11 Octombrie, 2025, 12:35:32 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ajutor sau provocare .. :)  (Citit de 2682 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Iunie, 2006, 10:05:27 p.m.
Citit de 2682 ori

Strumfita

As avea nevoie de ajutor. O puteti lua si ca pe o provocare ..  ;D
  Fratele meu ( pe care il iubesc mult  ::) ) este in clasa a XII -a si m-a rugat sa ii scriu cateva poezii pentru sfarsit de an .. pe care sa le scrie colegilor lui in album. Problema e insa ca eu nu ma pricep chiar atat de bine la poezii .. cu atat mai putin la astfel de poezii  ;D . Va rog frumos .. daca ma puteti ajuta  ;D.

ps: poeziile nu trebuie sa fie lungi .. ci intre 4-8 versuri.  ::)

Va multumesc  :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

08 Iunie, 2006, 11:42:49 p.m.
Răspuns #1

Iosif

Eu am o pereche de pareri.

Prima bucata: Scrie o poezie celebra dar care sa aibe un sens sau vre-o legatura cu persoana in cauza

A doua bucata: Scrie el ce simte, pur si simplu, despre persoana respectiva.

Nu cred ca are vre-un sens sa compunem noi ceva "special", deja sunt scrise  (pe site) multe poezii care se potrivesc in diverse ocazii, poate ar trebuii sa aruncati un ochi sa vedeti ce puteti extrage.

INSA, raman la parerea mea ca cel mai bine este sa scrie el, cu capul si sufletulu lui, ceva legat de persoanele in cauza.

Multa bafta si inspiratie!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

18 Iunie, 2006, 11:37:46 p.m.
Răspuns #2

Luke

stii  si eu sunt in cls 12 adik am treminat si k la sf de liceu poezii !urari ! si toate celelalte ! simplu stii ce ma facuteu la 99 % din clasa !? simplu 15.06.2006 UNIREA Pascani  Florin , , , ,:D am scapat ieftin nu poezii lungi si povesti si urair de bine astea sicer eu cred k le zici in fata si dai mana cu el sau o mik imbratisare
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!