10 Octombrie, 2025, 01:37:42 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: o nou venita necesit ajutor!!  (Citit de 6753 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Iunie, 2006, 05:47:18 p.m.
Citit de 6753 ori

Lena

hello fete si baieti....de-abia ce m-am inregstrat si deja postez topice....dar am un motiv ....imi vine iubitul acasa dupa 5 saptamani in care am suferit ca niste caini...din cauza departarii....
as vrea sa ii fac o surpriza placuta....foarte placuta...dar sunt in pana de....texte de dragoste...
idei am destule cum sa decurga seara intalnirii noastre, dar as vrea sa ii las biletele prin casa cu diferite texte dulci si haioase

ce ziceti?ma ajutati cu putina imaginatie?
mercic  ;D

04 Iunie, 2006, 07:25:56 p.m.
Răspuns #1

crocantzel

Vizitator
Eu iti spun BINE AI VENIT doar...Cu cuvintele nu le prea am nici io, dar caute pe aici pe forum ca o sa gasesti sigur. Sunt multi oameni talentati pe aci si sigur o sa te ajute. Mult succes si reintalnire placuta...

04 Iunie, 2006, 07:35:05 p.m.
Răspuns #2

Lena

mercic crocantzel...m-am descurcat pana la urma....mi-am folosit imaginatia...revenita subit atunci cand mi-am dat seama de cat de mult imi iubesc logodnicul.....si cu putina inspiratie de pe site...si gata surpriza!!! ;)

05 Iunie, 2006, 08:34:09 a.m.
Răspuns #3

afrodite7

eu sunt putin curioasa..care a fost surpriza? ;D
ca sa fi iubit trebuie sa stii sa iubesti!ca sa primesti iubire,trebuie sa stii sa daruiesti iubire!ca sa daruiesti iubire,trebuie sa te daruiesti intru totul

05 Iunie, 2006, 12:19:00 p.m.
Răspuns #4

ONLY DESIRE

bine ai venit si vorba zeitei noastre:care a fost surpriza? ;D :o
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

05 Iunie, 2006, 10:24:37 p.m.
Răspuns #5

valentina

bine ai venit!
Eu imi cam imaginez ce surpriza ii-ai facut logodnicului tau.Biletele cu texte de dragoste,petale de trandafir,etc.
 Sper sa fiti fericiti.Sa va iubiti mult.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

06 Iunie, 2006, 07:11:07 a.m.
Răspuns #6

andrada

bun venit in lumea plina de iubire !  sper sa poposesti cat mai mult...e minunat aici .. :-*
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

06 Iunie, 2006, 09:56:34 a.m.
Răspuns #7

Strumfita

Bun venit pe taramul iubirii .. :) aici vei gasi multi prieteni adevarati. Succes la scris  :P
   Te pup  :-*

p.s: Nu ne spui si noua ce surpriza i-ai facut?  ;D
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

06 Iunie, 2006, 09:37:11 p.m.
Răspuns #8

Lena

inca nu am facut-o......am organizat doar totul....cu complici inca!!!....va fi la sfarsitul saptamanii...
am luat o groaza de lumanari rosii si albastre a caror menire va fi sa construiasca o inima in mijlocul casei....va fi un drum cu presarata cu lumanari si petale de trandafiri care va duce mai intai la mici dovezi scrise de dragoste .....cu texte destul de incitante si dulci....apoi drumul duce spre dormitor unde voi fi eu cu doua pahare de vin rose....si binenteles incitant imbracata....sar peste ce se va intampla in dormitor ;)....
si apoi....ca surpriza sa nu se incheie aici.....am scris pe o foaie o povestioara super misto(pe care o sa v-o scriu dupa ce se consuma surpriza)...pe o foaie pe care am ars-o pe margini....si am bagat-o intr-o sticla astupata si sigilata cu ceara.....aceasta sticla va fi surpriza din cada de baie cu spuma si alte petale de trandafiri......
complicii ma vor ajuta sa il retin pe iubitul meu vreo 10-15 minute jos...pentru ca merg eu sa il iau si vom ajunge impreuna acasa...
eu de-abia astept sa vad ce si cum..pe mine ma incanta oricum tot scenariul...eu una as fi extaziata sa primesc asa surpriza si cum imi cunosc eu iubitul ii va face maaare placere
va pupik si ma bucur mult ca v-am gasit
Lena

07 Iunie, 2006, 08:58:48 p.m.
Răspuns #9

Luke

BINE ai venit sedere placuta  8) ;D ;)! si e super faina surpriza  8) 8) ;D ;D :o
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

07 Iunie, 2006, 11:33:29 p.m.
Răspuns #10

fatyma

Bun venit!!!
Se pare ca timpul nu prea imi permite sa scriu prea des  :-\....Pentru cei care incep examenele multa multa bafta!!!  :-*

09 Iunie, 2006, 05:11:38 p.m.
Răspuns #11

black rose

Bine ai venit Lena....binenteles ca va fi surprins.....eu as fi foarte incantata daca as primi asa ceva,,,se vede ca-l iubesti mult...astept sa ne povestesti continuarea.pana atunci...te poop dulce
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

09 Iunie, 2006, 09:24:33 p.m.
Răspuns #12

The Don

Eu in locul iubitului m-as bucura mai mult ca surpriza sa se restranga la gesturi, vorbe, sentimente. Daca ar trebui sa topai printre lumanari aprinse, sa caut biletele de dragoste, sa stau sa le citesc pe fiecare....eee....dupa cateva saptamani ar fi ca picatura chinezeasca. Eu zic sa-l iei de mana, sa te uiti in ochii lui, sa nu zici prea multe, saruta-l si spune-i ca-l iubesti, face cat toate lumanarile din lume. A doua zi sunt binevenite surprizele...dar la sosire trebuie sa fie sentiment curat
Love is the triumph of imagination over intelligence...

13 Iulie, 2006, 05:36:09 p.m.
Răspuns #13

Lena

salut prieteni.....continuarea este ca a iesit totul foarte bine...nu au fost multe cuvinte, dar cele care au fost ....au fost superbe, de dragoste spuse tinandu-ne in brate si uitandu-ne unul in ochii altuia
de topait nu a topait nimeni printre lumanari....eu una as fi topait...ca e mai degraba genul meu de a ma bucura
si oricum The Don...intre noi exista numai sentiment curat...ceea ce am facut...am facut-o din tot sufletul
ok...cam atat ...
ah...am ramas din nou singurica....asa ca o sa ne vedem mai des
pupici multi