Se pare ca aproape toti am simtit acest sentiment de iubire ptr doua persoane. Si eu l-am simtit si de multe ori ma intreb daca am facut alegerea corecta! Iubeam un baiat cu care imi oferea totul atat sufletesc cat si financiar. Imi satisfacea orice capriciu, ma vroia a lui pe viata, dar eu nu simteam la fel. Vroiam pasiune, nebunie, iar el era o persoana care isi arata mai rar sentimentele...era o fire mai inchisa...
In acelasi timp am intalnit pe cineva care mi-a pus inima pe jar, care mi-a arata ca poate exista si o iubire cum imi doream eu! Am oscilat o perioada cu care ar fi mai bine sa raman si am ales...am ales cu inima...am ales iubirea pasionala pe care mi-am dorit-o atat de mult. Si inca suntem impreuna, avem aproape 2 anisori, dar de multe ori ma gandesc ca poate am gresit! Celalalt imi oferea stabilitate, iubire pe viata neconditionata, un anumit statut social, dar poate ca asa a fost sa fie! Nu regret nimic!
Acelasi lucru trebuie sa faci si tu! Sa alegi ce e mai bine ptr tine, ptr viata ta! Sa fii un pic egoista si sa te gandesti cine te va face fericita cu adevarat?!