10 Octombrie, 2025, 11:56:25 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Exuberanta sau retinere?  (Citit de 4880 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Mai, 2006, 10:48:44 p.m.
Citit de 4880 ori

Lorelei

Cum va manifestati in general? Exista temperamente diferite si personalitati diferite, fiecare ne manifestam sau nu ne manifestam intr-un anumit fel. sunt curioasa, voi va manifestati in general exuberant, entuziast sau retinut? Cand primiti cadouri, cand va place ceva, cand ati descoperit ceva interesant, cand sunteti langa o persoana care va incanta? Cum va manifestati? Va exprimati neingradit ceea ce simtiti sau preferati o atitudine mai rezervata? De ce?
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

31 Mai, 2006, 11:40:26 p.m.
Răspuns #1

Iosif

Eu ma manifest la fel cu toata lumea, iar cei de care chiar nu imi place sunt cei pe care prefer sa ii ignor. Mereu fac si spun ce simt si daca cineva nu merita respectul meu cu siguranta nu il va avea, idiferent cine ar fi!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

01 Iunie, 2006, 02:25:43 a.m.
Răspuns #2

Miss M.

Sunt o fire foarte deschisa si cu greu pot ascunde ceea ce simt , indiferent ca ma bucur , ca plang ,ca sunt furioasa , ca sunt dezamagita sau ca am gresit ... Imi place sa cred ca simt un om parsiv sau fals atunci cand il intalnesc si nu ma tem de el . Nu consider un semn de slabiciune faptul ca esti deschis cu cei din jurul tau ci dimpotriva trebuie sa fii foarte puternic sa ai curajul sa te expui asa tuturor , cu bune si cu rele ...
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

23 Iunie, 2006, 08:01:08 p.m.
Răspuns #3

furia ingerului

Vizitator
Nu-s retinut decat atunci cand ma prefac bucuros. Daca sunt fericit de moment ma manifest la modul cel mai sincer si las sa se vada asta cu prisosinta. Daca insa fac pe politicosul si arat entuziasm, cel mai probabil mint ca sa nu stanjenesc pe celalalt. Performing :)

26 Iunie, 2006, 08:32:43 p.m.
Răspuns #4

ONLY DESIRE

inainte eram foarte retinuta,imi era teama sa-mi exteriorizez sentimentele. acum rad in hohote atunci cand ma amuza ceva foarte tare(nu in public..pe strada,al cinema.etc),sar in sus de bucurie atunci cand sunt fericita,ma minunez ca un copil atunci cand vad ceva care-mi place,pun un bot de 1 km atunci cand ma supara ceva! si da...ma prefac uneori,din politete sau pentru a nu rani sentimentele cuiva!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

26 Iunie, 2006, 09:50:07 p.m.
Răspuns #5

littlerose

Vizitator
sunt exuberanta.
stiu sa sar intr-un picior.
mimica fetei este extraodrinar de expresiva.
bat din palme, ma agit ff mutl si arat tot ce simt in acel moment de mare bucurie.
la suparare intervine insa carapacea. nu se mai vede nimic. un zambet si raspunsuri cat mai verzi si strict la subiect.

28 Iunie, 2006, 01:23:33 p.m.
Răspuns #6

Empress

De multe ori sunt foarte retinuta nu prea obisnuiesc sa imi exteriorizez sentimentele,mult timp am evitat sa arat cum sutn de fapt si mi-am creat o imagine de om puternic care poate trece peste orice multa lume inca ma crede un om dur capabil de orice uneori lipsita chiar si de sentimente bune ....obisnuita sa calc totul in picioare dar multi nu inteleg ca am fost asa doar pentru ca eu credeam ca fiind asa nu va reusi nimeni sa imi faca rau si m-am inselat enorm de tare
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

28 Iunie, 2006, 10:37:41 p.m.
Răspuns #7

catty

Din pacate nu ma pot ascunde!!!Nu pot sa fiu suparata si sa rad de complezenta fara sa se simnte asta, nu pot fericita si sa nu am o anume sclipire in priviri, nu poata sa imi placa ceva fara sa zic tuturor asta, nu pot sa ignor ceea ce ma enerveaza sau indispune.
Sunt foarte multe momente in care imi doream sa pot ascunde fata de anumite persoane ceea ce era in sufletul meu...dar imi este extrem de greu...de curand am fost pusa intr-o situatie in care mi-am jurat ca orice ar fi pe fata mea va fi doar un zambet larg si cuvinte neutre...cred ca mi-am intrat in "rol" destul de bine...dar..normal ca nu am reusit pana la capat oricat am incercat....iar dupa aceasta experienta ma simnteam ca dupa 5 ore de fitnes intens....sunt o "actrita" jalnica! :(

01 Iulie, 2006, 01:22:34 a.m.
Răspuns #8

digitty

Sunt extrem de entuziasta...
Nu imi sta in fire ma prefac...dar stiu sa simulez destul de bine cand vreau... De exemplu cand nu imi place o persoana(ma enerveaza reactiile ei,sau comportamentul in sine...ca se mai intampla) ,insa respectiva vine la mine cu zambetul pe buze,si bucuroasa ca ma vede,nu pot sa ma uit urat si sa ii vorbesc in sila...
Cand sunt trista sunt retrasa,si se vede imediat ca nu sunt in apele mele...

Mi-am facut profilul de personalitate si mi-a iesit ca sunt sangvino-colerica (daca am gresit la scriere,recunosc faptul ca nu stiu cum e corect) ;D
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

18 August, 2006, 06:07:19 p.m.
Răspuns #9

Just

Exuberanta sau retinere?

De cele mai multe ori ma manifest retinut si uneori regret ca nu pot da frau liber sentimentelor .Atunci cand primesc un cadou reusesc sa soptesc "multumesc frumos  :) "si mai departe nimic cu toate ca rade inima-n mine  :D.

Cred ca sunt asa datorita faptului ca am crescut langa o persoana care era si inca este mai tot timpul retinuta in ceea ce ma priveste ,dar nu cred ca e nimic rau in asta.

And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

20 August, 2006, 01:51:27 p.m.
Răspuns #10

Alia

Cum ma manifest?! In general condescendent! Iar daca darul sau ...surpriza vine de la cineva drag, nu sar in sus (la propriu), dar ochii mei spun totul (cel putin asa mi s-a spus).

30 Septembrie, 2006, 02:05:23 a.m.
Răspuns #11

ExIgEnTaa

sunt o fire destul de optimista.Foarte rar mi se intampla sa fiu daramata si cand totusi se intampla asta,prefer singuratatea..In general sunt galagioasa,vesela,mi s-a zis ca eman bucurie in jurul meu,ca scot din monotonie.Nu e ceva ce imi propun..e un mod de viata,modul meu de viata.Am intotdeauna o parere de spus,ceva de comentat...iar cand totusi sunt linistita..inseamna ca am o problema..una grava:)
You think love is to pray..but..i'm sorry...I Don't pray that way...