16 Septembrie, 2025, 07:24:43 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: la multi ani mie !!!  (Citit de 13298 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Iunie, 2006, 10:28:02 p.m.
Citit de 13298 ori

Strumfita

La multi ani mieeeeeeeeeeeeeeeee .. am implinit 1 an de cand v-am cunoscut pe voi dragii mei .. si imi pare atat de bine ..  :D. 1 an in care mi-ati fost mereu alaturi .. un an in care voi m-ati ajutat sa ma ridic .. sa invat mai multe despre viata .. despre iubire .. despre tot.
    Va puuup dulceeee  :D  :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

08 Iunie, 2006, 10:46:17 p.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
La Mai Multi Ani  :) sa fii fericita si implinita!

08 Iunie, 2006, 11:34:27 p.m.
Răspuns #2

Iosif

In sfarsit cineva care in loc sa plece se bucura de timpul petrecut cu noi. Multumim si sa stii ca apreciem gestul tau!

P.S. Stiam eu ca ochisorii tai mari si frumosi or sa reuseasca sa vada dincolo de aparente
Second P.S. Un pic mai tarnar de eram, in Oradea ma mutam ;)
Third P.S. La Multe Bucurii, cu sau fara noi!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

09 Iunie, 2006, 08:44:43 p.m.
Răspuns #3

Strumfita

Va multumesc  ;D.
   Iulian : voi fi fericita sau cel putin voi incerca sa fac ceea ce m-ati invatat voi .. sa gasesc in tot raul un bine si sa privesc greutatile vietii ca pe niste provocari ce imi demonstreaza capabilitatea de a ma ridica din prapastiile vietii.
   Joey :1: timpul petrecut cu voi trece ft repede .. nici nu ma gandesc sa va parasesc .. nu scapati voi de mine asa usor  ;D ... nu stiu ce-as fi facut fara voi  :-*
           2: da .. ochisorii mei au invatat sa priveasca dincolo de aparente .. cu toate ca uneori ma mai las furata de ele  ::)
           3: ai facut o rima ( ft reusita  :P ) .. hai daca vrei .. te astept cu bratele deschise  :P ;D
           4: mereu cu voi .. cum am mai zis .. nu scapati voi de mine nici daca ma dati afara cu forta .. numa eventual daca nu ar mai exista internet .,. ca nu as avea de ales .. dar si atunci as gasi o solutie  8) ;D

09 Iunie, 2006, 10:52:59 p.m.
Răspuns #4

Lorelei

Heeeeei, ce-mi place aniversarea asta!  ;D

Sa fie multi si mai ales frumosi!  :-*
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

09 Iunie, 2006, 11:17:32 p.m.
Răspuns #5

ONLY DESIRE

ce frumos! uite o persoana care stie sa-i  aprecieze pe cei care i-au fost alaturi la greu si care nu a plecat atunci cand i-a fost bine! a ramas pentru ca s-a atasat de cei de aici,asa cum sunt ei:cu bune si cu rele!abia astept sa implinesc si eu 1 an...apoi 2....3....etc!la multi ani scumpa noastra...! :-* :-* :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

13 Iunie, 2006, 07:23:10 p.m.
Răspuns #6

Strumfita

Multumesc .. pentru tot !!!  :-* :-* :-* :-*

13 Iunie, 2006, 11:36:23 p.m.
Răspuns #7

denyyy

La multi ani inainte!  pe lovetime si-n viata, SAD}Angel{ :-* ;)

14 Iunie, 2006, 11:21:51 p.m.
Răspuns #8

Strumfita

Buna .. nu stiu daca este cel mai potrivit topic pentru a va anunta ca un timp nu o sa mai pot intra pe net. Nu va speriati .. nu fug  ;D .. e vorba de cateva zile. Maine va trebui sa ma internez in spital, deci pana cand iesl nu voi mai putea fi alaturi de voi.
  Va pup ..  :-* :-*

15 Iunie, 2006, 08:32:24 a.m.
Răspuns #9

sunshine

SA revii sanatoasa si plina de veselie. Ne vom gandi la tine, sa nu te indoiesti o clipa. Multa sanatate !!!!!!! :-* :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

20 Iunie, 2006, 01:55:41 p.m.
Răspuns #10

Strumfita

Multumesc mult sunshine .. azi am fost externata .. si va spun sincer ca nu mai vreau sa pun niciodata piciorul in vreun spital .. mi-a ajuns . Acum sunt mai bine ... va trebui sa iau ceva tratament ca sa ma pun pe picioare . Sper ca imi voi reveni complet .. va pup si mi-a fost tare dor de voi. Multi pusici  ;D :-* :-* :-*

20 Iunie, 2006, 07:56:50 p.m.
Răspuns #11

desdemona

ma bucur ca ai revenit acasa.sper sa nu mai ai treba cu spitalul.haide copilul acum pregatim un ceai pt tine :-*
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

21 Iunie, 2006, 09:11:08 a.m.
Răspuns #12

charlie

sa nu te mai prind ca mergi pe la spital. clar ?  ;D

welcome back  :)
You believe but what you see
You receive but what you give

21 Iunie, 2006, 03:18:27 p.m.
Răspuns #13

Strumfita

des .. multumesc .. dar nu-mi place ceaiul .. prefer o canita cu lapte  ;D :-*
charlie .. da sa traiti !!!   :D ..  :-*
pupicei  :-*

21 Iunie, 2006, 04:08:22 p.m.
Răspuns #14

sunshine

Bine ai venit sanatoasa, cam mult ai stat, ai dreptate, sa nu mai calci pe la ei. :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\