04 Noiembrie, 2025, 03:49:44 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: POZE NOI cu Lovergirl & Ingerasul Denisa  (Citit de 63462 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

31 Mai, 2006, 06:18:56 p.m.
Citit de 63462 ori

Miss M.

« Ultima Modificare: 12 Iunie, 2006, 03:49:37 p.m. de lovergirl »
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

31 Mai, 2006, 08:54:36 p.m.
Răspuns #1

desdemona

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

31 Mai, 2006, 10:40:42 p.m.
Răspuns #2

Miss M.

Scuze dar am avut probleme in a posta poze !!! Dar le-am trimis lui iulian pe mail si vor aparea foarte curand :)
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

01 Iunie, 2006, 01:55:32 a.m.
Răspuns #3

Miss M.

« Ultima Modificare: 22 Iunie, 2006, 12:07:24 a.m. de lovergirl »

01 Iunie, 2006, 04:50:45 a.m.
Răspuns #4

furia ingerului

Vizitator
Eh, vreau si eu... ;D
Sa-ti traiasca ingerasul si azi de ziua lui sa se bucure o data in plus de mama ce-o iubeste!
Doua picaturi de apa...

01 Iunie, 2006, 06:50:27 a.m.
Răspuns #5

andrada

Un pupic din partea mea lui Denisa. :-* :-* :-*.azi de ziua ei...e o dulcica...
Sa aveti parte doar de zile fericite!
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

01 Iunie, 2006, 11:16:01 a.m.
Răspuns #6

serenity82

Va pupic sunteti doua scumpe iar fetita e o mica printesa  :-* :-* :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

01 Iunie, 2006, 11:54:26 a.m.
Răspuns #7

Miss M.

Multumesc mult tuturor ! Va doresc si voua , nu stiti cata lumina poate aduce un copil in viata unui om ! Denisa e lumina ochilor mei ...

01 Iunie, 2006, 09:05:48 p.m.
Răspuns #8

desdemona

frumoase frumoase amandoua.doi ingerasi.Sa fiti iubite si fericite.Si sa aveti grija una de alta :)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

01 Iunie, 2006, 09:07:14 p.m.
Răspuns #9

Miss M.

Multumesc din suflet Des :)

01 Iunie, 2006, 09:11:49 p.m.
Răspuns #10

desdemona

nu mie trebuie sa multumesti...eu doar am spus ce vad si ce cred...Trebuie sa multumesti celui de Sus pentru acest dar de a fi si de a te bucura de "a fi"-ul fiicei tale.
Va fi un drum lung de acum incolo...dar sunt sigura ca la capat te asteapta liniste si impliniri.
nu esti de acord cu mine?

01 Iunie, 2006, 11:57:27 p.m.
Răspuns #11

Iosif

Citat
nu esti de acord cu mine?
Eu sunt!

P.S. Da, da, stiu ca nu pe mine m-ai intrebat, si ce daca? :D
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

02 Iunie, 2006, 12:06:35 a.m.
Răspuns #12

Miss M.

Nu-i problema joey .Te las si pe tine sa te bagi in seama :) :) :)

02 Iunie, 2006, 12:12:35 a.m.
Răspuns #13

ONLY DESIRE

Am ramas fara cuvinte sincer.....fetita ta e unul din cei mai frumosi copii pe care i-am vazut vreodata...iar tu esti mama ei...si cred ca asta spune totul!nu-mi pot lua ochii de la voi!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

02 Iunie, 2006, 12:17:24 a.m.
Răspuns #14

Miss M.

Multumesc only u , esti o draguta !