04 Noiembrie, 2025, 03:49:44 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: POZE NOI cu Lovergirl & Ingerasul Denisa  (Citit de 63464 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

19 Iunie, 2006, 09:49:59 p.m.
Răspuns #30

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

19 Iunie, 2006, 09:53:37 p.m.
Răspuns #31

desdemona

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

19 Iunie, 2006, 09:53:39 p.m.
Răspuns #32

Miss M.

Nu esti draga mea deloc acritura , te-am vazut si esti tare scumpica asa ca nu ma pacalesti !!! Ma bucur ca ai revenit printre noi , sa stii ca mi-ai lipsit ... :)
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

06 Iulie, 2006, 10:20:35 p.m.
Răspuns #33

Miss M.

:)
Date Posted: July 06, 2006, 22:04:49
Asha ... sa va si spun una-alta despre poze :
1. Mami se facea mumoasa
2. Denisa deranjata de cativa stropi de ploaie
3. Mami si Deni la o cafea , la terasa :)
4 SI 5  Mami in apa si in iarba
6 . Asha doarme Denisa :) :)
7. Denisa a adormit la cafea
8 . Cu scaunul de birou , cand nu ai premergatorul la tine ...
9. Denisa la Aqua park s-a apucat de fumat :) :) :) :) - o gluma cam   
    proasta a unui amic
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

07 Iulie, 2006, 12:19:10 a.m.
Răspuns #34

Iosif

Bre! Voi doua ma enervati! Si eu vreau! Si mamica si copilas (fetita!)!!! :)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

07 Iulie, 2006, 12:31:41 a.m.
Răspuns #35

ONLY DESIRE

adevarul ca orice barbat si-ar dori o sotie atat de frumoasa si un asemenea ingeras! :-* :-* :-*daca as fi barbat...eu mi-as dori!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

07 Iulie, 2006, 11:11:09 a.m.
Răspuns #36

Empress

sunteti superbe amandoua ...multi pupici pt amandoua mai ales pt bebe  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

07 Iulie, 2006, 10:15:11 p.m.
Răspuns #37

Miss M.

Pupici de asemenea pentru toti .
Bre Joey ai rabdare nene , toate la timpul lor !

25 Iulie, 2006, 09:03:05 p.m.
Răspuns #38

Miss M.

« Ultima Modificare: 27 Februarie, 2007, 12:37:06 a.m. de LoveGirl »

25 Iulie, 2006, 09:05:50 p.m.
Răspuns #39

Miss M.

Ehhh  sper ca nu v-am speriat si sper ca nu-s prea indecente :)
In cea de-a doua poza sunt impreuna cu mama mea :)
Va puup :P

26 Iulie, 2006, 06:36:56 p.m.
Răspuns #40

viulian

Administrator
Heey, mi se pare mie sau chiar arati si mai bine caci ai slabit :) ?

26 Iulie, 2006, 07:07:13 p.m.
Răspuns #41

Miss M.

Iuly sincer eu nu-mi dau seama dar asa zice lumea  :P Incep sa revin la starea mea naturala de dinainte de sarcina :)

26 Iulie, 2006, 07:12:34 p.m.
Răspuns #42

Miss M.

27 Iulie, 2006, 12:37:16 p.m.
Răspuns #43

desdemona

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

27 Iulie, 2006, 01:51:15 p.m.
Răspuns #44

Lady Allia

...Vedeti ce inseamna frumusetea?...Vedeti de ce unii pictori nu vor putea sa scoata din penelul lor asa ceva?...Pentru ca in afara exteriorului nu stiu sa surprinda esentialul...sufletul...!!!
Esti frumoasa draga mea...si asa vei ramane, pentru ca sufletul tau stie cu adevarat sa straluceasca!
si...
fie ca viata sa va gaseasca in fiecare clipa pe tine si pe sufletica ta cea micuta...asa cum sunteti acum:...pline de fericire, de stralucire si frumusete...!  :-* :-* :-*