10 Octombrie, 2025, 10:41:21 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: POZE NOI cu Lovergirl & Ingerasul Denisa  (Citit de 61609 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 Iunie, 2006, 04:47:51 p.m.
Răspuns #15

charlie

dulce....

pardon, dulci  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

02 Iunie, 2006, 05:39:21 p.m.
Răspuns #16

black rose

ce dulci sunteti...fiti fericite...sa stii ca esti o mama norocoasa...fetita ta e mai mult k un inger...
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

02 Iunie, 2006, 10:41:45 p.m.
Răspuns #17

Miss M.

pupici pt black rose & charly !...
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

03 Iunie, 2006, 12:13:14 a.m.
Răspuns #18

Strumfita

Esti norocoasa ca ai alaturi de tine un ingeras. :D sunteti ca doua picaturi de apa. Sa-ti traiasca minunatia aceea de copil .. Sunteti foarte frumoase ..
   Aveti doi pupici dulci de la mine  ;D
   Unu pentru tine lovergirl .. iar celalalt pentru micul ingeras  :D
   :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

03 Iunie, 2006, 10:56:33 p.m.
Răspuns #19

crocantzel

Vizitator
sa-ti traiasca ingerasul si sa ai parte de toate bucuriile pe care doar un copil le poate aduce...Sa fiti iubite si fericite.

08 Iunie, 2006, 10:50:31 a.m.
Răspuns #20

Miss M.

« Ultima Modificare: 08 Iunie, 2006, 11:23:04 a.m. de lovergirl »
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

08 Iunie, 2006, 12:48:12 p.m.
Răspuns #21

littlerose

Vizitator
plina de viata si zambitoare. asa imi placi!
te pup

08 Iunie, 2006, 02:59:47 p.m.
Răspuns #22

sunshine

Doamne ce norocoase sunteti sa va aveti una pe alta!!!! Sunteti minunate , imposibil sa nu vada cineva special zambetul vostru. Curaj draga mea, nu te uita in spate ci doar la viitorul ingerasului tau. :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

08 Iunie, 2006, 03:36:29 p.m.
Răspuns #23

Miss M.

Va multumesc Trandafir si Rasarit :)
Acest ingerash mi-a aduce in fiecare clipa zambetul pe buze dar , mai ales , in suflet ...
 Si pentru ca o am pe ea , am curaj si am speranta !
« Ultima Modificare: 08 Iunie, 2006, 03:38:17 p.m. de lovergirl »

08 Iunie, 2006, 06:08:46 p.m.
Răspuns #24

Strumfita

daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

11 Iunie, 2006, 04:49:28 p.m.
Răspuns #25

black rose

niste poze minunate...sigur fetita exista? e atat de frumoasa...ingerasul nici la degetul mic nu-i ajunge...amandoua sunteti papusi...sa te bucuri de ea
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

19 Iunie, 2006, 08:21:18 p.m.
Răspuns #26

Miss M.

PUPICI DULCI PENTRU TOTI PRIETENII   :-*  :-*  :-*

« Ultima Modificare: 27 Februarie, 2007, 12:36:09 a.m. de LoveGirl »

19 Iunie, 2006, 08:26:13 p.m.
Răspuns #27

sunshine

o sa facem diabet de atata dulcegarii, asa ca trimitem inapoi pupici si mai dulci :-* :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

19 Iunie, 2006, 08:29:54 p.m.
Răspuns #28

Miss M.

Cred ca avem nevoie de dulcegarii din cand in cand ca prea ne lasa viatza asta de multe ori un gust asha amarrrr ... :)

19 Iunie, 2006, 09:46:16 p.m.
Răspuns #29

desdemona

doamne ce dulcele sunteti.Mumoase mumoase foc!Va pup asa ca eu sunt mai acritura ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului