04 Noiembrie, 2025, 03:37:04 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: POZE NOI cu Lovergirl & Ingerasul Denisa  (Citit de 63428 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Iulie, 2006, 05:00:59 p.m.
Răspuns #45

Miss M.

Multumesc la fel Des :"> si tu esti foarte dulce si frumoasa ... nu zic doar asa sa stii ! Lady Allia m-ai lasat fara cuvinte ... sunt coplesita de cuvintele tale , iti multumesc din suflet si iti doresc toata linistea , fericirea si armonia din lume ... iti doresc sa ai si tu cat mai curand un ingerash mic , sa te bucuri de el impreuna cu omul pe care il iubesti ! Va puup  :-* :-* :-*
« Ultima Modificare: 27 Iulie, 2006, 05:06:28 p.m. de lovergirl »
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

11 August, 2006, 11:16:42 p.m.
Răspuns #46

Miss M.

Hello friends ! Pupici multzi si dulci de la Denisa :P ( DENISA-PERICOL PUBLIC :) )

La strand noaptea cu taty ...

Acum ... mamy :

« Ultima Modificare: 16 Ianuarie, 2007, 01:57:26 p.m. de lovergirl »
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

12 August, 2006, 03:55:10 p.m.
Răspuns #47

sunshine

Eu am ochi doar pentru pericolul public.........pupic pentru Denisa pe limbuta dulce si ochisorii veseli :-* :-*( de celalalt pericol se ocupa musteriii) ::)
« Ultima Modificare: 12 August, 2006, 05:11:44 p.m. de sunshine »
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

12 August, 2006, 06:53:19 p.m.
Răspuns #48

Strumfita

Sunteti fttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt frumoase ..  :D ador sa privesc pozele cu voi .. multi multi pupicei pentru voi .. sunteti incantatoare  :D
    :-* :-* :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

12 August, 2006, 09:59:54 p.m.
Răspuns #49

Miss M.

Thanks all ! Deasemenea multi pupicei dulci pt. voi !!!

16 August, 2006, 08:24:22 a.m.
Răspuns #50

B3b3

Frumoasa si talentata ca mamica ...

sunshineline!!! pe limbuta nu e voie  ;)
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

01 Septembrie, 2006, 05:02:27 p.m.
Răspuns #51

Evangeline

Ei uite ca pana acum nu am vazut pozele voastre: sunteti incantatoare atat fata cat si mama :-* Sa-ti traiasca copilasul si vreau sa vad poze cu ea si pe la vreo 7 anisori cand o dai la scoala ;)

:-*
Never, never quit!

01 Septembrie, 2006, 07:21:04 p.m.
Răspuns #52

|ngerMorT

Si eu tot acum am dat de ele...E superba Denisa...dulcica foc...ai grija cu ea cand mai creste ca o sa franga multe inimi!  ;) Si tu esti super sexy ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

22 Noiembrie, 2006, 01:01:25 p.m.
Răspuns #53

Miss M.

UN ZAMBET PENTRU VOI TOTI ...

OARE CE SA ALEG ??

CU NASU'

HMM ... SA MA FAC FRUMOASA !

Wowww ... cate chestii !!!

HMM ... SA MA FAC SI MAI FRUMOASA !

OARE CE FAC CU PAINEA ASTA IN CAPUL MEU ?...

CU MAMI MEU ... URAAA !

CRED CA AM TALENTE DE FOTOMODEL ...

::)  ::)  ::)

MATI , TATI SI PAPA BUN !!!

MADALINA & BIG BROTHERS

MADY
« Ultima Modificare: 22 Noiembrie, 2006, 01:21:25 p.m. de lovergirl »

22 Noiembrie, 2006, 01:15:52 p.m.
Răspuns #54

serenity82

La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!! sunteti niste scumpe. a pup dulce de tot  :-* :-* :-* :-* apropo eu prima data de pe tava am luat banii apoi cartea si creionul  :P iar surioara mea painea, oglinda si stiloul  ;D sunt mai castigata  ;D va pup duuuuuuuuuuuuuuuuuuuulce si aveti grija de voi
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

22 Noiembrie, 2006, 01:24:37 p.m.
Răspuns #55

Miss M.

Mersi mult ... pe ea nu prea au interesat-o banii , au fost ultimii pe care i-a luat , i-a placut in mod special rujul si fardurile si aurul  :) ... hmm , vom vedea ce va fi !

22 Noiembrie, 2006, 06:53:37 p.m.
Răspuns #56

catty

bine ati revenit!!!eu de ce nu stiam pozele astea? >:(...super tari...va pupicesc dulce!!! :-*

23 Noiembrie, 2006, 07:25:21 p.m.
Răspuns #57

desdemona

este o dulceata!Doamne cat este de frumoasa!Sa va traiasca si tie si sotului tau!

p.s si mama face concurenta copilasului ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

23 Noiembrie, 2006, 10:22:58 p.m.
Răspuns #58

Miss M.

Pupici Des , mersi mult , tin sa te anunt ca Denisa castiga detasat , n-ai vazut ce fudula e ? ...

23 Noiembrie, 2006, 10:28:15 p.m.
Răspuns #59

|ngerMorT

Adorabil! Imi place la nebunie poza cu "wow"  ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...