11 Octombrie, 2025, 01:14:10 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: poti fi indragostit de 2 persoane?cum iti dai seama pe cine iubesti de fapt?  (Citit de 13805 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Iulie, 2006, 03:01:54 p.m.
Răspuns #15

curtezanu

Empress... uite o poveste... acum 3 luni am cunoscut pe cineva... avea un prieten stabil de patru ani... nu am vrut sa intervin in relatia lor, dar ea a inceput sa tina la mine... am avut o relatie de vreo doua luni... pasionala, dornica, puternica... am acceptat pentru ca simteam in ochii ei ca dorea altceva, ca nu era fericita... incercam sa ii inteleg "fericirea"... acum 4 saptamani s-a rupt totul... voiam mai mult.. nu ma multumeam cu locul doi... ea a ales stabilitatea pe care i o oferea el... chiar daca clipele cu mine au fost fericite, si a recunoscut asta... de cel-a ales? nu stiu.. a avut motivele ei.. asta mi-a fost raspunsul... acum 2 saptamani am intalnit o... slabise mult... privirea trista... m-a sarutat cu o pasiune nemaiintalnita... m-a durut dar m-am consolat... acum suntem doar prieteni... astept sa isi dea seama ce a pierdut.. si poate cand va hotari ca o meritam mai mult, poate o voi iubi la fel de mult in momentul acela.. sau poate nu...

unde voiam sa ajung de fapt? am incercat mereu sa aduc argumente in favoarea mea... intr o seara i am descris argumentele mele... statea la gatul meu si lacrima... dar oricat de fericite erau momentele si oricat de fericita era ea, a ales vechea relatie.. de ce? ii oferea stabilitate, libertate, il tinea la degetul mic... se obisnuise cu el... OBISNUINTA, nu IUBIRE... ea spunea ca il iubeste... nu am combatut-o...

problema ta... cred ca e la fel... daca alegi stabilitatea... s-ar putea sa alegi bine... s-ar putea sa te respecte si sa fie alaturi de tine.... s ar putea sa se mareasca iubirea si sa se schimbe in cel de care te-ai indragostit acum... in cel de al doilea... sau s-ar oputea sa scada... sa devina obinuinta... sa dispara pasiunea... cel de al doilea... te face sa ai icnredere in tine... "pe cel care ma face sa simt ca lumea poate fi a mea ,ma face sa simt ca traiesc ca sutn puternica si ca pot reusit absolut tot ce imi propun "... cel de al doilea aaprins un alt foc in inima ta... pe care primul a uitat sa il intretina...

parerea mea? alege intotdeauna cu inima, nu cu creierul.. creierul vrea stabilitate, vrea siguranta... inima? inima vrea doar sa simta... vrea sa traiasca.. sa fie mare... sa iubeasca, sa se dezvolte... alege mereu cu inima si nu iti va parea rau niciodata.. remuscarile sunt proiectia creierului asupra actiunilor inimii... inchide ochii... gandeste te la fiecare... imaginea cui iti da fiori? imaginea cui iti accelereaza bataile inimii? fa dragoste cu amandoi... sau daca ai facut o... gandeste te... cu cine ai simtit placere sufleteasca, cu cine fizica? cu cine ambele?...

cautai un raspuns? nu ti l poate da nimeni... am cautat doar sa iti arat cai de urmat... alegerea e a ta... dar sa nu regreti niciodata nimic... atunci cand alegi cu inima...

fie ca justetea alegerii sa iti faca fericita viata...

cu respect, Mar...
Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

02 August, 2006, 09:37:54 a.m.
Răspuns #16

Empress

IngerMort iti multumesc pentru sfat ...mi-ai zis exact ce aveam nevoie ...pentru mine esti un inger a sperantei
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

14 Decembrie, 2008, 01:22:44 p.m.
Răspuns #17

alin333

cred e situatia mea de acum!si sunt putin derutata..de fapt putin mai mult!cred k nu stiu ce sa fac!
si..sa incep cu inceputul...unul e aici,celalat e foarte departe!:(
cel de departe,cosmin...a fost viata mea,eram in stare de orice pt el si doream doar sa ma iubeasca,atat!era ceva special relatia noastra
da poti fii indragostit de 2 persoana.Iti dai seama de care iti place mai mult ascultandu-ti inima