10 Octombrie, 2025, 05:07:52 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: poti fi indragostit de 2 persoane?cum iti dai seama pe cine iubesti de fapt?  (Citit de 13777 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Mai, 2006, 11:19:34 a.m.
Citit de 13777 ori

afrodite7

cred e situatia mea de acum!si sunt putin derutata..de fapt putin mai mult!cred k nu stiu ce sa fac!
si..sa incep cu inceputul...unul e aici,celalat e foarte departe!:(
cel de departe,cosmin...a fost viata mea,eram in stare de orice pt el si doream doar sa ma iubeasca,atat!era ceva special relatia noastra
ca sa fi iubit trebuie sa stii sa iubesti!ca sa primesti iubire,trebuie sa stii sa daruiesti iubire!ca sa daruiesti iubire,trebuie sa te daruiesti intru totul

31 Mai, 2006, 01:08:17 p.m.
Răspuns #1

Iosif

Indragostit cu adevarat nu, dar poti avea impresia ca iubesti doua persoane la fel de mult.
Cum alegi? In primul rand iti dai o palma peste cap si iti refaci sistemul de valori (eu asa am facut), pentru ca dupa parerea mea daca as iubii cu adevarat nu as avea nevoie de al doilea posibil partener.

Citat
cel de departe,cosmin...a fost viata mea,eram in stare de orice pt el si doream doar sa ma iubeasca,atat!era ceva special relatia noastra
Pe el il iubiesti, cu celalalt incerci sa umplii golul ramas? Ma insel?
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

31 Mai, 2006, 10:12:47 p.m.
Răspuns #2

sunshine

Departe??????Cat de departe? Se mai intoarce? Aveti sanse sa va revedeti? Daca imi poti rspunde , atunci iti vei raspunde si tie, cel indepartat il iubesti pt ca stii ca nu poti ajunge la el, daca va veni langa tine, poate vei putea sa-ti dai seama la cine nu poti renunta. Insa ma tem ca ce simti tu acum este si putina frica de a renunta la el , dar si de a nu ramane singura daca renunti la cel apropiat.Si uite asa poti iubi doua persoane.Dar fiecare iubire e unica, nu se aseamana intre ele, cu timpul vei intelege care e cea adevarata. :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

01 Iunie, 2006, 01:33:23 p.m.
Răspuns #3

Aledronix

Cel de departe este o promisiune de iubire greu de indeplinit.Te cred ca ati avut ceva special pentru ca si eu am avut o astfel de relatie pana foarte recent.Poti iubi doua persoane in acelasi timp dar eu tias sugera sa te axezi pe cel care e mai aproape de tine,care poate fi alaturi de tine cand ai nevoie de el si care sa te faca sa zambesti cand esti cu el.
Cel de departe este o variabila mult prea complicata ,desi ca sa imi exprim o parere pertinenta mi-ar trebui mai multe detalii in legatura cu situatia in cauza.
Pastreazal pe cel de langa tine asta e parerea mea.Sau iati un ragaz in care sa te gandesti bine la ce vrei si apoi sa continui relatia deoarece s-ar putea sa il ranesti fara sa vrei ,sau sa ajungi sa fi tu insuti nemultumita deoarece visezi la altceva.
Daca renunti la unul nu inseamna ca nu-l mai iubesti.Gandestete bine ce vrei si fa o alegere!

03 Iunie, 2006, 12:41:14 p.m.
Răspuns #4

afrodite7

cel de departe vrea sa se intoarca sa ne impacam...l-am iubit mult de tot si nu stiu ce simt acum
pentru el,nu stiu...!ma facut sa plang enorm de mult dar parca totusi,nu stiu!nu mi-a zis nici macar o singura data ca ma iubeste intr-un an cat am fost impreuna!cel de aici imi zice mereu ca ma iubeste si ma face sa zambesc in fiecare clipa!atat de greu imi e!daca as stii ce imi rezerva viitorul...
va multumesc pentru sfaturi...ma ajuta enorm!va imbratisez pe toti! :)
ca sa fi iubit trebuie sa stii sa iubesti!ca sa primesti iubire,trebuie sa stii sa daruiesti iubire!ca sa daruiesti iubire,trebuie sa te daruiesti intru totul

05 Iunie, 2006, 12:26:14 p.m.
Răspuns #5

ONLY DESIRE

din pacate pot spune ca DA!poti fi indragostit de doua persoane!Nu cred ca iti poti da seama pe acre iubesti cu adevarat,pentru ca in general le iubim diferit...cel putin asa mi s-a intamplat mie:pe unul il iubeam pentru ca imi oferea siguranta,iubire,imi placea sa stau cu el,ma simteam protejata,sentimentele pentru el erau "calme"...in timp ce pentru celalalt simteam o pasiune arzatoare,un sentiment ce ma mistuia.....ce nu-mi dadea pace cand nu-l vedeam si ma coplesea atunci cand imi era in preajma!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

08 Iunie, 2006, 10:32:48 a.m.
Răspuns #6

afrodite7

cred k intr-o mica masura situatia mea sa mai limpezit!ma simt putin mai rau si totusi putin mai bine!:(
am vb cu cel de departe si ne-am certat pentru totdeauna..rau de tot!sa schimbat extraordinar de mult,e cu totul alt om,foarte diferit de cel pe care il iubeam...:(
a vorbit urat cu mine si mi-a spus ca nu stie daca ma iubit vreodata..:(!
sa enervat cand i-am spus ca nu il mai iubesc si de aceea ne-am certat!acum ma cauta iar,nu ma lasa in pace..din pacate chiar nu mai simt nimica pt el si am avut nevoie de aceasta cearta sa-mi dau seama!:(
cu totate acestea ,nu stiu ce mai vrea de la mine!Simt multa mila deoarece am aflat ca se drogheaza si ca uneori nu e constient de faptele sale,azi am aflat de la o prietena comuna..:(
nu stiu in ce stare era cand am vorbit!tot ce stiu e ca nu mai e acelasi om pe care l-am iubit cu tot sufletul meu..si ma doare,nu as vrea sa pateasca nimica!oricum..sa sfarsit!:(

15 Iunie, 2006, 09:10:39 p.m.
Răspuns #7

Aledronix

Nu fi trista pentru ca atunci cand D-zeu inchide o usa deschide o fereastra.Relatile care nu rezista pur si simplu n-au fost sa fie,ci au fost concepute ca noi sa invatam din ele si prin cunoastere sa ne maturizam.
Faptul ca ti se pare un schimbat fata de cum il stiai este foarte normal si poate daca ai fi ascultat profesoara de romana cum povesteste despre "motivul drumului" ai sti si de ce.
"Cand omul pleaca intr-o calatorie el se va intoarce schimbat",este o realitate universal valabila,asta sti si tu.
Daca el sa schimbat in rau inseamna ca asa ia fost dat sa fie si singurul lucru pe care l-ai putea face tu ar fi sa-l ajuti sa treaca peste aceasta perioada(cu drogurile si ce implica ele).
Si pentru a ajuta un om nu e nevoie sa-l iubesti sau sa te iubeasca.
Din cate inteleg eu povestea de dragoste dintre tine si el s-a incheiat si poti continua acum linistita alaturi de cel de langa tine.
Daca iti doresti si te face sa te simti mai bine ,ajuta-l pe "fostul" sa-si depaseasca perioada dar fara implicare emotionala!Cand ajuti un om nimic nu faci tu ,ci se face prin tine,tu esti doar un instrument al binelui.
Fi fericita!

20 Iunie, 2006, 07:20:36 p.m.
Răspuns #8

desdemona

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

01 Iulie, 2006, 08:28:23 p.m.
Răspuns #9

Aledronix

Apropo d a iubi 2 persoane.Am incercat si eu asta ca sa imi dau seama de ce era asa nesigura afrodite7.Si am ajuns la concluzia ca poti iubi 2 persoane de odata si astfel poti ajunge sa fi nesigur care este cel/cea potrivita pentru tine.
Sa iubesti 2 persoane de odata nu e greu,e chiar palpitant!
Dar ca sa imi dau seama pe care o plac,la care tin cu adevarat,a trebuit sa le parasesc pe amandoua.Atunci abea am putut face alegerea corecta.. desi parca nici acum nu sunt 100% convins.
Dumnezeu fie cu mine si sa aibe ca pasii sa ma poarte pe calea cea buna.
Si pe voi la fel!

19 Iulie, 2006, 01:00:04 p.m.
Răspuns #10

Empress

off este atat de greu si eu patesc acelasi lucru acum ma intreb oare pe cine iubesc de fapt pe cel care este cu mine si langa mine zi de zi care imi face mereu toate mofturile si care imi spune ca ma iubeste sau cel care este departe care este distant si uneori rece care nu-mi da voie sa ma apropii de el mai mult decat vrea el ...care atunci cand gresesc ma pune la punct imediat care ma respinge si care ma atrage mereu fara sa ma pot impotrivi  :'( oricat as incerca sa renuntz la el tot nu reusesc ....ce sa fac??
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

19 Iulie, 2006, 05:58:02 p.m.
Răspuns #11

Miss M.

Stiu , din experienta , ca intotdeauna ne dorim mai mult ceea ce nu putem obtine prea usor ... insa in cazul asta parerea mea este ca ar fi  mai bine pentru tine sa revii cu picioarele pe pamant ... este o vorba care spune : " nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard " - cred  ca e cazul tau Empress ! Gandeste-te la ce iti ofera cel care este langa tine si daca merita sa pierzi ... ce te ar astepta daca ai continua sa speri la cel care este departe ?  Pune totul in balanta cu intelepciune si vei gasi singura raspunsul !
       Odata , am avut si eu pe cineva langa mine care-mi facea toate placerile si eram cea mai pretioasa fiinta pentru el , mi-a oferit tot , nu neaparat material , din punct de vedere sentimental vorbind si eu ce-am facut ?... am preferat pe unul care ma iubea numai din cand in cand ! Acum regret ca l-am ranit si mi-as dorii cu tot sufletul sa mai fiu iubita si rasfatata ca atunci ... Dar asta e !
       Ai grija ce faci draga mea ... ai grija cui ii oferi inima ta !

" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

20 Iulie, 2006, 03:55:58 p.m.
Răspuns #12

anna_butterfly

Se pare ca aproape toti am simtit acest sentiment de iubire ptr doua persoane. Si eu l-am simtit si de multe ori ma intreb daca am facut alegerea corecta! Iubeam un baiat cu care imi oferea totul atat sufletesc cat si financiar. Imi satisfacea orice capriciu, ma vroia a lui pe viata, dar eu nu simteam la fel. Vroiam pasiune, nebunie, iar el era o persoana care isi arata mai rar sentimentele...era o fire mai inchisa...
In acelasi timp am intalnit pe cineva care mi-a pus inima pe jar, care mi-a arata ca poate exista si o iubire cum imi doream eu! Am oscilat o perioada cu care   ar fi mai bine sa raman si am ales...am ales cu inima...am ales iubirea pasionala pe care mi-am dorit-o atat de mult. Si inca suntem impreuna, avem aproape 2 anisori, dar de multe ori ma gandesc ca poate am gresit! Celalalt imi oferea stabilitate, iubire pe viata neconditionata, un anumit statut social, dar poate ca asa a fost sa fie! Nu regret nimic!
Acelasi lucru trebuie sa faci si tu! Sa alegi ce e mai bine ptr tine, ptr viata ta! Sa fii un pic egoista si sa te gandesti cine te va face fericita cu adevarat?! :-*
 ;)
"Bunatatea inimii se daruieste fara ostentatie, cu blandete...Este ca o boare de vant care iti presara in cale flori inmiresmate!"

24 Iulie, 2006, 02:09:40 a.m.
Răspuns #13

Empress

pe cine sa aleg pe cel care ma face sa simt ca lumea poate fi a mea ,ma face sa simt ca traiesc ca sutn puternica si ca pot reusit absolut tot ce imi propun ....sau pe cel care imi ofera stabilitate si siguranta ca si maine va fi acolo langa mine ??
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

28 Iulie, 2006, 12:31:42 p.m.
Răspuns #14

desdemona

eu as spune prima varianta,dar nu stiu de ce am o presimtire ca El te incita pt ca este fructul oprit.
reflecteaza..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului