in primul rand imi plac oamenii care scriu si vorbesc romaneste corect cand vor o parere serioasa (alternanta de scris aleasa de tine... nu-mi e pe plac 

)
Imi plac baietii care stiu sa asculte (sinonimul: a urmari, a percepe). Cred ca in fiecare moment ai o anumita "cerinta". Se spune ca iubitii isi ghicesc gandurile... nu cred asta. Cred ca din dorinta de a-i fi lui/ei pe plac esti atent la conversatie. Cand ai "sacii in caruta" tinzi sa neglijezi ce spune celalalt
Imi place sa nu uite ce promite. Sa nu se lase asteptat...
Imi place ca uneori sa se gandeasca sa-mi daruiasca mici nimicuri: o vorba sau o poza sa o gasesc pe mailul meu la birou... desi abia ne-am despartit; un bilet pe frigider, sau pe noptiera; cafeaua la pat in anumite zile...
Imi place sa citim impreuna o carte, sa variem activitatile de sfarsit de saptamana, imi place sa dansam impreuna si cand suntem singuri...
Imi place sa fie barbat, copil si iubit atunci cand trebuie. 
Fiecare om este o identite dar daca esti impreuna cu cineva ai lucruri comune care va aduc bucurie (exceptand cazul cand vrei sa stai cu un om ca arata bine... care nu duce la mare lucru in timp)
Cat despre indulcire artificiala... ce te faci cu una ca mine?