Nu e absurd ce am zis, uite iti dau un exemplu sunt oameni care isi doresc sa iubeasca insa nu stiu cum si cauta ani de zile iubirea si pana la urma se refugiaza intr-o relatie in care nu gasesc decat suferinta si sunt oameni care ajung sa iubeasca fara sa isi dea seama si din cauza ca nu sunt pregatiti (adica destuli de maturi ca sa pastreze o relatie), o strica, devin gelosi, incep sa reproseze orice prostie, se cearta cu tine din orice, si desi te iubesc nu stiu sa te sprijine, sunt egoisti etc
La asta ne refeream noi cand am zis sa fie pregatiti pentru o relatie. Da nu poti fi pregatit sa iubesti pentru ca sentimentul apare cand nu te astepti insa trebuie sa fii destul de matur ca sa stii sa pastrezi o relatie, acolo trebuie sa fii pregatit. Daca nu esti ajungi sa iubesti si nu stii ce sa faci cu sentimentul.
Sau mai e cealalta posibilitate, ajungi sa iti doresti sa iubesti asa de mult incat uiti sa simti si cauti sa te indragostesti de ceva dintr-o persoana nu de ea ca un tot. Nu vorbesc prostii, am intalnit astfel de oameni si din pacate exista foarte multi. Poate tu esti matur si atunci esti pregatit pentru o relatie insa nu vine totul de la sine, o relatie implica mai multe decat iti poti da seama si uneori doar dragostea nu mai ajunge, insa asta se observa in timp, la oameni care stau de ani de zile impreuna