EU O IUBESC ,atata stiu.
Copilele mele ma fac sa rad.Sunt adorabile.Cea mica de doar doi ani si cinci luni ii spune surorii ei la un moment dat"tu la mamaie la wc-eu"(se cearta pe singurul din casa.)
Cealalta mai maricica de trei ani si 11 luni "spunei lu mami sa-ti faca wc-eu".Eu nu vreau decat sa-mi vad fetele mari si sa ma mandresc cu ele.Nu-i cer vietii prea multe,imi iau singura.Ma bucur de fiecare zii asa cum cred ca trebuie.Ii multumesc ca am parinti,ca am frati,ca sora ma ajuta de fiecare data,atunci cand dau de greu,am sotul care ma iubeste,socrii de milioane,colegi,prieteni(cei mai buni-Caty si Felix)pe care-i iubesc,copilele mele dulci,si multe alte lucruri care pentru unii nu au nici o insemnatate dar pentru mine reprezinta totul.
Chiar si pe voi va iubesc chiar daca poate v-am suparat ,si chiar daca nu-mi dati acel plus,va consider a fi un dar al vietii.
VIATA ESTE CEL MAI FRUMOS DAR .Nu-l irositi in zadar.Ceretii doar ceea ce va poate da,restul va luati singuri.
LEWIS CAROLL(1832-1898)-"Unul dintre cele mai profunde secrete ale vietii este acela ca tot ceea ce merita cu adevarat sa fie facut este ceea ce facem pentru altii."