pe mailul meu la birou... desi abia ne-am despartit; un bilet pe frigider, sau pe noptiera; cafeaua la pat in anumite zile...

Imi place sa citim impreuna o carte, sa variem activitatile de sfarsit de saptamana, imi place sa dansam impreuna si cand suntem singuri...

Imi place sa fie barbat, copil si iubit atunci cand trebuie.

Fiecare om este o identite dar daca esti impreuna cu cineva ai lucruri comune care va aduc bucurie (exceptand cazul cand vrei sa stai cu un om ca arata bine... care nu duce la mare lucru in timp)

Cat despre indulcire artificiala... ce te faci cu una ca mine?
« Ultima Modificare: 23 Mai, 2006, 08:52:36 p.m. de 1zi »

23 Mai, 2006, 06:56:24 p.m.
Răspuns #11

Luke

am sters si am scris din nou mesajele de cel putin 5-6 ori k sa pot zice ceva dar tot nu am gasit nimica !  indulcire artificiala- cred ca tu ca sa faci un cd sau sa impumuti ceva  ai faceo cu mare placere la pers de langa tine sau pretenilor tai fara ca sa le ceri ceva in schiimb  ! dak gresesc zimi  :-[ !

23 Mai, 2006, 08:11:40 p.m.
Răspuns #12

desdemona

cred ca draga noastra 1zi a pus punctul pe i.Noua ne place sa fim ascultate...repet ascultate,nu lasate sa dondanim la nesfarsit pana sa ne dam seama ca de fapt batem campii si ne simtim destul de aiurea.Deci important este conversatia...nu doar baiatul sa ne povesteasca cat de palpitant a fost meciul sau cum a copiat la examen cu lux de amanunte incat sa plictiseasca,dar nici fata sa povesteasca vreo jumate de ora ce tragedie a fost la cumparaturi.
Apoi acele mici atentii...acest lucru se poate face de la complimente pana la flori...Arata ca este interesat de fata...dar nu exagerari..se vede teatrul pe care il joaca,se simte.
Un gest pe care fetele il apreciaza este luatul de acasa si normal adusul.De asemenea pe o fata o deranjeaza ca baiatul de la prima intalnire sa se opreasca sa stea jumatate de ora de vorba cu cutare.

Cam astea sunt in mare lucrurile de la o prima intalnire.Si cam astea te-ar interesa..Ar mai fi si altele dar intram in alte discutii
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

23 Mai, 2006, 08:16:21 p.m.
Răspuns #13

charlie

1. nu poti sa sti TOT
2. poti sa sti doar cateva
3. asculta ce zic ele, ca stiu ce zic
You believe but what you see
You receive but what you give

23 Mai, 2006, 08:57:19 p.m.
Răspuns #14

cv

Vizitator