10 Octombrie, 2025, 10:54:39 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: mai ştim să ascultăm?  (Citit de 3252 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Iunie, 2006, 04:24:12 p.m.
Citit de 3252 ori

Semiramis

Global Moderator
"Un bărbat este pe jumatăte îndragostit de orice femeie care îl ascultă." - Brendan Francis

de cele mai multe ori femeile, în momentul în care cel de lângă ele pleacă, se gândesc cu năduf: "nefericitul, m-a lăsat pentru una mai tânără..." aşa o fi? nu mai avem timp să ne ascultăm între noi. suntem tot timpul pe fugă, între două servicii sau trei obligaţii, între grădiniţă şi piaţă. unde s-a dus vremea cand, dupa ani de zile petrecuţi alături de cineva, ne aşezam la un pahar de vin şi la poveşti?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

07 Iunie, 2006, 04:28:12 p.m.
Răspuns #1

serenity82

nu stiu  :'( dar sincer vorbind nici barbatii nu mai sunt la fel. inainte erau dispusi sa asculte si sa fie ascultati acum nu mai vor asta. eu am fost parasita de multe ori ca am vrut sa ma implic in relatie pe tema asta deci stie cineva de ce lumea s-a schimbat asa mult? nu e numai vina lor e si a noastra deci cine greseste mai mult si ce putem face? :(
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.